Yves saint laurent summer look 2010
Yves saint laurent summer look 2010 

Hendes hud er gylden af solpudderet Copper Sand. Øjnene stråler omkranset af Riviera Blue og læberne er indbydende blanke i orange eller fuchsia ...

Sommeren 2010 handler om frihed og passion. Yves Saint Laurent kvinden elsker livet og kaster sig ud i et sommereventyr i eksotiske omgivelser, badet i sol. Hendes hud er gylden af solpudderet Copper Sand. Øjnene stråler omkranset af Riviera Blue og læberne er indbydende blanke i orange eller fuchsia.

TERRE SAHARIENNE- POUDRE DE SOLEIL
Legendariske solgyldne nuancer…
Terre Saharienne er en drøm af solpudder i glødende nuancer, der giver den smukkeste solgyldne hud. Blot et par strøg med børsten gør huden uimodståeligt smuk – som var den kysset af solen.
Sand, Copper Sand, Golden Sand - tre autentiske og intense gyldne farver, der giver huden en naturlig strålende og frisk glød. Takket være en byge af mikroskopiske pigmenter kaldet “Sun Radiance”, der opfanger lyset og spreder det fra alle vinkler - 360° over ansigt, skuldre og bryst.
Solpudderet smyger sig silkeblødt og holdbart til huden og klæder den varsomt på med SPF 12 beskyttelse.

Øjnene stråler omkranset af Riviera Blue, cremeøjenskygge og vandfast Mascara i farven, Blue Lagoon.

Læberne er indbydende og lidenskabeligt blanke i pink eller intens orange med skinnende negle, der matcher perfekt eller vælges som en bevidst sofistikeret, effektfuld kontrast. Intense farver – oh so Yves Saint Laurent ...

• TERRE SARAHERIENNE - solpudder:
TERRE DE SOLEIL N° 1 Sand 325 kr
TERRE DE SOLEIL N° 2 Copper Sand 325 kr
TERRE DE SOLEIL N° 3 Golden Sand 325 kr

• Vandfast cremeøjenskygge & mascara:
FARD LUMIÈRE AQUARÉSISTANT No 5 - Golden Sands 210 kr
FARD LUMIÉRE AQUARÉSISTANT No 19 - Riviera Blue 210 kr.
MASCARA AQUARÉSISTANT N° 7W Blue Lagoon 230 kr

• GLOSS & LÆBESTIFT:
GLOSS PUR N° 7 Pure Sorbet 210 kr
GLOSS PUR N° 8 Pure Watermelon 210 kr
GLOSS PUR N° 9 Pure Hibiscus 210 kr
GLOSS PUR N° 10 Pure Redcurrant 210 kr
ROUGE PURE SHINE N° 93 Pink Lychee 230 kr
ROUGE PURE SHINE N° 94 Blood Orange 230 kr

• Sparkling Lipgloss - super holdbar shine – med pensel og automatisk dossering
TOUCHE BRILLANCE N° 18 Coral Sunset 195 kr
TOUCHE BRILLANCE N° 19 Fuchsia Sunrise 195 kr

• NEGLE
LA LAQUE No 42 Ultra Violet 180 kr
LA LAQUE No 142 Ultra Orange 180,- kr.

Mere om Ysl på

Skønhed & Pleje
Duftende dampbad  

Et dampbad til ansigtet er ren selvforkælelse. Den varme damp blødgør huden, øger blodcirkulationen, åbner og renser porerne, og efterlader huden blød og smidig.

Læs mere
Skønhed & Pleje
DIY: Fremstil selv en skøn body wash med honning og kokosolie 

Blandt honningens mange anvendelsesmuligheder gør dens unikke anti-inflammatoriske og antibakterielle egenskaberer den populær i hudplejeprodukter. Ved at eksperimentere med fremstilling af plejeprodukter derhjemme, kan du få et produkt med nøjagtig de ingredienser, der bedst egner sig til din hud.

Læs mere
Miljø
6 fif der får dine makeupprodukter til at holde længere 

God makeup er dyrt, så det gælder om at få produkterne til at række længst muligt. Her bringer vi en stribe generelle råd, som sikrer optimal holdbarhed samt tips til, hvordan du kan få lidt mere glæde af produkter, som fx er ødelagt eller ved at være opbrugt.

