ghostwriter netflix online trigonometry homework help
Pyjamas - hvid fra byNORD
Kunstplakat af Farah Atassi
Loungestol i flet fra House Doctor
Bambus t-shirt fra Copenhagen Bamboo
Kategori: Tand & mund
Sunde og velplejede tænder

At have smukke velplejede tænder er en god investering hvis man skal have succes i kærlighedslivet ...

Selvom hans tanker måske ikke er det, så skal tænderne i hvert fald være rene, hvis han vil øge sine chancer for at blive kysset ...

Smukke tænder er et godt "visitkort"
Ud over de indlysende helbredsmæssige fordele ved god mundhygiejne, er de fleste af os opmærksomme på at gode tænder og frisk ånde spiller en væsentlig rolle i samværet med andre mennesker. Der er intet som et godt smil og smukke tænder, der giver et godt førstehånds indtryk. Et godt smil og sunde tænder udstråler sundhed, højt selvværd, selvtillid og succes.

En god investering
At have smukke velplejede tænder er en god investering hvis man skal have succes i kærlighedslivet. Frisk ånde og velplejede tænder er vigtige egenskaber hos en eventuel partner. I en ny nordisk undersøgelse foretaget af Oral B opgiver 63% af de adspurgte kvinder, at de ville takke nej til en date, hvis de vurderede at daten havde dårlig mund hygiejne.
Mænd sætter ligeledes pris på at kvinder har god mundhygiejne. Dårlig ånde hos kvinden, vurderes ifølge undersøgelsen, til at være fem gange så slemt som hvis hun har en dårlig tøjstil.

2 gange om dagen + tandtråd
Men god mundhygiejne er først og fremmest væsentligt for sundheden og vores helbredsmæssige velbefindende. Med grundig tandbørstning to gange om dagen, brug af tandtråd og jævnlige tjek hos tandlægen, nedsættes risikoen for tandkødsbetændelse og huller i tænderne. Langt de fleste børster, ifølge Oral B´s undersøgelse, da også tænder de anbefalede to gange om dagen – og mere end halvdelen af os bruger tandtråden.

Manuel eller elektrisk tandbørste
Når det kommer til valget af tandbørste viser Oral B´s undersøgelse, at de fleste af os vælger at børste tænderne med en manuel tandbørste frem for en elektrisk. Hvorvidt det er den manuelle eller den elektriske, der giver det bedste resultat, afhænger ikke så meget af valget mellem de to, men mere af selve børsteteknikken, vurderer Elisabeth Gregersen, formand for Dansk Tandplejerforening.
”En elektrisk tandbørste er ikke garanti for god mundhygiejne, hvis man ikke børster korrekt,” siger Elisabeth Gregersen, som anbefaler, at man konsulterer sin tandplejer, såfremt man er i tvivl om man børster korrekt. En konsultation koster omkring 125 kroner, men det er en god investering, da det kan spare en for tandproblemer som følge af forkert eller utilstrækkelig tandpleje, vurderer Elisabeth Gregersen.
Hos Oral-B er man særlig opmærksom på problemerne omkring børsteteknik.
"Med Oral-Bs roterende og pulserende elektriske tandbørster har man langt nemmere ved at børste korrekt på tandhovedet og dermed fjerne plak modsat dem der børster med almindelig tandbørste, hvor op til 70% børster med den forkerte børsteteknik", siger Oral-Bs tandhygiejneekspert Susanne Therkelsen.

Nyt vidunder børster, polerer og masserer
Og med en tandplejers anbefalinger - og måske også med hjælp fra Oral-B´s nye tekniske vidunder indenfor el-tandbørster Triumph 5000, kan man sikre sig, at man får børstet tænderne korrekt og tilstrækkeligt. Den nye Triumph 5000 er en super avanceret el-tandbørste, som både børster, polerer og masserer. Tandbørsten er udstyret med en trådløs SmartGuide, som optimerer din tandbørstning ved at give dig visuel feedback, mens du børster og f.eks. advarer dig hvis du børster for hårdt. Den nye el-tandbørste har flere forskellige børstefunktioner og -bevægelser, som varierer i intensitet og form.
Endvidere har Triumph 5000 særlige børstehoveder, som gør tandbørstningen særlig effektiv. Der er blandt andet en særlig nænsom og grundig børstning til f.eks. blottede tandhalse, et særligt børstehoved med MicroPulse-børstehår, som trænger ned imellem tænderne, hvor det er vanskeligt at nå og fjerne plak, en nænsom og yderst behagelig massage-funktion, som stimulerer tandkødet, en poleringsfunktion med en særlig poleringskop, som fjerner misfarvninger på tænderne samt en særlig dybdegående børstefunktion med forlænget børstetid, som sikre at du kommer hele munden igennem.

Den nye Oral-B Triumph 5000 med SmartGuide fås nu i butikkerne til vejl. udsalg 1.599,-

Tand & mund
Sådan forebygger du syreskader

Når tandemajlen udsættes for syre, sker der en opløsning af kalk fra tandens overflade. Jo stærkere syren er, og jo længere tid den er på dine tænder, jo større opløsning sker der. Nedbrudt emalje kan aldrig blive gendannet, derfor er det vigtigt, at alle kender de forebyggende råd, der mindsker...

