Julerød til læber og negle

Julerød til læber og negle 

Der findes ikke noget som rød læbestift, der på et øjeblik kan forvandle det hverdagsagtige til det sofistikerede og elegante. Med udsigt til stribevis af festlige lejligheder i julen, kan en læbestift i den helt rigtige røde farve, være lige netop dét, der fuldender festlooket.
Og så kan man jo vælge, at matche de røde læber med smukke lakerede negle. Her skal de matches, så den røde lakfarve har samme nuance som læberne, altså en tone-i-tone kombination, hvor farvens mætningsgrad ikke nødvendigvis er den samme, men hvor farverne befinder sig inden for samme farveskala.

1. & 2. IDUN neglelak. Fra IDUN kommer de smukke røde, glansfulde farver 'IDUN Rubin' og 'IDUN Jaspis'. Det er holdbar lak, der giver en god og jævn dækning, og så er de tilmed beriget med mineraler og mandelolie, som gør lakken nænsom mod neglene. Vejl. 79,-.

3. & 4. Smashbox liquid lip lipgloss. Med Smashbox 'Be Legendary Liquid Pigment' får du med et enkelt strøg en smuk, metallisk og flot pigmenteret finish, som får læberne til at syne mere fyldige. Her er det i farverne 'Bad apple' og 'Brick Trick'. Vejl. 180,-.

5. Kat Von D - Everlasting. Blandt mere end 30 smukke nuancer i tatovørkunstneren Kat Von D's succesrige kollektion, finder man den knald-røde 'Outlaw - Brick Red', som er både super pigmenteret og langtidsholdbar. Vejl. 175,-.

6. Aveda læbestift - Birds of Paradise. Med inspiration fra farverige, eksotiske fugle introducerer Aveda nu Birds of Paradise – en limited edition kollektion for efterår/vinter 2017. Den nye kollektion består af 9 limited edition farver. Her er det 'Nourish-mint Smoothing Lip Colour' fra Birds of Paradise-kollektionen. Vejl. 205,-.

7. Yves Rocher læbestift. 'Grand Rouge' fra Yves Rocher er en super elegant og holdbar rød med kølige undertoner. Yves Rochers læbestifter udmærker sig ved at bevare elasticitet og fugt længe, hvilket gør den yderst behagelig at bære. Vejl. 129,-.

8. L’Oréal Paris X Balmain Paris kollektion. Med BalmainxLoreal kollektionen, der sælges eksklusivt hos Boozt, har L’Oréal Paris og Balmain Paris lanceret 12 nye Color Riche Couture Matte læbestifter, udviklet af Balmains chefdesigner, Olivier Rousteing. Læbestiften, her i farven '355 Domination', har en smuk mat finish, en lækker, cremet konsistens og er beriget med kamelia- og jojobaolie. Vejl. 139,-.

9. MAC læbestift. Med 'Brave Red' fra MAC får du en smuk, varm rød farve til læberne. Farven, der har en svag perlemor glans passer de flestes teint, og fungerer både dag og aften. Vejl. 165,-.

10. Yves Rocher Gloss Elixir. Yves Rocher 'Grand Rouge' læbestift fås også som lipgloss. Ligesom stiften, får glossen læberne til at føles fugtet længe, og det på trods af glossens matte, ultrapigmenterede finish. Vejl. 139,-.

 

11. Dior Vernis. Få couture-farver på neglene med Dior Vernis. Med '979 Poison Metal' får du en super stærk, holdbar og pigmenteret kvalitetslak med eksklusiv glans og finish. Vejl. 200,-.

12. CND VINYLUX. Flot og farvemættet rød med perlemor. Med 'Tartan Punk' fra CND Vinylux får du en heldækkende lak og med 'VINYLUX Weekly Top Coat' også en robust lakering. Vejl. 125,-.

13. Sally Hansen Color Therapy. Med 'Color Therapy' serien, har Sally Hansen endnu engang skabt en fantastisk serie neglelakker, som både er farvemættede, nemme at lægge og holdbare. Og med den nye serie har de populære lakker endvidere fået tilføjet arganolie, for at mindske udtørring og styrke neglen. Her er det '350 Haute Springs' Vejl. 100,-.

