the crucible homework help i get someone to do my assignments creative writing scotland my mom essay
Sofapude i okkergul uld
Berber gulvtæppe
Fototapeter
Toilettaske fra Derrière la Porte
Kan man spise sig til bedre sex?

Drop legetøjet, lav ændringer på din kostplan og spis dig til et bedre sexliv, fortæller forfatterne til en ny bog.

Ifølge to engelske ernæringseksperter, Vicki Edgson og Ian Marber, der har skrevet bogen "I seng med ernæringseksperten," er kosten alt afgørende når det kommer til at give sexlivet den nødvendige ernæring.

Kosten medvirker mindre træthed og forstærker lysten.

De råvarer der anbefales for at forstærke sexlysten er blandt andet havørred, æg, spinat, jordbær, ingefær, mandler, sesamfrø, tomater, blåbær, græskar, samt flere, alt efter tilstand.

Udover at være fyldt med vitaminer og mineraler medvirker disse fødevarer til at forstærke sexlysten og kan bruges som en del af elskoven som en dejlig snack.

Ifølge forfatterne findes der primært fire årsager for mangel på sexlyst. Det er for lidt energi, stress, ubalance i hormonerne og for lidt søvn. Flere madvarer indeholder ingredienser der kan imødekomme disse problemer og dermed øge lysten.

Har man problemer med søvn skal der spises godt af bananer, hytteost og kalkun. Disse indeholder tryptophan, et protein der giver bedre søvn. Stoffet findes også i chokolade, men det skal undværes i dette sammenhæng på grund af for højt sukkerindhold, der kan virke opkvikkende.

Vi kender alle sammen følelsen af at være helt udkørt. For at give kroppen lidt energiindsprøjtning og dermed øge sexlysten skal man spise mad der indeholder zink, magnesium og B-vitamin. Nødder, havørred, spinat og æg (med lidt kaviar ved festlige lejligheder), kan give den nødvendige tilførsel af energi.

Stress giver mindre sexlyst. I stedet for at producere hormoner der øger sexlysten, produceres der stresshormoner. Magnesium og vitamin C er blandt de stoffer kroppen bruger meget af i stresset tilstand. For at råde bod på tilstanden skal man spise fødevarer som citrusfrugter, røde bær, kartofler, kiwi, kylling, tunfisk og grønne grønsager.

Derfor, næste gang den står på noget sjovt i soveværelset, er køkkenet stedet at starte forspillet.

Kost & Ernæring
5 gode grunde til at spise chokolade i julen

I tiden op til jul, hvor man ved enhver lejlighed bliver budt på søde sager, kan det være en god idé at huske på, at vælger man den mørke chokolade frem for den lyse, så er chokolade faktisk et rigtig sundt og fornuftigt alternativ til de fede vaniljekranse, klejner, is-deserter og slik.

Ifølge...

Læs mere
Årstidens råvarer
Tomat og forebyggelse af kræft

Lige nu bugner grøntsagsafdelingen af saftige, solmodne tomater, som ikke kun smager, men også er en eminent kilde til antioxidanten lycopen. Lycopen har gennem det seneste årti været genstand for talrige videnskabelige studier, som har undersøgt stoffets helbredsmæssige fordele. Og rigtig meget...

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Det sunde granatæble

Granatæblet er en spændende frugt. Med sine mange små frø, har den gennem tiden været et symbol på frugtbarhed, og nævnes både i Bibelen, Koranen og Østens eventyr. Frugten har været dyrket i mere end 4.000 år, men er først de senere år opnået popularitet i nordeuropa.

Læs mere
Kost & Ernæring
Cider - en sundhedsdrik

Rødvin og grønt te har hidtil scoret højest på ranglisten over flydende former for antioxidanter, men også den fermenterede drik, cider, er at finde på listen.

Læs mere
Sundhed
Spiser du heller ikke fisk?

Selvom vi, ifølge de officielle kostråd, bør spise fisk som hovedmåltid mindst to gange om ugen, så viser nye beregninger fra DTU Fødevareinstituttet, at mange af os ikke engang spiser fisk til aftensmad én gang om ugen. Således viser de seneste tal, at det samlede fiskeindtag for børn og voksne er...

Læs mere
Økologi
Småbørnsfamilier køber mest økologi

Familier med børn i alderen 0-6 år løber med en klar førsteplads som dem, der lægger flest økologiske varer i indkøbskurven, viser Økologisk Landsforenings nye markedsnotat.

Læs mere
Kost & Ernæring
Vildmedost.dk

Nu lancerer Mejeriforeningen kampagnen Vildmedost.dk, som skal inspirere forældre til at lade deres børn spise mere ost.

Læs mere
Kost & Ernæring
Skyrs succes

Skyr er lidt af et vidunderprodukt: Smagen er rund og syrlig, konsistensen fed og cremet, alligevel hører skyr til blandt de magre surmælksprodukter.

Læs mere
Sundhed
Moderne kostråd

Vælg fuldkorn, spis mere fisk og spis mad med mindre salt. Sådan lyder budskabet i tre af de ti kostråd, som skal guide danskerne til en sundere og mere aktiv livsstil. Bag de 10 kostråd står Fødevarestyrelsen. Styrelsen har hentet solid videnskabelig rygdækning hos ledende danske forskere i...

Læs mere
Kost & Ernæring
Får vi for meget salt?

Der har i medierne, de seneste dage, været sået tvivl om, hvorvidt det er nødvendigt at sænke det daglige indtag af salt. Men DTU Fødevareinstituttet understreger, at der er dokumentation for at sænke saltindtaget ...

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Fototapeter

Fototapeter

3 tips til at finde flotte cardigans

3 tips til at finde flotte cardigans

Derfor er nederdelen din bedste ven!

Derfor er nederdelen din bedste ven!

Kurve multifarvede

Kurve multifarvede

Nye Bøger
Spis dig stærk, let og mæt - Anne Hjernøe

Fra den inspirerende kost- og livsstils ekspert, journalist Anne Hjernøe, kommer bogen 'Spis dig stærk, let og mæt' om forfatteres succes-koncept 'Stærk, let og mæt'.

Læs mere
Salattøsens - Sunde Fyldige Salater, af Mette Løvbom

Salater som hovedret er et hit, måske især fordi man føler sig godt tilpas efter en fyldig salat. For tii forskel fra tunge kødretter, så er middagssalater lette, mættende og nemmere at fordøje - og så er grøntsagerne jo fulde af vigtige næringsstoffer.

Salater kan sammensættes af lige præcis de...

Læs mere
Sænk Dit Kolesterol - af Jens Linnet og Jerk W. Langer

Fra de populære danske læger og forfattere, Jens Linnet og Jerk W. Langer, kommer bogen 'Sænk Dit Kolesterol'. Det er en vigtig bog, der gør dig klog på nøjagtigt hvilke konsekvenser det kan have, at leve med et højt kolesteroltal.

Læs mere
Krydderier fra A til Z - Stor smag til grøn mad

Bliv klogere på krydderier, og læs om, hvordan krydderier er helt afgørende for at give aromaer og smage til plantebaseret mad. Det er nemlig især, når vi skifter de kraftigt smagende kødretter ud med grønne alternativer, at krydderier spiller en særlig rolle, ved at tilføje aroma og smag.

Læs mere
Shopping
JULEMARKEDER 2022
^