Nye plejende vinterfavoritter
Stribet sengetøj
DroneRune plakat
Spisebordsstole til Sverige
Kategori: Slank & sund
Men anklerne er jeg tilfreds med…

En britisk undersøgelse viser, at kun en enkel ud af 50 britiske kvinder er tilfreds med deres krop. Med den britiske topmodel Kelly Brooks krop som forbillede, ønskede de utilfredse kvinder i gennemsnit at tabe 9 kilo.

Undersøgelsen, som blev gennemført for det britiske sladdermagasin Grazia Daily viste på baggrund af 5.000 kvinders svar, at mange tænker på og bekymre sig om deres krop. Således svarede mange, at de havde flere bekymringstanker i timen, og hele 29% svarede, at de nærmest konstant bekymrede sig om deres krops størrelse og form.

9 ud af 10 kvinder i undersøgelsen havde prøvet at være på diæt, og 41 procent fortalte, at de er på diæt konstant. Halvdelen af kvinderne indrømmede at de lyver om deres vægt, og næsten en tredjedel klipper konsekvent størrelsesmærket ud af deres tøj.
Den mindst populære kropsdel er lårene som hele 87 % af kvinderne udtrykte utilfredshed med, mens 79 % var utilfredse med deres taljemål. Mere end halvdelen var også utilfredse med deres bryster, fødder, ansigt, nakke, hænder og finger, tænder, hår, deres slappe overarme, ben og fedtbæltet omkring maven. Den eneste del af kroppen som kvinderne i undersøgelsen var rimelig tilfredse med, var deres ankler…

 

Den britiske topmodel Kelly Brook er mange britiske kvinders forbillede, når det kommer til kropsidial. Her poserer hun for Atkins Kuren.

Slank & sund
Kampen mod overvægt

På trods af adskillige forsøg på at tabe sig, mislykkes overvægtige kvinder ...

Læs mere
Slank & sund
Er badetøjet blevet for trangt?

Lynkur op til badesæsonen er den forkerte taktik ...

Læs mere
Slank & sund
Små ændringer - stort vægttab

Det er de små ændringer og justeringer, der på lidt længere sigt giver gode motionsvaner og varigt vægttab ...

Læs mere
Slank & sund
Danskerne er svære at motivere til vægttab

De skønhedsmæssige fordele er en større motivationsfaktor, end de helbredsmæssige, når danskere skal tabe sig ...

Læs mere
Slank & sund
Vægttab

For pokker, hvor bliver der brugt mange spildte kræfter på overvægt og slankekure! Alene ordet 'slankekur' kan få en diætist som jeg til at høre alarmklokker. Ganske enkelt fordi en kur er en særskilt levemåde i en begrænset periode. Kuren formodes at have en effekt på vægttab (hvilket den...

Læs mere
Slank & sund
Hvilken slankekur er bedst?

Marked af slankeprodukter og diæter er overvældende og det kan som forbruger være svært at gennemskue hvilken kur der er bedst. Vi har bedt en af Danmarks førende kosteksperter kommentere Atkins, South Beach, De Danske Vægtkonsulenter, Weight Watchers og pulverkuren Nupo.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Yoga blok Nordal

Yoga blok Nordal

Nye plejende vinterfavoritter

Nye plejende vinterfavoritter

3 skridt til en sundere livsstil

3 skridt til en sundere livsstil

Tips til træningssko

Tips til træningssko

Nye Bøger
^