elsevier language editing services cv writing service us vancouver educational leadership admissions essay journal article critique sample
KANT køkkenrulleholder i egetræ
Justerbare hylder fra Yamazaki
Laforma 3-personers havesofa i massiv teak
Øreringe Mette Scherning
Kategorier: Spiritualitet  -  Yoga
Meditation til større lykkefølelse
Redaktionen

Går du hele tiden og småstresser? Er det svært at finde følelsen af tilfredshed og lykke? Alt for mange af os går og stresser. Vi stresser over ting, som vi ikke synes vi får nået i hverdagen, og mange af os bruger tid og kræfter på at ærgre os over ting, der burde være anderledes. Og midt i al stressen glemmer vi at glædes over alt det, der faktisk lykkes for os. Det er ærgerligt, for følelsen af at lykkes er en vigtig del af belønningen for vores indsats, og det er samtidig med til at ruste os og give os mod på nye udfordringer. Så det giver rigtig god mening, at dyrke følelsen af lykke og taknemmelighed over de succeser og gode oplevelser, vi har. At give os selv lov til at dvæle lidt ved lykken – også selvom alt omkring os ikke er fryd og gammen.

Meditation: At slutte dagen med taknemmelighed

Hvis du synes, du har svært ved at slippe stresstankerne, så har jeg en meditation, som med lidt øvelse kan lede dig så sporet af lykkefølelsen. Øvelsen kan med fordel udføres hver dag, så du får god træning i at finde og mærke lykke og taknemmelighed.  

 • Du ligger så behageligt og afslappet som muligt - gerne med lukkede øjne
  Mærk din vejrtrækning
  Du trækker vejret dybt og rolig - helt ned i maven
 • Du skal nu slappe af i hele din krop:
  Din krop er blød og helt afslappet
  Mærk hvordan din krop føles helt tung og rolig
 • Prøv nu at visualisere de oplevelser, du har haft i dag:
  Se for dig alle de oplevelser, du har haft siden du vågnede i morges
  Lad dem passere forbi din bevidsthed

 • Se for dig alle de mennesker, du har mødt i løbet af dagen
  Send dem hver og én en kærlig- og taknemmelig tanke for deres bidrag til din dag

 • Se nu for dig alle de opgaver, du har udført i dag
  Ros dig selv for alt det, du har nået i dag

 • Se også de opgaver, du ikke nåede, at gøre færdig
  Lad være med at fordømme eller dømme dig selv for det, du ikke nåede i dag
  Vær taknemmelig for alt det du nåede, og alt det, der var muligt, at opnå i dag
  Du har - også i dag - ydet dit bedste!
  Forestil dig, hvordan du lægger de opgaver, du ikke nåede i dag, ned i en skuffe
  Lås skuffen, og lad opgaverne ligge der, til du i morgen er klar til, at tage fat på dem igen
 • Hvis du har forstyrrende tanker omkring opgaver og problemer, du ikke fik løst i dag, så forstil dig, at du sender dem ud i universet. Her kan de hvile trygt til du i morgen kan tage fat i dem med fornyet energi
 • Nu er du ved at være klar til en god nats søvn
  Inden du sover, så bliv bevidst om, at alt er, som det skal være lige nu
  Glæd dig til en ny dag i morgen
  Indstil dig på at møde dagen med taknemmelighed over det, livet giver dig
 • Godnat, sov godt
  Læg dig til ro med et smil på læben og med taknemmelighed i dit sind
  En ny dag venter på dig i morgen
Spiritualitet
Månedshoroskoper maj 2023 v. Adrian Ross Duncan

Har du endnu ikke tjekket dit månedshoroskop? Klik ind og læs maj måneds horoskoper udarbejdet af den populære astrolog og forfatter, Adrian Ross Duncan fra AstroWOW, og få en fornemmelse af, hvad måneden vil byde på af muligheder, udfordringer og oplevelser.

Læs mere
Spiritualitet
Kroppens egen smertelindring - lær metoden

Man kan have held til selv at lindre en let hovedpine, ved at aktivere kroppens egen smertelindring, endorfiner. Endorfiner udløses normalt i forbindelse med hård træning, løb, latter og sex, men også akupunktur og zoneterapi kan aktivere stoffet.

Læs mere
Livsstilsmesser
Krop-Sind-Ånd Helsemesse i Aalborg 2023

Fra 3. marts venter en hel weekend med dejlige og inspirerende oplevelser, når Krop-Sind-Ånd Helsemessen i Aalborg præsenterer et nordjysk mekka indenfor alternativ behandling.

Fra fredag den 3. til søndag den 5. marts samler den store helsemesse i Aalborg Kongres & Kultur Center 85 dedikerede...

Læs mere
Spiritualitet
Tænk dig glad

Dine tanker påvirker dig mere, end du tror. Negative tanker, vrede, sorg og bekymringer dræner dig for energi og overskud. Der er sjældent nogen egentlig fornuft bag negative tanker, og de gør det svært at være tilstede i nuet. Derfor gælder om at bremse dem inden de får overtaget, for jo mere du...

Læs mere
Livsstilsmesser
Krop-Sind-Ånd Helsemesse i Brøndby Hallen 2023

Husk, at sætte et stort kryds i kalenderen 3. februar, for her åbnes dørene til et eventyrligt oplevelsesmekka for alle nysgerrige, der vil vide mere om alternativ medicin, naturterapeutiske behandlingsmetoder og personlig og spirituel udvikling.

Fra 3. til 5. februar 2023 danner Brøndby Hallen...

Læs mere
Livsstilsmesser
Mystikkens Univers 2022

I november afholdes den store spirituelle messe 'Mystikkens Univers' på Østerbro i København. Her kan du møde dedikerede udstillere og foredragsholdere, der vil give dig indblik i en holistisk livsstil, og det spirituelle og åndelige liv.

Læs mere
Livsstilsmesser
Krop-Sind-Ånd Helsemesse i Ceres Park Aarhus 2022

’Krop-Sind-Ånd Helsemesse’ i Ceres Park Aarhus, 30. september til 2. oktober 2022, er den store tilbagevendende holistiske helsemesse, som i år samler 100 udstillere, eksperter og foredragsholdere indenfor alternativ behandling, holistisk livsstil, personlig udvikling og spiritualitet.

Læs mere
Spiritualitet
Krystalhealing: 12 sten og krystallers unikke energier

Det er svært ikke at blive en lille smule betaget af småsten, fossiler og krystaller. Med fine farvespil og unikke former, virker de så indbydende, at man er fristet til at samle dem op for at studere dem nærmere.

Gennem mange tusinde år har de spillet en vigtig rolle i traditionel medicin, ligesom...

Læs mere
Spiritualitet
Hvad er aromaterapi?

De fleste af os oplever fra tid til anden, at selv en flygtig duft kan vække stærke minder. Mens nogle dufte - helt ubevidst - synes at vække en indre uro, så kan andre dufte virke beroligende, stimulerende og opkvikkende.

Læs mere
Spiritualitet
Lille meditation - Stor virkning

Er din dag fyldt med tanker om alt det, du skal nå? Oplever du at miste koncentrationen og have svært ved at være tilstede? Prøv at bruge et øjeblik på at koble af ved hjælp af meditation. Du behøver blot at afsætte et par minutter. Selv en kort, intens meditation vil give dig en følelse af øget ro...

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Shopping
Loppemarkeder 2023
^