english upsr paper 2 section b turabian movie citation dissertation proposal uk
Nye plejende vinterfavoritter
Dameur Bering Classic
Stribet sengetøj
DroneRune plakat
Kategori: Sundhed
En enkel dråbe lindrer irritation i øjnene

Nyt og naturligt middel hjælper alle med irritationer i øjnene - ikke mindst kontaktlinsebrugere, der nu kan dryppe øjnene uden først at skulle tage linserne ud.

Hvis øjnene føles trætte, svier, klør eller brænder, er det et symptom på tørre øjne. En gene, som rigtig mange mennesker lider af. Kontaktlinser, tør luft, luftkonditionering, alder eller koncentreret skærmarbejde er blot nogle af de faktorer, der giver irritation. Men også faktorer som kulde og blæst kan give besvær. Anledningen til dette er at øjets naturlige tårer, som danner den beskyttende tårefilm, ikke er tilstrækkelige til at give fugt og næring. Dette medfører at øjnene føles som fyldt med ”grus”.

Tørre øjne er langt mere udbredt i den danske befolkning end tidligere antaget, hvad enten det skyldes dårligt indeklima, sygdomme eller høj alder. Det er således ikke bare kvinder i klimakteriet der trækkes med fornemmelsen af ”grus i øjnene” , men i høj grad også mænd over en vis alder.

Men problemet kan nu afhjælpes via et nyt produkt Ocutears®, som fås på apotekerne. Det indeholder biologiske komponenter, nærmere betegnet hyaluronsyre. Denne substans er naturligt forekommende i øjet og den aktive komponent i Ocutears. Med andre ord: Ocutears er et helt naturligt stof baseret på kroppens egne forsvarsmekanismer.

Da det er svært at øge produktionen af tårevæske i øjet, er det ofte nødvendigt at erstatte tårevæsken med artificielle (kunstige) tårer ved periodiske besvær. Her kan Ocutears i dråbeform tages lige så ofte, som man føler behov for. Det er en stor hjælp - også til de mange, der benytter kontaktlinser. Uden at skulle tage linserne ud, kan de blot dryppe øjnene med Ocutears - og dermed lindre den daglige kroniske irritation.

Ocutears øjendråber indeholder udelukkende biologiske komponenter og er helt uden konserveringsmiddel. Dråberne fugter og beskytter øjet og kan fremme lægning af små sår, som skyldes for lidt tårevæske eller skader fra kontaktlinser. Præparatet sælges i en pakning med 20 praktiske enkeltdosis-beholdere. En dråbe i hvert øje giver langvarig lindring af symptomerne.

Yderligere informationer på telefon 20 32 07 70 eller hos apotekerne.

Santen er et af de ledende firmaer i verden indenfor øjenpræparater. Firmaet er grundlagt i 1890 i Japan og har været repræsenteret i Danmark siden 1998. Al forskning og udvikling er koncentreret på øjensygdomme. I Danmark har Santen lægemidler til behandling af glaukom, allergi, infektioner og tørre øjne.

Sundhed
Forsker: Sådan bliver du fri af din sukkerafhængighed

Sukkersøde sager kan være dejlig forkælelse i ny og næ, problemet er at trangen til sukker, og den tilfredsstillelse som sukker giver, kan blive en afhængighed, skriver Anette Sams, farmaceut, forsker, og forfatter til bogen 'Sandheden Om Sukker'.

Læs mere
Sundhed
Kostfibre mod forstoppelse: De bedste kilder til kostfibre

Mangel på kostfiber er et udbredt problem i den vestlige verden, hvor mange mennesker døjer med forstoppelse og relaterede problemer, som fx hæmorider eller irritabel tyktarm. Der findes et righoldigt batteri af håndkøbsmedicin, som ikke just er skadelige, men der findes, som bekendt, også den...

Læs mere
Sundhed
Sukker og humørsvingninger

Er du på smalkost og har besluttet dig for, at nu skal du tabe dig, vil du sandsynligvis på et eller andet tidspunkt støde ind i en stærk trang til spise løs af noget sødt. Specielt vil mange kvinder opleve, at præmenstruelt er den helt gal. Måske føler man ligefrem en længsel indeni, som kan undre,...