14. KURE Bazaar neglelak. 'Stiletto' er smuk og ægte rød farve, der fungerer til både hverdag og fest. Den har god dækevne og holder sin glans længe. Vejl. 125,-.

Lange negle på et øjeblik
Mange bærer lak på korte negle, men hvis drømmen er røde, lange er negle, så har det populære britiske brand 'Elegant Touch', stor succes med kunstige 'press on' negle, som nemt sættes på uden at beskadige dine naturlige negle. Her er det rubinrøde 'Steel The Night' fra Elegant Touch. Vejl. 100,-.

  • IDUN Minerals forhandles i udvalgte butikker landet over samt på flere online-shops. Forhandlerinfo: 22 28 66 00
  • Aveda forhandles i udvalgte butikker landet over samt på flere online-shops. 
    Forhandlerinfo: 33 25 59 00 
  • Dior forhandles i udvalgte butikker landet over samt på flere online-shops. 
    Forhandlerinfo: 32 83 73 73
Skønhed & Pleje
Blomstrer pigmentpletterne? 

Med forårssolen følger pigmenttesten: Har du beskyttet din hud tilstrækkeligt med solfaktor, eller er pigmentpletterne sprunget ud i fuldt flor? Hvis ja, hvad gør man så for at mindske skaderne?

Læs mere
Skønhed & Pleje
15 føde- og drikkevarer der misfarver tænderne 

Et smukt tandsæt har altid været efterstræbt og til alle tider været et tegn på sundhed, vitalitet og styrke. I den moderne verden signalerer sunde, hvide tænder ligeledes både den sunde livsstil, selvtillid og overskud, og det er derfor ikke så underligt, at der hvert år er tusindvis af danskere,…

Læs mere
Skønhed & Pleje
Kosmetiske indgreb - drømmen om evig ungdom 

Drømmen om til evig tid at bevare en ung og spændstig krop, et ansigt uden fuger og linier, struttende bryster og en flad mave, bliver for mange af os mere og mere påtrængende jo ældre vi bliver. Nogle kaster sig ud i store kirurgiske eksperimenter for bekæmpe de uundgåelige tegn på aldring.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Den svære kunst at skabe dejlige dufte 

En meget kraftig og koncentreret duft kan være en temmelig overvældende oplevelse. Hvem har ikke haft en kradsende fornemmelse i halsen, når nogen valser forbi i en sky af parfume. På den anden side, så er det også en ærgerlig oplevelse, at have investeret i en duft, som mister sin kraft allerede…

Læs mere
Skønhed & Pleje
DIY: Genbrug dine teblade i en skøn bodyscrub  

Fremstil selv den lækreste bodyscrub med eksfolierende sukker, fugtgivende og plejende aloevera og olivenolie samt citron og duftende (genbrugte!) teblade.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Kan en solcreme blive for gammel? 

Ja, en solcreme kan blive for gammel og dermed miste sin solbeskyttende virkning.

Ifølge Forbrugerrådet har en uåbnet solcreme generelt en holdbarhed på 2 til 3 år, mens en åbnet solcreme typisk holder 12 måneder efter åbning. Men holdbarheden og den solbeskyttende virkning forudsætter blandt…

Læs mere
Skønhed & Pleje
Brug sommerens frugt til nærende ansigtsmasker 

Sommerens friske råvarer kan ikke alene spises, de kan bruges som opkvikkende og nærende ansigtsmasker.

Læs mere
Forår
Solhysteri? 

Af og til er de danske solråd blevet kaldt alt for restriktive, og senest har forskere udfordret myndighedernes anbefalinger med udtalelser om, at solens stråler gør mere godt end skidt for kroppen. Men kritikken af solrådene hviler på et meget tyndt og fejlbehæftet videnskabeligt grundlag, advarer…

Læs mere
Skønhed & Pleje
Smukke bløde sommerfødder 

Træt og flad efter en lang dag? Et fodbad, efterfulgt af en god fodmassage er ikke kun rart for trætte fødder og urolige ben, men for hele kroppens ro og balance.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Har du droppet solcremen? 

Er du den der lader solcremen ligge på hylden, så er du langt fra den eneste. En ny undersøgelse fra Kosmetik- og hygiejnebranchen viser, at en stor del af danskerne slet ikke beskytter sig med solcreme mod solens skadelige stråler.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
^