should bibliography be double spaced argumentative essay on immigration how to write a phd thesis proposal
Rosa bloklys fra Cozy Living
Påskeæg i glas fra Kodanska
Påskeæg i metal
Påskekrans: Messingring til ophæng
Kategori: Sommer
Copenhagen Jazz Festival 2022
Redaktionen

Når festivalen ruller hen over København, er byen som forvandlet. Over alt spiller musikken: På torve og i byens parker, på jazzklubberne og nye interimistiske scener, i teatre, på museer og – selvfølgelig også – i byens største og flotteste koncertsale. I løbet af festivalens 10 dage præsenteres mere end 1.000 koncerter fordelt på over 100 scener rundt omkring i byen. Tilsammen bliver disse koncerter besøgt af over 250.000 glade publikummer.

På Copenhagen Jazz Festival spilles der naturligvis både traditionel jazz og hæsblæsende big band jazz. Men programmet er som vanligt uhyre alsidigt, og med stjerner fra ind- og udland bliver der spillet musik indenfor næsten enhver genre. 

I koncerthuset kan man fx opleve det brasilianske musik ikon Gilberto Gils medrivende jazzrytmer krydret med bossa nova, samba, afrobeat og reggae. I Amager Bio spiller den verdensberømte amerikanske bluesguitarist og sanger, Robert Cray, og i den Sorte Diamant kan du opleve den spansk-franske flamenco sangerinde.

Lørdag kan du opleve den vestafrikanske superstjerne, Oumou Sangaré, og hendes unikke repertoire, der blander Malis rige musiktradition med elementer fra blues, rock og pop.

Tirsdag spiller jazztrompetisten Avishai Cohen i Kulturhuset Islands Brygge, og i koncerthuset teamer den britisk-nigerianske soulstjerne Ola Onabulé op med DR Big Band, og leverer en hyldest til det amerikanske soul-ikon, Al Jarreau.

Den 9. juli 2022 spiller den nok mest beundrede jazzdiva siden Ella Fitzgerald og Billie Holiday, den femdobbelte Grammy-vinder, Dianne Reeves, i Koncertsalen.

Tjek hele programmet, og tag ud og oplev jazzens og festivalens fantastiske alsidighed.

10 absolutte stjerner på Copenhagen Jazzfestival 2022

 1. Oumou Sangaré (ML) – DR Koncerthuset 25. juni
 2. Gilberto Gil (BRA) – DR Koncerthuset 29. og 30. juni
 3. Robert Cray (US) – Amager Bio 11. juli
 4. Nate Smith + KINFOLK (US) – Jazz by the Sea 2. juli
 5. Paloma Pradal Trio (ES/FR) – Den Sorte Diamant 5. juli
 6. Ola Onabulé & DR Big Band (UK/DK) – DR Koncerthuset 5. juli
 7. Avishai Cohen (US) – Jazz by the Sea 8. juli
 8. Dianne Reeves (US) – DR Koncerthuset 9. juli
 9. Bernard Purdie (US/DK) – Aveny-T 9. juli
 10. Hailu Mergia (ET) – KLEIN 10. juli
Sommer
Beskær frugttræerne

I sensommeren, i slut september, bør heldige ejere af frugttræer, have beskæring af træer og buske på to do-listen.

Læs mere
Sommer
Sensommerhaven

Sommeren lakker mod enden, men for haveejere er der er ingen grund til at føle sig trist til mode. Der er stadig rigeligt med blomster, farver og oplevelser i haven, og masser af praktiske opgaver - ikke mindst, hvis man har frugttræer og bærbuske: Ribs, hyldebær, brombær, hyben, stikkelsbær,...

Læs mere
Sommer
Sæson: Høst dine blomsterfrø

Midt i det ellers så smukke efterår ser blomsterbedet lidt ynkeligt ud. Hist og her står stadig et par trætte sommerblomster og hænger med hovederne, men ellers er der kun frøstande tilbage på de tynde, halvvisne stængler. Nu gælder det om at få samlet og tørret frøene inden efterårets regn og blæst...

