Pille mod ølmave

Pille mod ølmave

Pille mod ølmave 

Mennesker med et stort ølforbrug og oparbejdet ølmave har i fremtiden mulighed for at fjerne den fremstruttende kropsdel med en enkelt pille.

Det fortæller forskere fra Monash Universitetet i Australien, der hævder at de nu har udviklet en ny type medicin, der gør det muligt at fjerne overflødige kilo uden at der er behov for at nedsætte kalorieindtagelsen eller at udøve mere motion.

Det nye medicin skal nu igennem flere undersøgelser og forskerne regner med at den nye pille kan være i butikkerne om ca. 4 år, hvis alt går efter forventningen.

Forskergruppen faldt over stofferne der udgør den nye pille da de forskede i årsagerne til diabetes. Stoffet nævnes Advanced Obesty Drug 9604 (AOD9604) og sætter virkelig gang i kroppens metabolisme.

Fede mænd, der deltog i forsøget med det nye medicin mistede i gennemsnittet et halvt kilo fedt om måneden efter at have indtaget en enkelt dosis.

Forskerne kan se en fordel i pillen for de store ølmaver, men regner også med at medicinen kan bruges i kampen mod fedme.

Dr. Ng, der har forestået den australske undersøgelse fortæller: "Vi forventer at kunne give den nye medicin til rigtig overfede mennesker og vi regner med at medicinen kan være med til at nedsætte fedtet i kroppen og dermed gøre dem mere mobile. Det vil således gøre det muligt for disse mennesker at blive mere mobile og føre dem på vejen til mere sundere liv. Før i tiden var fedme tit forbundet med aldring, men
vi ser flere og flere unge der lider af fedme. De unge er vores største bekymring, men vi håber at med opdagelsen af medicin som denne kan vi være med til at hindre at de ender som overfede voksne mennesker."


For E-pressen.dk af Marianna Fridjonsdottir, kokkeleg.dk.

Kost & Ernæring
Døjer du med oppustethed og mavebesvær? 

Ny bog præsentere 'Low FODMAP diet', som går ud på at begrænse eller helt undgå en gruppe af kulhydrater, der ifølge diætister er årsag til de gener man oplever, når man har irritabel tarm.

Læs mere
Kost & Ernæring
LCHF - spis dig mæt og glad 

Kosttrenden LCHF - Low Carb High Fat, vinder frem. Her handler det om at skære ned på kulhydraterne og i stedet øge indtaget af fedt. Ny bog introducerer principperne sammen med 70 lækre opskrifter

Læs mere
Kost & Ernæring
Varme supper - Quick fix 

Dage med regn og rusk indbyder til hygge i sofahjørnet, levende lys, gode bøger og en god varm suppe. Det behøver ikke være tidskrævende at lave sunde og velsmagende supper.

Læs mere
Kost & Ernæring
Syv sunde skridt  

Lad Anette Harbech Olesen inspirere og motivere dig til at få gjort noget ved dine dårlige vaner. Lær, hvad der er godt for din sundhed og hvorfor, og mærk, hvordan du med små daglige, sunde tiltag, kan få større livsglæde og balance ...

Læs mere
Kost & Ernæring
Stevia - sødt uden sukker 

Udtræk fra planten Stevia er en populær erstatning for sukker og sødemidler. Her er bogen om Stevia med opskrifter og tips til, hvordan du anvender det populære alternativ til sukker...

Læs mere
Kost & Ernæring
Mindful spisning 

Mindful spisning er en helt ny måde at tænke spisning og mad på. Det handler ikke om hvad du spiser, men hvordan du spiser, siger Per Brændgaard i interview omkring den nye bog. Se det her ...

Læs mere
Kost & Ernæring
Havregryn beskytter mod tarmkræft 

Kostfibre har en beskyttende effekt mod tyktarmskræft. Det bekræfter et nyt studie – og det er især kostfibre fra helt almindelige kornprodukter, som rugbrød og havregryn, der viser sig at være særligt gavnlige mod sygdommen.

Læs mere
Kost & Ernæring
Maven i balance 

Oppustethed, udspilet mave, smerter og ubehag. Trænger du til at få maven i balance?

Læs mere
Kost & Ernæring
Yoghurt to go, tak 

Det er særligt singler og par uden børn, som har en forkærlighed for drikkeyoghurter ...

Læs mere
Kost & Ernæring
Spis fibre 

En kost rig på fibre, er ikke kun godt for fordøjelsen. Fiberrig kost kan også være slankende, fordi den giver en god mæthedsfornemmelse – og så kan den også være særdeles velsmagende ...

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
^