Nye plejende vinterfavoritter
Dameur Bering Classic
Stribet sengetøj
DroneRune plakat
Kategori: Wellness
Salt og mudder fra det døde hav

Salt og mudder fra Det Døde Hav, siges at have nogle sundhedsgivende egenskaber, hvilket skulle skyldes det høje indhold af mineraler..

Salt fra det Døde Hav
Det Døde Hav har verdens højeste saltindhold. Det siges at saltet herfra har usædvanlige sundhedsgivende egenskaber, hvilket skyldes vandets kemiske sammensætning. Således skal saltet have en stor dybderensende effekt, som skulle virke helende på huden, og efterlade den blød som silke.

Mudder
De siges at mudder fra Det Døde Hav er velegnet til terapeutisk brug. Det skulle have en dybderensende effekt og en stabiliserende virkning på huden.
Mudderet har et højt indhold af mineraler, hvilket man mener styrker huden. Mudderbad er specielt velegnet til muskler- og ledsmerter, samt ved gigt, psoriasis og eksemer i huden.
Mudderet fungerer også som en slags peeling eller rensning af huden og stimulere blodcirkulationen i huden, hvormed der opnås en frisk hud.

Skønhed & Pleje
Smukke bløde sommerfødder

Træt og flad efter en lang dag? Et fodbad, efterfulgt af en god fodmassage er ikke kun rart for trætte fødder og urolige ben, men for hele kroppens ro og balance.

Læs mere
Wellness
Englesang og massage

KvindeGuiden anmelder Skodsborg Kurhotel & Spa ...

Læs mere
Wellness
Shiatsu massage

Shiatsu er en gammel japansk kropsterapi baseret på traditionel kinesisk teori. Princippet bag shiatsu er, at påvirke kroppens energibalance, som ifølge teorien er væsentlig for menneskets sundhed og velvære...

Læs mere
Wellness
Helbredende sten?

Troen på stens og krystallers kraft synes temmelig udbredt, og der er dem som mener, at en sten i lommen "gør godt" mod sygdomme eller problemer. Og så er der dem, som synes, at få lagt varme sten på kroppen kan have en afstressende effekt ...

Læs mere
Wellness
The i badevandet

Algothe er et sundt og velsmagende energiboost til kroppen med en forfriskende sammensætning af tang, grøn the og spearmint - og så er den også god i badevandet !

Læs mere
Wellness
Æteriske olier

Æterisk betyder flygtig og let fordampende og bruges i Aromaterapi ...

Læs mere
Wellness
Clean duftlys

Fyld rummet med den velkendte duft af CLEAN Fresh Laundry ...

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Stort badehåndklæde

Stort badehåndklæde

Badekåbe i hør

Badekåbe i hør

Vasketøjskurve i smuk og bæredygtig vandhyacint

Vasketøjskurve i smuk og bæredygtig vandhyacint

Rullevogn Yamazaki

Rullevogn Yamazaki

Nye Bøger
Spis dig stærk, let og mæt - Anne Hjernøe

Fra den inspirerende kost- og livsstils ekspert, journalist Anne Hjernøe, kommer bogen 'Spis dig stærk, let og mæt' om forfatteres succes-koncept 'Stærk, let og mæt'.

Læs mere
Low Carb og KETO opskrifter: 'De Bedste Fra Madbanditten'

Fra Jane Faerber, Danmarks ultimative ekspert i Keto og Low Carb kost og livsstil, kommer endnu en inspirerende bog, der vejleder og guider vej gennem Low Carb-junglen.

Den nye udgivelse 'De Bedste Fra Madbanditten' er til dem, der sigter efter vægttab med KETO, og dem, som bare nyder de mange...

Læs mere
Gaven til maven - Den videnskabelige vej til sund fordøjelse

Gennem 20 år har Anette Harbech Olesen arbejdet med formidling af mad og sundhed. Det er blandt andet blevet til bestsellerbøger som 'Mad, mening & magiske øjeblikke', 'Den glutenfri kogebog' og 'Søvnhormonet melatonin'.

Med sin nye udgivelse 'Gaven til maven', deler hun ud af sin store viden om...

Læs mere
Vaginisme - Når kroppen siger nej

Sex er dejligt, og sex gør godt. Men hvad gør man, når sex gør ondt?

Læs mere
^