Læs mere
Sundhed
Tag testen: Har du øget risiko for syreskader?

Isninger i tænderne, små stykker af tænder, der brækker af, slidte og let misfarvede tænder, kan være tegn på, at du har syreskader på tænderne. Og meget tyder på, at flere danskere har fået syreskader. Ifølge Tandlægeforeningen rapporterer halvdelen af landets tandlæger at de har fået flere...

Læs mere
Sundhed
Forbrugerstyrelsen: Danskerne betaler kassen hos tandlægen

De priser, som forbrugerne betaler hos tandlægen, er tordnet i vejret de senere år. Alligevel er det de færreste, der forsøger at forhandle sig til en bedre pris. Det viser en ny undersøgelse fra Forbrugerrådet Tænk, der efterlyser mere konkurrence på både pris og kvalitet.

Læs mere
Sundhed
Tandlægeforeningen advarer: Energidrikke er syrebad for dine tænder

Salget af energidrikke eksploderer, men de kan give alvorlige syreskader på tænderne. Det afslører en ny undersøgelse, som DTU Kemi har lavet for Tandlægeforeningen. Se om din energidrik er på listen

Læs mere
Sundhed
Flere unge har syreskader og caries

Cola, energidrikke og en stor pose slik. Det smager godt, giver et energiboost og indtages derfor ofte i stor stil, når børn og unge samles foran skærmen. Men når børn og unge holder energiniveauet højt ved fx at sippe til sodavand over mange timer, gambler de samtidig med deres tandsundhed, advarer...

Læs mere
Sundhed
Lykkepiller skader tænderne

En af bivirkningerne ved lykkepiller er mundtørhed, derfor opfordrer tandlæger patienter, der tager lykkepiller til, at være særlig opmærksom på tandhygiejnen, for mundtørhed øger risikoen for caries.

Læs mere
Tand & mund
Paradentose kan føre til diabetes og blodpropper

Omkring 200.000 danskere går lige nu rundt med type 2-diabetes uden at vide det. Tidlig opsporing af sygdommen kan redde liv, men da mange med type 2-diabetes ikke har symptomer på diabetes, går de ikke til lægen og bliver undersøgt. Til gengæld går de måske til tandlæge, og da mennesker med...

Læs mere
Tand & mund
Kvinderne skifter oftere tandbørsten ud

Kvinderne skifter oftere ud – når det kommer til tandbørsten. Det fremgår af en undersøgelse foretaget for Oral-B og Dansk Tandplejerforening. Undersøgelsen viser, at de nordiske kvinder er bedre til at skifte børsten ud, når hovedet bliver lidt for flosset. Mens to ud af tre kvinder som minimum...

Læs mere
Tand & mund
Tandkødsbetændelse

Tandkødsbetændelse, også kaldet gingivitis, er en sygdom, som næsten alle har prøvet at have i lettere eller sværere grad.

Læs mere
Tand & mund
'Han SKAL have pæne tænder'

At få opmærksomhed blandt kvinder i de nordiske lande, kræver mere end et venligt smil. Perlerækken skal også være ren og velplejet, for nordiske kvinder går op i pæne tænder. Det viser en undersøgelse fra tandbørsteproducenten Oral-B og Dansk Tandplejerforening. Her fremgår det, at hver fjerde...

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
SPRING COPENHAGEN -HAPPY, COCO & WOODY

SPRING COPENHAGEN -HAPPY, COCO & WOODY

WILLOW TREE -OUR GIFT

WILLOW TREE -OUR GIFT

Laforma 3-personers havesofa i massiv teak

Laforma 3-personers havesofa i massiv teak

Stribet parasol fra House Doctor.

Stribet parasol fra House Doctor.

Nye Bøger
Spis dig stærk, let og mæt - Anne Hjernøe

Fra den inspirerende kost- og livsstils ekspert, journalist Anne Hjernøe, kommer bogen 'Spis dig stærk, let og mæt' om forfatteres succes-koncept 'Stærk, let og mæt'.

Læs mere
Low Carb og KETO opskrifter: 'De Bedste Fra Madbanditten'

Fra Jane Faerber, Danmarks ultimative ekspert i Keto og Low Carb kost og livsstil, kommer endnu en inspirerende bog, der vejleder og guider vej gennem Low Carb-junglen.

Den nye udgivelse 'De Bedste Fra Madbanditten' er til dem, der sigter efter vægttab med KETO, og dem, som bare nyder de mange...

Læs mere
Gaven til maven - Den videnskabelige vej til sund fordøjelse

Gennem 20 år har Anette Harbech Olesen arbejdet med formidling af mad og sundhed. Det er blandt andet blevet til bestsellerbøger som 'Mad, mening & magiske øjeblikke', 'Den glutenfri kogebog' og 'Søvnhormonet melatonin'.

Med sin nye udgivelse 'Gaven til maven', deler hun ud af sin store viden om...

Læs mere
Vaginisme - Når kroppen siger nej

Sex er dejligt, og sex gør godt. Men hvad gør man, når sex gør ondt?

Læs mere
Shopping
Loppemarkeder 2023
^