Dameur Bering Classic
Stribet sengetøj
DroneRune plakat
Spisebordsstole til Sverige
Kategori: Slank & sund
Men anklerne er jeg tilfreds med…

En britisk undersøgelse viser, at kun en enkel ud af 50 britiske kvinder er tilfreds med deres krop. Med den britiske topmodel Kelly Brooks krop som forbillede, ønskede de utilfredse kvinder i gennemsnit at tabe 9 kilo.

Undersøgelsen, som blev gennemført for det britiske sladdermagasin Grazia Daily viste på baggrund af 5.000 kvinders svar, at mange tænker på og bekymre sig om deres krop. Således svarede mange, at de havde flere bekymringstanker i timen, og hele 29% svarede, at de nærmest konstant bekymrede sig om deres krops størrelse og form.

9 ud af 10 kvinder i undersøgelsen havde prøvet at være på diæt, og 41 procent fortalte, at de er på diæt konstant. Halvdelen af kvinderne indrømmede at de lyver om deres vægt, og næsten en tredjedel klipper konsekvent størrelsesmærket ud af deres tøj.
Den mindst populære kropsdel er lårene som hele 87 % af kvinderne udtrykte utilfredshed med, mens 79 % var utilfredse med deres taljemål. Mere end halvdelen var også utilfredse med deres bryster, fødder, ansigt, nakke, hænder og finger, tænder, hår, deres slappe overarme, ben og fedtbæltet omkring maven. Den eneste del af kroppen som kvinderne i undersøgelsen var rimelig tilfredse med, var deres ankler…

 

Den britiske topmodel Kelly Brook er mange britiske kvinders forbillede, når det kommer til kropsidial. Her poserer hun for Atkins Kuren.

Slank & sund
Stress ned og tab dig

Stress feder og giver usunde vaner. Du kan få lettere ved at tabe dig og leve sundere, hvis du starter med at stresse ned. Prøv samtidig at sænke din mad-stress.

Læs mere
Slank & sund
Tre små overkommelige skridt til en slankere sommer

Vil du tabe et par kilo inden bikinisæsonen? Så kom i gang nu, hvor der stadig er god tid til sol og sommer, og hvor du har tid til at opnå vægttab, uden at skulle omlægge hele din hverdag og livsstil.

Læs mere
Slank & sund
Hvad er din plan for vægttab?

Hvad er din plan for at slippe af med de ekstra kilo på sidebenene? Leve af æblecider en måned? Sætte en hængelås på køleskabet? Droppe rødvinen og smør på brødet? Lad være med det! Det sundeste, og i længden mest effektive, er at fortsætte med at spise og drikke det, du elsker – men med måde. For...

Læs mere
Slank & sund
Gratis guide til effektiv vægttab

Sommeren er den perfekte tid på året til at gøre noget ved deller og dårlige vaner. Udsigten til snart at skulle klemme sig ned i badetøjet er en effektiv motivator, og sommerens frugt og grønt gør det meget mere inspirerende at spise sundt.

Læs mere
Slank & sund
Spis champignoner

Champignoner er ikke bare en lækker spise, de er også sunde og slankende.

Læs mere
Slank & sund
Drikkekalorier

Ønsker du at skære ned på kalorierne, så er det vigtigt, at være opmærksom på, hvad du drikker. Selv så ”artige” drikkevarer som saftevand, sodavand, isthe, hyldeblomstsaft, mælk og juice (også den hjemmepressede) tilfører hurtigt kroppen mange kalorier, men ingen mæthed.

Læs mere
Slank & sund
Ny bog af Birgitte Nymann

Hele Danmarks livsstilsguru, forfatteren Birgitte Nymann, har stor succes med at inspirere os ind på sporet af det sunde og indholdsrige liv.

Læs mere
Slank & sund
Slank og sund med de 10 kostråd

Over en million voksne danskere er overvægtige. Tallet er så voldsomt, at man omtaler det som fedmeepidemi. Problemet skyldes især for meget og forkert mad samt for lidt motion. Skal fedmeboomet bremses, gælder det om, at gøre det sunde valg til et lettere valg. Fødevarestyrelsen har udarbejdet en...

Læs mere
Slank & sund
Vand er godt - men ikke i overdrevne mængder

Det er bedst at slukke tørsten i vand. Vand er sundt, koster næsten ingenting og indeholder ingen kalorier. Men man kan også få for meget vand. Fødevarestyrelsen advarer mod kure, der anbefaler, at man drikker 4-5 liter vand eller mere om dagen.

Læs mere
Slank & sund
Drøm dig slank

Vidste du, at for lidt søvn øger risikoen for overvægt? Undersøgelser viser at for lidt søvn og dårlig søvnkvalitet øger risikoen for overvægt.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
3 skridt til en sundere livsstil

3 skridt til en sundere livsstil

Yogamåtte The Organic Company

Yogamåtte The Organic Company

New Mags: Yoga, Great Retreats

New Mags: Yoga, Great Retreats

Flere danskere dyrker motion i fritiden

Flere danskere dyrker motion i fritiden

Nye Bøger
^