Rattan sofa
Kurvestol Chic Antique
Hængekøje VENTURE DESIGN
Maling til træværk - Økologisk
Idéer fra Rituals til din Valentinsdag
Redaktionen

Valentine kan være en rigtig fin anledning til at forkæle og være ekstra opmærksom på dem, vi holder allermest af. Men i en travl hverdag med job og børn, hvor de fleste af døgnet vågne timer går med at imødekomme og tilfredsstille alle andres behov, burde man måske overveje at bruge lidt af sin Valentinsdag til at forkæle sig selv.

Med inspiration fra alverdens kulturer udvikler Rituals duftende, plejende serier, som skal inspirere til at vi indimellem husker os selv, tager os tid til vores egne ritualer, pleje, afslapning og restitution. For ofte kan blot en lille fredelig stund i eget selskab, et varmt bad, lidt tiltrængt pleje, stemningsfuld musik og levende lys have en overraskende stor effekt og positiv indflydelse på følelsen af ro og balance.

 • Fortune Balms - Pink
  The Fortune Balm Pink fra Rituals er en nærende og fugtgivende læbepomade farvet med en fin shimmering pink. Den indeholderolivenolie, jojobaolie, vindruekerneolie, kokosolie, sheasmør og aloe vera, en stribe nøje udvalgte ingredienser som alle er kendt for deres plejende og fugtgivende egenskaber.
  Vejl. udsalgspris 86 kroner
 • Fortune Balms - Sugar Polish
  The Fortune Balm - Sugar Polish fra Rituals indeholder fine sukkerkrystaller og sheasmør. Sukkerkrystallerne fjerner nænsomt tør hud på læberne, mens sheasmør sørger for at tilføre læberne fugt.
  Vejl. udsalgspris 85 kroner
 • The Rituals of Sakura Foaming Shower Gel
  Når man anvender The Rituals of Sakura Foaming Shower i badet, omdannes gelen til silkeblødt, rensende skum. Den fine skum har en skøn duft af kirsebærblomst og gør baderitualet til en særlig behagelig oplevelse.
  Vejl. udsalgspris 75 kroner
 • The Rituals of Sakura Hand Balm
  The Rituals of Sakura Hand Balm er udviklet til at tilføre huden på hænderne øjeblikkelig fugt og øget smidighed. Produktet har en mild og fin duft af kirsebærblomst, og lægger sig som et tyndt lag over hænder og neglebånd.
  Vejl. udsalgspris 85 kroner
 • The Ritual of Namasté Glow Mask
  Ansigtsmasken indeholder nøje udvalgte ingredienser, der medvirker til at øge omsætningen af hudceller og booste hudens glød. Indholdet af AHA eksfolierer let og giver huden en naturlig og strålende glød. The Ritual of Namasté Glow Mask er beriget med lotus og safranblomst.
  Vejl. udsalgspris 265 kroner  

© KvindeGuiden 2020

Skønhed & Pleje
5 tips: Sådan får du mest ud af din parfume

Ved du hvorfor håndleddet er det ideelle sted at duppe parfumen? Og vidste du, at der faktisk findes 10 andre steder på kroppen, der ligeledes er særlige velegnede til parfume?

Når du nu har gjort dig umage med at finde din yndlingsduft, så fortjener du at få det fulde udbytte af den ved at bære...

Læs mere
Skønhed & Pleje
Duftsignaler: Hvad signalerer din parfume?

Din parfume er et stærkt signal om, hvem du er, og hvad du vil. Men hvilken duft sender hvilket signal?

Læs mere
Skønhed & Pleje
Parfumestoffer i kosmetiske produkter

Parfumestoffer i fx cremer, lotion og andre personlige plejeprodukter skal, ifølge Forbrugerrådet, som udgangspunkt deklareres som ’parfum’, ’aroma’ eller ’fragrance' i ingredienslisten. Men det kan producenterne undlade, hvis parfumestofferne fx er tilsat som konservering eller har andre...

Læs mere
Skønhed & Pleje
Blomstrer pigmentpletterne?

