Shopping: 20 sol- og sommerscoop

Kategori: Sommer

Shopping: 20 sol- og sommerscoop  

Fra udstyr til strandturen, lette sommerkjoler og skønne bohemesmykker, til smukke møbler og udstyr til indretning af din yndlingskrog i haven. Her får du annoncørernes idéer til en lang og dejlig sommer...


Afsted til stranden
En strandtaske er helt uundværlig at have ved hånden, for med det ustadige danske sommervejr, er det bare om, at komme afsted, ligeså snart vejeret tillader det. Her er det en stor, lækker strandtaske i robust juntelærred fra Bloomingville. I tasken er der god plads til den kønne, grå strandmåtte med de fine kvaster. Den er fremstillet i blød jersy-stof, og kan nemt rulles sammen, så den ingenting fylder. Snup en håndklæde med, så du kan få en kølig dukkert. Her er det Sento Beach Towel fra Ferm Living som samler strandtæppet og håndklædet i et. Det store håndklæde har nemlig en glatvævet, sugende forside og en blød frottestruktur på bagsiden. Smart!
Køletasken med læskende, kolde drikkevarer er svær at undvære på stranden. Her er det en super cool køleboks fra Nicolas Vahé, fremstillet i metal og isoleret med glasuld. Er den ikke rå?

 

 

Sommeroutfit
Få luft mellem tæerne og solbrune fødder i et par lette sommersandaler fx klip klap i sølv fra Ilse Jacobsen nye kollektion. Find de lette sommerkjoler frem, og tjek også udvalget af skønne batikkjoler. Kjolerne fås i to længder og i smukke blå nuancer, som kan matches med den cool grå-blå neglelak 'Hipster' fra Kure Bazaar. Beskyt hoved i sommervarmen og husk solhat med bred skygge. Her fra stor, elegant stråhat fra Becksøndergård.

 

Sommeraccessories
Med smuk, solkysset sommerhud gider ingen tænke på makeup, smykker eller accessories. Det skulle da lige være et par smukke dangle øreringe som disse i messing, der er som skabt til sommerens afslappet bohemestil. Til gengæld kommer man ikke udenom, at håret kan trænge til lidt ekstra pleje i sommeren, når solen slider på spidserne. Du kan få mild og intensiv pleje med Matas Striber, som denne sommer lancerer Luksus shampoo og balsam i special edition i anledning af at Matas fylder 50 år. Begge produkter er uparfumeret og Svanemærket.
Er du glad for armbånd, så er de smukke brasilianske Hipanema armbånd en ægte sommer musthave. Det er håndlavede armbånd, som hver især er smukt dekoreret med perler, skaller, læder og forskellige farver tråd.
En sommeraccessory, man ikke kommer udenom, er solbrillen: Ved at bære solbrille er dine øjne mindre udsatte for solens UV-stråler, og du slipper samtidig for hovedpine og rynker, som følge af at gå og misse med øjnene i den stærke sol. Her er det et par super lækre Tom Ford solbriller.

 

 

Indret have og terrasse
Fyldt med hynder og plaider, kan den fine hvide havestol blive din yndlingsplads i haven. Er dine havehynder blevet kedelige at se på, så kan du sy nye skønne betræk, fx i de stribende tekstiler fra Sunbrella, som er robust kvalitetsstof udviklet til udendørsmøbler.
På varme sommerdage, kan man med den dekorative havebruser fra Bloomingville, få sig et kølende og forfriskende brusebad i det fri. Ud over bruser, har den en fin lille vandhane, så man ikke skal afmontere bruseren fra den udendørs vandhane hvergang man skal have fyldt vandkanden. Bruseren står med spyd i jorden, så den nemt kan nemt flyttes rundt i haven efter behov.
De skønne, robuste havemadrasser Outdoor Concept Orlando fra Skriver Collection fungerer både som solsenge, og kan også kombineres med andre hynder, puder og puff’er i serien, så der kan indrettes lounge haven.


Det lille bakkebord fra Broste Copenhagen er et hit i haven, fordi det kan foldes sammen og nemt flyttes rundt, hvor der er brug for det. Det samme gælder for det lille bålsted fra House Doctor, som består af fad og stativ af støbejern. Her kan der tændes små, knitrende bål de lange sommeraftener, bages snobrød og ristes skumfiduser, mens levende lys stemningsfuldt blafre i smukke glaslanterner.  Læskende sommerdrikke kan stå klar i den dekorative saftdispencer.

Sommer
Jordbærkoldskål 

Der er ikke meget der overgår den traditionsrige rød/hvide danske dessert: Friske jordbær med fløde. Men nu, hvor jordbærsæsonen er på sit højeste, må du ikke glemme en rigtig sommerfavorit: Jordbærkoldskål!

Læs mere
Sommer
Spiselige haveblomster - rose, lavendel & pelargonier 

Både rosenblade, lavendel og nogle duftpelargonier kan anvendes til at give smag eller dekorere madretter med. Det ser helt fantastik ud, og det smager spændende. Et nemt og meget dekorativt tip er at fryse blomsterbladene og servere dem i en punch eller velkomstdrink.

Læs mere
Sommer
Ærtesæson: Ærtecreme og ristede ærtebælge 

Selvom danske ærter fås helt frem til september, så er det her i juni og juli, de smager allerbedst. Sprøde og saftige, er de en fantastisk sommersnack, og helt perfekte i grønne salater.

Læs mere
Sommer
Grillsikkerhed: Vigtige råd om brug af grill 

Med det omend noget ustadige sommervejr er der nok mange, der har gang i grillen. For det er jo bare så nemt og hyggeligt at tilberede lækkerier over de varme gløder.

Her får du en stribe skønne opskrifter - og gode råd og forholdsregler, der giver dig de bedste forudsætninger for en god…

Læs mere
Sommer
Salat med mozzarella og jordbær 

En super lækker, nem og let sommersalat med jordbær, mozzarella og spinat - og en frisk og dejlig dressingen.

Læs mere
Forår
Idéer til den lille have og altanen 

Er man så heldig at have adgang til altan, terrasse eller et lille stykke have, så gælder det om at få mest muligt ud af de små kvadratmetre. Man må være kreativ og nøje overveje, hvordan man bedst indretter sig praktisk og hyggeligt.

Mangler du lidt inspiration, så er designere og producenter…

Læs mere
Sommer
Beskær frugttræerne 

I sensommeren, i slut september, bør heldige ejere af frugttræer, have beskæring af træer og buske på to do-listen.

Læs mere
Sommer
8 tips til hvordan du kommer nænsomt i gang efter ferien 

Velkommen tilbage fra ferie. Vi håber, at du har nydt det og fået slappet af. Nu gælder det om at få en god start på hverdagen og ikke brænde al energi, det gode feriehumør og nyvundne overskud af på én gang. Her får du en 8 gode tips, som er gode at have med, når du vender tilbage til jobbet.

Læs mere
Sommer
Svimmelhed og hovedpine i varmen? 

Med hedebølgen er det vigtigt at huske, at træthed, svimmelhed, forstoppelse og hovedpine, kan være symptomer på væskeunderskud. Ifølge anbefalingerne bør du drikke 1½ liter (ca. 8 glas) væske om dagen. Kroppen har ganske vist brug for ca. 2½ liter væske i døgnet, men den ene liter får du tilført…

Læs mere
Sommer
Giftige alger: Pas på blågrønalger på stranden  

Når varme sommerdage bliver tilbragt på stranden, så er det vigtigt at holde øje med vandkvaliteten. Ser vandet grumset eller misfarvet ud, så kan det skyldes blågrønne alger, og de er giftige for mennesker og dyr.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
^