Læs mere
Sundhed
Børnepsykolog Charlotte Diamant: Forældres helbredsangst påvirker barnet

Danskerne søger i stigende grad efter helbredsmæssig information på internettet til private formål. Mens det i år gælder for næsten hver tredje dansker, gjaldt det for fem procent færre i 2018, og for ti år siden var det kun lidt mere end hver anden, der søgte efter helbredsmæssig information...

Læs mere
Sundhed
Ernæringsterapeuten: Kostens forunderlige effekt på kolesteroltallet

Fedtet har længe været skurken, når kolesterolniveauet bliver for højt. Et af sundhedsmyndighedernes råd er derfor, at du skærer ned på fedt. Men i den ernæringsvidenskabelige verden er der bred enighed om, at kolesterolet fra kosten faktisk ikke har meget indflydelse på mængden af kolesterol i...

Læs mere
Sundhed
Forskning: Viden om hvidløg og sundhed

Udover at tilføje en delikat løgsmag til maden, og være en fremragende kilde til vitamin B6, vitamin C og mineraler, så har hvidløg gennem tiden været kendt for sine sundhedsfremmende egenskaber. I Mellemøsten og den østlige del af Asien har hvidløg ifølge historikere, været anvendt til behandling...

Læs mere
Sundhed
Er svesker en superfood?

Svesken er spækket med så mange gode næringsstoffer, at den hører med blandt superfood som chiafrø, gojibær eller broccoli. Her er 5 interessante grunde:

Læs mere
Sundhed
8 trick der hjælper dig huske

I en travl hverdag kan det indimellem være svært at huske det hele. Kalendere og post-it noter er uundværlige, men videnskabelige studier har også fundet en stribe metoder, der kan skærpe hukommelsen og måske hjælpe dig med at huske tingene bedre.

Læs mere
Sundhed
Lugtesansen er kroppens hurtigste advarselssystem

Har du svært ved at skjule dit ubehag, når din næse opfanger en dårlig lugt, så findes der en god forklaring.

Læs mere
Efterår
Kan vinterbadning forebygge demens?

Sæsonen for vinterbadning er godt i gang. Fra badebroerne springer de danske vinterbadere i bølgen og nyder det kolde gys. Det sætter gang i blodomløbet og vækker alle sanser, siger de, ligesom de er enige om, at vinterbadning er en yderst effektiv kur mod både træthed, dårligt humør og smerter.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
DroneRune plakat

DroneRune plakat

Stribet sengetøj

Stribet sengetøj

Bambus t-shirt i sort, hvid eller grå

Bambus t-shirt i sort, hvid eller grå

Dameur Bering Classic

Dameur Bering Classic

Nye Bøger
Spis dig stærk, let og mæt - Anne Hjernøe

Fra den inspirerende kost- og livsstils ekspert, journalist Anne Hjernøe, kommer bogen 'Spis dig stærk, let og mæt' om forfatteres succes-koncept 'Stærk, let og mæt'.

Læs mere
Low Carb og KETO opskrifter: 'De Bedste Fra Madbanditten'

Fra Jane Faerber, Danmarks ultimative ekspert i Keto og Low Carb kost og livsstil, kommer endnu en inspirerende bog, der vejleder og guider vej gennem Low Carb-junglen.

Den nye udgivelse 'De Bedste Fra Madbanditten' er til dem, der sigter efter vægttab med KETO, og dem, som bare nyder de mange...

Læs mere
Gaven til maven - Den videnskabelige vej til sund fordøjelse

Gennem 20 år har Anette Harbech Olesen arbejdet med formidling af mad og sundhed. Det er blandt andet blevet til bestsellerbøger som 'Mad, mening & magiske øjeblikke', 'Den glutenfri kogebog' og 'Søvnhormonet melatonin'.

Med sin nye udgivelse 'Gaven til maven', deler hun ud af sin store viden om...

Læs mere
Vaginisme - Når kroppen siger nej

Sex er dejligt, og sex gør godt. Men hvad gør man, når sex gør ondt?

Læs mere
^