my report how to write a college essay opinion paper writer
Nye plejende vinterfavoritter
Stribet sengetøj
DroneRune plakat
Spisebordsstole til Sverige
Kategori: Gravid
Nybagt mor på 62

En britisk kvinde på 62 år er just blevet mor for fjerde gang. Det kostede fem forsøg i laboratoriet af kr. 120.000 kroner per forsøg at få behandlingen til at bære frugt ...

En britisk kvinde på 62 år er just blevet mor for fjerde gang. Det kostede fem forsøg i laboratoriet af kr. 120.000 kroner per forsøg at få behandlingen til at bære frugt.

Behandlingen er gennemført af en italienske læge og har været yderligere kompliceret ved at proceduren er forbudt i Italien, så både forældreparret og lægen har måtte flytte behandlingen til Rusland.

Den lille nyfødte dreng kommer til at vokse op i et hjem med forældre, der nærmer sig pensionsalderen, af samme grund er forældrene voldsomt kritiseret for at vælge at sætte et barn i verden i så sen en alder. Men parret afviser, at deres høje alder skulle have en negativ indflydelse på deres evner til at tage sig af den nyfødte søn.

”Vi har altid set unge ud og følt os unge. For os var det den rigtige ting at gøre og vi fortryder det bestemt ikke. Vi ville ikke have gået så meget igennem, hvis ikke følte vi var parate til at blive forældre,” siger den nybagte mor Patricia Rashbrook. Parret har dog taget forholdsregler på grund af deres høje alder og aftalt med et yngre par, der har børn, at de kan træde til som surrogatforældre, hvis det skulle blive nødvendigt.

I Danmark siger loven om kunstig befrugtning at behandling med kunstig befrugtning ikke må finde sted i de tilfælde, hvor den kvinde, der skal føde barnet, er ældre end 45 år. Det betyder, at behandling ikke må påbegyndes eller fortsættes i de tilfælde, hvor kvinden er fyldt 46 år.

Patricia Rashbrook er heller ikke den ældste kvinde i verden til at føde et barn. I januar 2005 år fødte 66-årige Adriana Iliescu fra Rumænien en datter.

Gravid
Forstoppelse under graviditeten

Forstoppelse under graviditeten kan forebygges med kost rig på kostfibre*, motion og væske. Når kostfibre er helt nødvendige for fordøjelsen, så skyldes det at kostfibre opsuger væske i mavetarmkanalen, hvilket resulterer i et blødere tarmindhold.

Læs mere
Gravid
Kom i form til fødslen

Det er en fordel at starte på fødselsforberedelseskurser så tidligt i svangerskabet som muligt....

Læs mere
Gravid
Om traumatiske fødsler

For rigtig mange kvinder er børnefødsler ikke den lykkelige begivenhed, som omverdenen helst vil høre om. Ny bog belyser de problemer, som op mod en tredjedel oplever i forbindelse med fødsler.

Læs mere
Gravid
Årsager til infertilitet

Årsager til infertilitet

Læs mere
Gravid
Forskelsløs udvikling

Børn undfanget efter kunstig befrugtning er nøjagtig lige så intelligente og bevægelsesmæssigt udviklede som alle andre børn..

Læs mere
Gravid
En spørgsmål om gener

Endelig kan par - der forgæves prøver at finde ud af, hvorfor de ikke kan få børn - få et svar.

Læs mere
Gravid
Barnløshed og parforhold

– at passe på sig selv og hinandenBogen tager udgangspunkt i den følelsesmæssige og praktiske virkelighed, der møder det barnløse par. En virkelighed hvor sorgen over den udeblevne familieforøgelse for mange hurtigt kommer til at fylde ...

Læs mere
Gravid
Blødgørere påvirker børns kønsudvikling

Ny forskning påviser nedsat kønsudvikling hos drengebørn, hvis mødre havde højere indhold af phthalater i blodet.

Læs mere
Gravid
Overvægtig

Udsigten til graviditet, får overvægtige kvinder til at slanke sig...

Læs mere
Gravid
Graviditetstanker ? Husk folsyre!

Ikke alle kvinder, der planlægger graviditet, følger myndighedernes anbefaling og tager et tilskud af folsyre....

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Kosttilskud til PMS: Virker det?

Kosttilskud til PMS: Virker det?

Bambus t-shirt i sort, hvid eller grå

Bambus t-shirt i sort, hvid eller grå

Møbler i Sverige

Møbler i Sverige

Spisebordsstole til Sverige

Spisebordsstole til Sverige

Nye Bøger
Spis dig stærk, let og mæt - Anne Hjernøe

Fra den inspirerende kost- og livsstils ekspert, journalist Anne Hjernøe, kommer bogen 'Spis dig stærk, let og mæt' om forfatteres succes-koncept 'Stærk, let og mæt'.

Læs mere
Low Carb og KETO opskrifter: 'De Bedste Fra Madbanditten'

Fra Jane Faerber, Danmarks ultimative ekspert i Keto og Low Carb kost og livsstil, kommer endnu en inspirerende bog, der vejleder og guider vej gennem Low Carb-junglen.

Den nye udgivelse 'De Bedste Fra Madbanditten' er til dem, der sigter efter vægttab med KETO, og dem, som bare nyder de mange...

Læs mere
Gaven til maven - Den videnskabelige vej til sund fordøjelse

Gennem 20 år har Anette Harbech Olesen arbejdet med formidling af mad og sundhed. Det er blandt andet blevet til bestsellerbøger som 'Mad, mening & magiske øjeblikke', 'Den glutenfri kogebog' og 'Søvnhormonet melatonin'.

Med sin nye udgivelse 'Gaven til maven', deler hun ud af sin store viden om...

Læs mere
Vaginisme - Når kroppen siger nej

Sex er dejligt, og sex gør godt. Men hvad gør man, når sex gør ondt?

Læs mere
^