Læs mere
Sommer
8 tips til hvordan du kommer nænsomt i gang efter ferien

Velkommen tilbage fra ferie. Vi håber, at du har nydt det og fået slappet af. Nu gælder det om at få en god start på hverdagen og ikke brænde al energi, det gode feriehumør og nyvundne overskud af på én gang. Her får du en 8 gode tips, som er gode at have med, når du vender tilbage til jobbet.

Læs mere
Sommer
Svimmelhed og hovedpine i varmen?

Med hedebølgen er det vigtigt at huske, at træthed, svimmelhed, forstoppelse og hovedpine, kan være symptomer på væskeunderskud. Ifølge anbefalingerne bør du drikke 1½ liter (ca. 8 glas) væske om dagen. Kroppen har ganske vist brug for ca. 2½ liter væske i døgnet, men den ene liter får du tilført...

Læs mere
Sommer
Giftige alger: Pas på blågrønalger på stranden

Når varme sommerdage bliver tilbragt på stranden, så er det vigtigt at holde øje med vandkvaliteten. Ser vandet grumset eller misfarvet ud, så kan det skyldes blågrønne alger, og de er giftige for mennesker og dyr.

Læs mere
Sommer
10 kølige tips i varmen

Trænger du til at blive kølet ned i varmen? Her får du vores bedste tips til, hvordan du effektivt får sænket kropstemperaturen og kommer godt igennem hedebølgen.

Læs mere
Sommer
Bakterierne blomstrer i soppebassiner og badebassiner

Badebassiner kan hurtigt udvikle sig til bakteriebomber i sommervarmen og i værste fald resultere i roskildesyge, diarré og udslet. Derfor gælder det om at være opmærksom på vandskvaliteten i børnenes soppebassin såvel som i store bassiner, der rummer flere tusind liter vand.

Læs mere
Sommer
Tips til de varmeforskrækkede

Med hedebølgen er al snak om det ustadige danske vejr forsvundet som dug for solen. Nu glæder det om at finde badetøjet og madkurven frem, hoppe i klipklappere og korkbælte og komme afsted til stranden.

Læs mere
Sommer
Undgå drukneulykker: 10 vigtige råd til badeturen

Under hedebølgen vælger mange at nyde dagen på stranden, og i den forbindelse, er det vigtigt at huske badesikkerheden.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Seneste shopannoncer
De bedste tips til at undgå<BR> natlige forstyrrelser

De bedste tips til at undgå
natlige forstyrrelser

Nyd weekendhyggen<BR> i komfortabelt hjemmetøj

Nyd weekendhyggen
i komfortabelt hjemmetøj

Festina Rainbow

Festina Rainbow

Påskekrans: Messingring til ophæng

Påskekrans: Messingring til ophæng

Nye Bøger
De usynlige, af Lone Theils

Pigerne fra Englandsbåden, Den blå digters kone, Heksedrengen og Stilleleg. Lone Theils Nora Sand-serie har solgt over 100.000 eksemplarer og udkommt i 16 lande. Krimiserien tager afsæt i virkelige begivenheder, hvilket også gælder for Lone Theils anmelderroste krimi, De usynlige.

Læs mere
Oprindelse, Dan Brown

Den nye Dan Brown thriller ligger stadig i toppen af bestsellerlisten. Med 'Oprindelse' har han skrevet endnu en intens historie fyldt med skjulte koder, religion, symboler og kunst - og med den populære professor Robert Langdon i hovedrollen.

Læs mere
Kvinden Mellem Os, Sarah Pekkanen & Greer Hendricks

En psykologisk thriller med et mesterligt plot, der udforsker ægteskabets skjulte kompleksitet og alle de farlige sandheder, som vi ignorerer i kærlighedens navn. Man kunne tro, at det er historien om en jaloux ekskone, som er besat af sin afløser - en smuk, yngre kvinde, som snart skal giftes med...

Læs mere
Eksodus, Lisbeth Zornig og Mikael Lindholm

En spændingsroman af ægteparret Lisbeth Zornig og Mikael Lindholm, forfatterne bag 'Bundfald' og 'Arkimedes'.

Læs mere
Shopping
^