sample business plan download help me i need to write an essay procrastination help homework phd research proposal ppt
Sofapude i okkergul uld
Berber gulvtæppe
Fototapeter
Toilettaske fra Derrière la Porte
Kan man spise sig til bedre sex?

Drop legetøjet, lav ændringer på din kostplan og spis dig til et bedre sexliv, fortæller forfatterne til en ny bog.

Ifølge to engelske ernæringseksperter, Vicki Edgson og Ian Marber, der har skrevet bogen "I seng med ernæringseksperten," er kosten alt afgørende når det kommer til at give sexlivet den nødvendige ernæring.

Kosten medvirker mindre træthed og forstærker lysten.

De råvarer der anbefales for at forstærke sexlysten er blandt andet havørred, æg, spinat, jordbær, ingefær, mandler, sesamfrø, tomater, blåbær, græskar, samt flere, alt efter tilstand.

Udover at være fyldt med vitaminer og mineraler medvirker disse fødevarer til at forstærke sexlysten og kan bruges som en del af elskoven som en dejlig snack.

Ifølge forfatterne findes der primært fire årsager for mangel på sexlyst. Det er for lidt energi, stress, ubalance i hormonerne og for lidt søvn. Flere madvarer indeholder ingredienser der kan imødekomme disse problemer og dermed øge lysten.

Har man problemer med søvn skal der spises godt af bananer, hytteost og kalkun. Disse indeholder tryptophan, et protein der giver bedre søvn. Stoffet findes også i chokolade, men det skal undværes i dette sammenhæng på grund af for højt sukkerindhold, der kan virke opkvikkende.

Vi kender alle sammen følelsen af at være helt udkørt. For at give kroppen lidt energiindsprøjtning og dermed øge sexlysten skal man spise mad der indeholder zink, magnesium og B-vitamin. Nødder, havørred, spinat og æg (med lidt kaviar ved festlige lejligheder), kan give den nødvendige tilførsel af energi.

Stress giver mindre sexlyst. I stedet for at producere hormoner der øger sexlysten, produceres der stresshormoner. Magnesium og vitamin C er blandt de stoffer kroppen bruger meget af i stresset tilstand. For at råde bod på tilstanden skal man spise fødevarer som citrusfrugter, røde bær, kartofler, kiwi, kylling, tunfisk og grønne grønsager.

Derfor, næste gang den står på noget sjovt i soveværelset, er køkkenet stedet at starte forspillet.

Kost & Ernæring
Avocado - naturens egen vitaminpille

Hvorfor tage kosttilskud, når naturen tilbyder dig det, du har brug for?

Læs mere
Kost & Ernæring
Ti gode tips til morgenmad

Det er ikke så svært at få en god og sund start på dagen …

Læs mere
Kost & Ernæring
Morgenmad er slankende

Spiser du morgenmad, hører du til den gruppe af personer, som generelt spiser mindre fedt og får flere næringsstoffer, end personer som ikke starter dagen med morgenmad....

Læs mere
Kost & Ernæring
Udkørt?

Er du træt hele dagen?

Læs mere
Kost & Ernæring
Tips til mere frugt og grønt

Vi ved godt at kroppen har brug for frugt og grønt - og vi ved godt at vi skal have "6 om dagen" svarende til 600 gram pr. dag. Alligevel kan det knibe med at få tilstrækkeligt frugt og grønt i hverdagen ...

Læs mere
Kost & Ernæring
Er mælk sundt?

Der har i flere år været diskussioner om, hvorvidt mælk er sundt. Fødevarer er imidlertid sjældent enten sunde eller usunde/sundhedsmæssigt farlige, forklarer forskerne bag en ny undersøgelse …

Læs mere
Kost & Ernæring
Fuldkorn så det batter!

Jagt fuldkornsprodukter i den gode sags tjeneste ...

Læs mere
Kost & Ernæring
Energi til hele dagen

En af de vigtigste grunde til at spise sunde, mindre måltider i løbet af dagen er, at de stabiliserer blodsukkeret og sikrer en jævn forsyning af energi. Her får du 3 mellemmåltider, du kan ordne i en fart og, som hjælper dig til at yde maksimalt ...

Læs mere
Kost & Ernæring
10 myter om fedt

Myterne og historierne om mad og slankekure er mange, men hvad er opspind og hvad er fakta?

Læs mere
Kost & Ernæring
Nyt om vitaminer

Nyt syn på vitaminers betydning ...

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Pas godt på din hud gennem hele livet

Pas godt på din hud gennem hele livet

Plakat Mark Rothko 'White center'

Plakat Mark Rothko 'White center'

Kurve multifarvede

Kurve multifarvede

Fototapeter

Fototapeter

Nye Bøger
Shopping
JULEMARKEDER 2022
^