Til dig med passion for frugt og grønt

Til dig med passion for frugt og grønt 

Få nye og flere idéer til mad med mere frugt og grønt ...

Anmeldelse og klumme af Nønne Lønne Votborg

Vi er mange, der holder af frugt og grønt. Smagen, farverne, sundheden og alt det andet gode, der følger med, når vi vælger årets frugt og grønt, er indiskutabelt. Derfor handler det kun om at få endnu mere af det, der gør os glade!

En sikker succes fra starten
”Sæson for god smag” er et gratis inspirationstilbud til alle, der ønsker idéer, tips, information og viden om årstidens frugt og grønt. Gartneribrugets Afsætningsudvalg står bag udgivelsen af det gratis livsstilsmagasin ”Sæson,” der har været så stor en succes, at oplagstallet er sat op til hele 250.000.
Derudover består ”Sæson for god smag” af en flot og spændende hjemmeside med masser af lækre opskrifter, en enkelt artikel i ny og næ samt et gedigent opslagsværk, hvor man kan læse om de forskellige slags frugt og grønt. Her kan man fx finde svaret på, hvordan de forskellige slags frugt og grønt opbevares korrekt. Da ”Sæson for god smag” er koncentreret om det, der avles i Danmark, og har en meget stor nøjagtighed, er styrken i opslagsværket, at det her er muligt at slå de mange forskellige sorter op og dermed blive klogere på forskellene og hvad, de hver især er velegnet til.

Få nye og flere idéer til mad med mere frugt og grønt
Intentionen bag ”Sæson for god smag” er selvklart, at få læserne til at spise mere frugt og grønt. Det er da også svært ikke at blive fristet! Det er let og ligetil at søge opskrifter på hjemmesiden, der har et godt søgesystem med mulighed for at fortælle, hvilke slags frugt eller grønt du har i dit køleskab, og på baggrund af det få bud på spændende opskrifter.
Hjemmesiden tilbyder et gratis nyhedsbrev, hvor man får de dejligste opskrifter på Månedens opskrift, der selvfølgelig er tilberedt med årstidens frugt og grønt. Det er også muligt at få Månedens opskrift via SMS. Kendte og dygtige kokke medvirker ofte i forbindelse med Månedens opskrift.
For de, der gerne vil spise vegetarisk, har ”Sæson for god smag” samlet en række lækre opskrifter sammen, så det er let og ligetil.

Vælg årstidens frugt og grønt – fra Danmark!
”Sæson for god smag” er et sundt, velsmagende og nytænkende tilbud, der er værd at takke ja til! Der er al mulig god grund til at fylde tallerkenen med endnu mere af årstidens frugt og grønt. Lad os huske på, at det også bør være dansk produceret i klimaets navn. Så er der kun tilbage at minde om muligheden for samtidig at vælge økologiske produkter. Uanset hvad du vælger, vil mere af den gode frugt og grønne være lig med en god investering.

Om livsstilsmagasinet Sæson
Sæson udgives af frugt- og grøntbranchen. Det udkommer tre gange årligt i perioden april til september. Oplaget er på 250.000. Magasinet er placeret i Frugt- og grøntafdelingen i to større detailkæder.

Kilde: www.sæsonforgodsmag.dk


Link:

Døjer du med oppustethed og mavebesvær?
Kost & Ernæring
Døjer du med oppustethed og mavebesvær? 

Ny bog præsentere 'Low FODMAP diet', som går ud på at begrænse eller helt undgå en gruppe af kulhydrater, der ifølge diætister er årsag til de gener man oplever, når man har irritabel tarm.

Læs mere
LCHF - spis dig mæt og glad
Kost & Ernæring
LCHF - spis dig mæt og glad 

Kosttrenden LCHF - Low Carb High Fat, vinder frem. Her handler det om at skære ned på kulhydraterne og i stedet øge indtaget af fedt. Ny bog introducerer principperne sammen med 70 lækre opskrifter

Læs mere
Varme supper - Quick fix
Kost & Ernæring
Varme supper - Quick fix 

Dage med regn og rusk indbyder til hygge i sofahjørnet, levende lys, gode bøger og en god varm suppe. Det behøver ikke være tidskrævende at lave sunde og velsmagende supper.

Læs mere
Syv sunde skridt
Kost & Ernæring
Syv sunde skridt  

Lad Anette Harbech Olesen inspirere og motivere dig til at få gjort noget ved dine dårlige vaner. Lær, hvad der er godt for din sundhed og hvorfor, og mærk, hvordan du med små daglige, sunde tiltag, kan få større livsglæde og balance ...

Læs mere
Stevia - sødt uden sukker
Kost & Ernæring
Stevia - sødt uden sukker 

Udtræk fra planten Stevia er en populær erstatning for sukker og sødemidler. Her er bogen om Stevia med opskrifter og tips til, hvordan du anvender det populære alternativ til sukker...

Læs mere
Mindful spisning
Kost & Ernæring
Mindful spisning 

Mindful spisning er en helt ny måde at tænke spisning og mad på. Det handler ikke om hvad du spiser, men hvordan du spiser, siger Per Brændgaard i interview omkring den nye bog. Se det her ...

Læs mere
Havregryn beskytter mod tarmkræft
Kost & Ernæring
Havregryn beskytter mod tarmkræft 

Kostfibre har en beskyttende effekt mod tyktarmskræft. Det bekræfter et nyt studie – og det er især kostfibre fra helt almindelige kornprodukter, som rugbrød og havregryn, der viser sig at være særligt gavnlige mod sygdommen.

Læs mere
Maven i balance
Kost & Ernæring
Maven i balance 

Oppustethed, udspilet mave, smerter og ubehag. Trænger du til at få maven i balance?

Læs mere
Yoghurt to go, tak
Kost & Ernæring
Yoghurt to go, tak 

Det er særligt singler og par uden børn, som har en forkærlighed for drikkeyoghurter ...

Læs mere
Spis fibre
Kost & Ernæring
Spis fibre 

En kost rig på fibre, er ikke kun godt for fordøjelsen. Fiberrig kost kan også være slankende, fordi den giver en god mæthedsfornemmelse – og så kan den også være særdeles velsmagende ...

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^