Kategori: Vindere
3 Days to Kill
3 Days to Kill 

Tillykke til Helle, Lisbeth og Jean, som hver har vundet '3 days to kill' på dvd.


Vindere af filmkonkurrencen

Tillykke til Helle Ommundsen fra Hillerød, Lisbeth Glud fra Aarhus C og Jean Lydeking fra Roskilde, som har vundet '3 days to kill' på dvd.

___________________

Om 3 Days to Kill

Oplev Kevin Costner i rollen som CIA-agenten Ethan Renner i filmen "3 days to kill":

Ethan Renner er endt på hospitalet efter en mislykket mission, her får han at vide, at han kun har få måneder tilbage at leve i. En kollega mener at have adgang til en medicin, som kan redde hans liv, til gengæld skal han klare en opgave for hende.

Usikker på, hvor langt han har igen, beslutter Ethan at opsøge sin datter, som han ikke har set i årevis. Men det er ikke nemt at bekæmpe terrorister, når man samtidig får ansvaret for sin teenage-datter.


<iframe width="460" height="259" src="//www.youtube.com/embed/yswZKfnmf7c" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Vindere
Vindere af bogforum konkurrence 

Tillykke til Gitte Wøldike, som har vundet entre til weekendens BogForum samt Sara Blædels nye krimi. Og tillykke til Else Marie Højgaard fra Holstebro og Birgit Bech fra Nivå, som også har vundet krimier.

Læs mere
Vindere
Vinder af Scotch Naturals produkter 

Tillykke til Nickie Jørgensen fra Nivå, som er den heldige vinder af den smukke lak 'Bitter n Twisted' fra Scotch Naturals samt top-, basecoat og neglelakfjerner.

Læs mere
Vindere
Fasandræberne 

Tillykke til Tina Vestergaard fra Aalborg SØ, Heidi Aarestrup fra Slagelse, Annemette Tvermose fra Stenlille og Linda Jørgensen fra Skanderborg, som har vundet 2 x biografbilletter til Fasandræberne.

Læs mere
Vindere
Begravet i fortiden 

Tillykke til de heldige vindere af biografbilletter til forestillingen "Begravet i fortiden": Pia Alø Visser fra Hvidovre, Maria Hesselberg fra København NV, Maiken Clausen fra Hedehusene og Annette Meldgaard Røge fra Fredericia.

Læs mere
Vindere
Det er aldrig for sent 

Tillykke til de heldige vindere af biografbilletter: Hanne Lykke fra Fredericia, Mette N. Schropp fra Højbjerg, Maja Rose fra Ballerup og Lene Heltborg fra Holmegaard.

Læs mere
Vindere
Vindere af Frugt og grønt på flaske 

Tillykke til Birgitte Kromann fra Ærøskøbing,

Rebekka Zahl Barthe fra København og H. Le Formal fra København Ø, som har vundet Fern Greens "Frugt og grønt på flaske".

Læs mere
Vindere
Vindere af biografbilletter til Kapgang 

Tillykke til Lone Sørensen fra Højbjerg, Thea Nielsen fra Randers, Winnie Egevang fra Roskilde og

Lone Gyberg fra Juelsminde.

Læs mere
Vindere
Vindere af Tokarev på dvd 

Tillykke til de heldige vindere af Tokarev: Sanne Schmidt-Petersen fra Roskilde, Kirsten Insby fra Vanløse og Elin Rohde fra Årslev.

Læs mere
Vindere
Sommerkonkurrencen 

Så begynder nedtællingen til den store sommerkonkurrence. Hver dag - hele juli måned - udlodder vi flotte gevinster til en samlet værdi af 40.000 kroner.

Læs mere
Vindere
Vind Karolines store picnic & tapas bog 

Her er bogen til dig, der gerne vil diske op med lækkerier, tapas eller brunch, når familie og venner kigger forbi.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
^