Med forårssolen følger pigmenttesten: Har du beskyttet din hud tilstrækkeligt med solfaktor, eller er pigmentpletterne sprunget ud i fuldt flor? Hvis ja, hvad gør man så for at mindske skaderne?

Læs mere
Skønhed & Pleje
15 føde- og drikkevarer der misfarver tænderne

Et smukt tandsæt har altid været efterstræbt og til alle tider været et tegn på sundhed, vitalitet og styrke. I den moderne verden signalerer sunde, hvide tænder ligeledes både den sunde livsstil, selvtillid og overskud, og det er derfor ikke så underligt, at der hvert år er tusindvis af danskere,...

Læs mere
Skønhed & Pleje
DIY: Fremstil selv en skøn body wash med honning og kokosolie

Blandt honningens mange anvendelsesmuligheder gør dens unikke anti-inflammatoriske og antibakterielle egenskaberer den populær i hudplejeprodukter. Ved at eksperimentere med fremstilling af plejeprodukter derhjemme, kan du få et produkt med nøjagtig de ingredienser, der bedst egner sig til din hud.

Læs mere
Miljø
6 fif der får dine makeupprodukter til at holde længere

God makeup er dyrt, så det gælder om at få produkterne til at række længst muligt. Her bringer vi en stribe generelle råd, som sikrer optimal holdbarhed samt tips til, hvordan du kan få lidt mere glæde af produkter, som fx er ødelagt eller ved at være opbrugt.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Den svære kunst at skabe dejlige dufte

En meget kraftig og koncentreret duft kan være en temmelig overvældende oplevelse. Hvem har ikke haft en kradsende fornemmelse i halsen, når nogen valser forbi i en sky af parfume. På den anden side, så er det også en ærgerlig oplevelse, at have investeret i en duft, som mister sin kraft allerede...

Læs mere
Skønhed & Pleje
DIY: Genbrug dine teblade i en skøn bodyscrub

Fremstil selv den lækreste bodyscrub med eksfolierende sukker, fugtgivende og plejende aloevera og olivenolie samt citron og duftende (genbrugte!) teblade.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Kan en solcreme blive for gammel?

Ja, en solcreme kan blive for gammel og dermed miste sin solbeskyttende virkning.

Ifølge Forbrugerrådet har en uåbnet solcreme generelt en holdbarhed på 2 til 3 år, mens en åbnet solcreme typisk holder 12 måneder efter åbning. Men holdbarheden og den solbeskyttende virkning forudsætter blandt...

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Parfume - ‘Le parfume solide’

Parfume - ‘Le parfume solide’

Burberry - London For Her

Burberry - London For Her

Få smukke og lange vipper<BR> med vippeserum

Få smukke og lange vipper
med vippeserum

Få bugt med små <BR>og store hudproblemer

Få bugt med små
og store hudproblemer

Nye Bøger
De usynlige, af Lone Theils

Pigerne fra Englandsbåden, Den blå digters kone, Heksedrengen og Stilleleg. Lone Theils Nora Sand-serie har solgt over 100.000 eksemplarer og udkommt i 16 lande. Krimiserien tager afsæt i virkelige begivenheder, hvilket også gælder for Lone Theils anmelderroste krimi, De usynlige.

Læs mere
Oprindelse, Dan Brown

Den nye Dan Brown thriller ligger stadig i toppen af bestsellerlisten. Med 'Oprindelse' har han skrevet endnu en intens historie fyldt med skjulte koder, religion, symboler og kunst - og med den populære professor Robert Langdon i hovedrollen.

Læs mere
Kvinden Mellem Os, Sarah Pekkanen & Greer Hendricks

En psykologisk thriller med et mesterligt plot, der udforsker ægteskabets skjulte kompleksitet og alle de farlige sandheder, som vi ignorerer i kærlighedens navn. Man kunne tro, at det er historien om en jaloux ekskone, som er besat af sin afløser - en smuk, yngre kvinde, som snart skal giftes med...

Læs mere
Eksodus, Lisbeth Zornig og Mikael Lindholm

En spændingsroman af ægteparret Lisbeth Zornig og Mikael Lindholm, forfatterne bag 'Bundfald' og 'Arkimedes'.

Læs mere
^