best custom writings business budget plan template marijuana legalization paper
Sofapude i okkergul uld
Juletræ House Doctor
Berber gulvtæppe
Toilettaske fra Derrière la Porte
Kan man spise sig til bedre sex?

Drop legetøjet, lav ændringer på din kostplan og spis dig til et bedre sexliv, fortæller forfatterne til en ny bog.

Ifølge to engelske ernæringseksperter, Vicki Edgson og Ian Marber, der har skrevet bogen "I seng med ernæringseksperten," er kosten alt afgørende når det kommer til at give sexlivet den nødvendige ernæring.

Kosten medvirker mindre træthed og forstærker lysten.

De råvarer der anbefales for at forstærke sexlysten er blandt andet havørred, æg, spinat, jordbær, ingefær, mandler, sesamfrø, tomater, blåbær, græskar, samt flere, alt efter tilstand.

Udover at være fyldt med vitaminer og mineraler medvirker disse fødevarer til at forstærke sexlysten og kan bruges som en del af elskoven som en dejlig snack.

Ifølge forfatterne findes der primært fire årsager for mangel på sexlyst. Det er for lidt energi, stress, ubalance i hormonerne og for lidt søvn. Flere madvarer indeholder ingredienser der kan imødekomme disse problemer og dermed øge lysten.

Har man problemer med søvn skal der spises godt af bananer, hytteost og kalkun. Disse indeholder tryptophan, et protein der giver bedre søvn. Stoffet findes også i chokolade, men det skal undværes i dette sammenhæng på grund af for højt sukkerindhold, der kan virke opkvikkende.

Vi kender alle sammen følelsen af at være helt udkørt. For at give kroppen lidt energiindsprøjtning og dermed øge sexlysten skal man spise mad der indeholder zink, magnesium og B-vitamin. Nødder, havørred, spinat og æg (med lidt kaviar ved festlige lejligheder), kan give den nødvendige tilførsel af energi.

Stress giver mindre sexlyst. I stedet for at producere hormoner der øger sexlysten, produceres der stresshormoner. Magnesium og vitamin C er blandt de stoffer kroppen bruger meget af i stresset tilstand. For at råde bod på tilstanden skal man spise fødevarer som citrusfrugter, røde bær, kartofler, kiwi, kylling, tunfisk og grønne grønsager.

Derfor, næste gang den står på noget sjovt i soveværelset, er køkkenet stedet at starte forspillet.

Kost & Ernæring
Døjer du med oppustethed og mavebesvær?

Ny bog præsentere 'Low FODMAP diet', som går ud på at begrænse eller helt undgå en gruppe af kulhydrater, der ifølge diætister er årsag til de gener man oplever, når man har irritabel tarm.

Læs mere
Kost & Ernæring
LCHF - spis dig mæt og glad

Kosttrenden LCHF - Low Carb High Fat, vinder frem. Her handler det om at skære ned på kulhydraterne og i stedet øge indtaget af fedt. Ny bog introducerer principperne sammen med 70 lækre opskrifter

Læs mere
Kost & Ernæring
Varme supper - Quick fix

Dage med regn og rusk indbyder til hygge i sofahjørnet, levende lys, gode bøger og en god varm suppe. Det behøver ikke være tidskrævende at lave sunde og velsmagende supper.

Læs mere
Kost & Ernæring
Syv sunde skridt

Lad Anette Harbech Olesen inspirere og motivere dig til at få gjort noget ved dine dårlige vaner. Lær, hvad der er godt for din sundhed og hvorfor, og mærk, hvordan du med små daglige, sunde tiltag, kan få større livsglæde og balance ...

Læs mere
Kost & Ernæring
Stevia - sødt uden sukker

Udtræk fra planten Stevia er en populær erstatning for sukker og sødemidler. Her er bogen om Stevia med opskrifter og tips til, hvordan du anvender det populære alternativ til sukker...

Læs mere
Kost & Ernæring
Mindful spisning

Mindful spisning er en helt ny måde at tænke spisning og mad på. Det handler ikke om hvad du spiser, men hvordan du spiser, siger Per Brændgaard i interview omkring den nye bog. Se det her ...

Læs mere
Kost & Ernæring
Havregryn beskytter mod tarmkræft

Kostfibre har en beskyttende effekt mod tyktarmskræft. Det bekræfter et nyt studie – og det er især kostfibre fra helt almindelige kornprodukter, som rugbrød og havregryn, der viser sig at være særligt gavnlige mod sygdommen.

Læs mere
Kost & Ernæring
Maven i balance

Oppustethed, udspilet mave, smerter og ubehag. Trænger du til at få maven i balance?

Læs mere
Kost & Ernæring
Yoghurt to go, tak

Det er særligt singler og par uden børn, som har en forkærlighed for drikkeyoghurter ...

Læs mere
Kost & Ernæring
Spis fibre

En kost rig på fibre, er ikke kun godt for fordøjelsen. Fiberrig kost kan også være slankende, fordi den giver en god mæthedsfornemmelse – og så kan den også være særdeles velsmagende ...

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Skulptur: Yoga Man in Flying Position

Skulptur: Yoga Man in Flying Position

Julepynt Xmas var

Julepynt Xmas var

Serveringsbakker

Serveringsbakker

Hvordan finder man<BR> de bedste bøger til kvinder?

Hvordan finder man
de bedste bøger til kvinder?

Nye Bøger
Shopping
JULEMARKEDER 2022
^