Læs mere
Skønhed & Pleje
5 tips: Sådan får du mest ud af din parfume 

Ved du hvorfor håndleddet er det ideelle sted at duppe parfumen? Og vidste du, at der faktisk findes 10 andre steder på kroppen, der ligeledes er særlige velegnede til parfume?

Når du nu har gjort dig umage med at finde din yndlingsduft, så fortjener du at få det fulde udbytte af den ved at bære…

Læs mere
Skønhed & Pleje
Parfumer 2023: 12 nye parfumer og unikke duftoplevelser  

Har du næse for god parfume, så skorter det ikke på nye, fristende duftoplevelser i 2023. Her er 12 spritnye, spændende parfumelanceringer fra blandt andet Dior, Marc Jacobs, Valentino, Clean, Escada, Oscar de la Renta og Abercrombie & Fitch.

Med oversigten har vi gjort det nemt for dig at finde…

Læs mere
Skønhed & Pleje
Duftsignaler: Hvad signalerer din parfume? 

Din parfume er et stærkt signal om, hvem du er, og hvad du vil. Men hvilken duft sender hvilket signal?

Læs mere
Sommer
Agurken som lindring og pleje af irriteret hud 

Agurken smager godt, men er faktisk også ganske velegnet som skønhedspleje. Måske bruger du allerede skiver af agurk mod hævede øjenlåg, men den har også en særlig lindrende effekt på irriteret, kløende, solskoldet hud og varmeknopper, og er samtidig mild og skånsom.

Som hudplejeingrediens opfylder…

Læs mere
Skønhed & Pleje
Sommerens skønneste duftnyhed: The Body Shop - Full Ylang Ylang  

Med Full Ylang Ylang har The Body Shop lanceret en eau de parfum, der må være denne sommers allerdejligste duftnyhed. Duften samler de mest eftertragtede duftnoter; ylang-ylang, vanilje og sort peber, i en helt perfekt afstemt symfoni.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Hårfjerning i ansigtet: Fordele og ulemper ved 10 hårfjerningsmetoder 

Som alle ved, så mindskes produktionen af kollagen, når vi nærmer os overgangsalderen. Det ses jo især i ansigtet, hvor huden mister sin spændstighed og der opstår linjer og rynker. Men mens kollagenproduktionen er for nedadgående, så står det besynderligt nok helt anderledes til med produktionen af…

Læs mere
Skønhed & Pleje
Rituals Homme Collection 

Det er ikke altid helt nemt at finde en gave til ham, du holder allermest af, især ikke, hvis han er en nøjsom type, tilfreds med det han har, og selv køber det, han mangler. Men måske er der alligevel noget, han har brug for lidt hjælp til. En ny duft kan være svær selv at vælge, ikke mindst fordi…

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
De usynlige, af Lone Theils

Pigerne fra Englandsbåden, Den blå digters kone, Heksedrengen og Stilleleg. Lone Theils Nora Sand-serie har solgt over 100.000 eksemplarer og udkommt i 16 lande. Krimiserien tager afsæt i virkelige begivenheder, hvilket også gælder for Lone Theils anmelderroste krimi, De usynlige.

Læs mere
Oprindelse, Dan Brown

Den nye Dan Brown thriller ligger stadig i toppen af bestsellerlisten. Med 'Oprindelse' har han skrevet endnu en intens historie fyldt med skjulte koder, religion, symboler og kunst - og med den populære professor Robert Langdon i hovedrollen.

Læs mere
Kvinden Mellem Os, Sarah Pekkanen & Greer Hendricks

En psykologisk thriller med et mesterligt plot, der udforsker ægteskabets skjulte kompleksitet og alle de farlige sandheder, som vi ignorerer i kærlighedens navn. Man kunne tro, at det er historien om en jaloux ekskone, som er besat af sin afløser - en smuk, yngre kvinde, som snart skal giftes med…

Læs mere
Eksodus, Lisbeth Zornig og Mikael Lindholm

En spændingsroman af ægteparret Lisbeth Zornig og Mikael Lindholm, forfatterne bag 'Bundfald' og 'Arkimedes'.

Læs mere
^