business analysis work plan graduate admission essay help good college sample of research papers
Sofapude i okkergul uld
Berber gulvtæppe
Fototapeter
Toilettaske fra Derrière la Porte
Tendenser 2011

Har du styr på årets 10 største skønhedstendenser?

Har du styr på årets største skønhedstendenser? Her får du 10 sikre bud fra Danish Beauty Awards ...

1.Primetime
Golden Girls og Primetime kvinder er bare to af de etiketter, der sættes på tidens attraktive
voksenhed. Der, hvor man går efter den bedste udgave af sig selv. Det er cocktailen af oprør
tilsat indflydelsen fra Sex and the City og Desperate Housewives, der sætter spot på, at livet for alvor leves i 40’erne, 50’erne og …. Primetime-kvinderne kalder sig mindre naive og mere factsorienterede.
På skønhedshylderne går de efter fugtmættende serummer, solbeskyttelse med skyhøje faktortal, troværdige antirynke-ingredienser og oplysende pleje mod ujævn pigmentering.

2. Neo-natur
2011 åbner op for en redefineret naturlighed, hvor det at være grøn kan være andet og mere end økologi. F.eks. begrænset emballagebrug, naturlige ingredienser, biodynamik, og hensynsfuld produktion og handel. Frem for alt handler det om, hvad der er i produkterne – ikke det
modsatte.

3. Mere af mere
Internationalt er tendensen døbt den store ’Up-Do’, hvor blandt andet tv-serien Mad Men har sat sit aftryk med masser af luft i lokkerne og sexet, ladylike makeup. Hårlak, volumen-styling og ikke mindst hårpudder rammer plet.

4. The new retro
Selvom vi ikke vil snakke krise og knaphed, så har verdens tilstand fået os til at kaste et blik over skulderen mod tidligere tider. Tider, som vi bilder os ind var mindre komplicerede, og som giver nyt retro-håb i form af genoplivning i klassikere, relanceringer, gensyn med tidligere modeller og kampagner.

5. Genopladning
Eksperter kalder os den træthedsgeneration, der alt for ofte glemmer off-knappen. Især kvinder mellem 30 og 40 er spændt ud til bristepunktet med flexlån, fuldtidsjob og familie. Når trætheden mærkes og sætter sit aftryk – også i ansigtet – søger vi genopladning og opkvikkende
løsninger, der er plejemættende, så de kan forvandle udkørt til opladet.

6. Vi vil se giraffen
Personlighed og kunst vinder over ansigtsløse virksomheder. Kreative mestre som Peter Philips for Chanel, John Galliano for Dior og Tom Pecheux for Estee Lauder er eksempler på brands, der – trods historiske ikoner i bagagen – løfter vores oplevelse ved at sætte moderne ansigter på produktet.

7. Gloss-effekten
More dash for the cash, lyder det internationalt om læbestifteffekten, der nu smitter af på glosshylderne.
For på trods af økonomiske rutsjeture snyder de færreste sig selv for oplivende
overskudsstrøg med lipgloss – og gerne i årets it-farver som varme metalnuancer i guld og kobber eller glade, klare pangfarver.

8. Holy beauty
Det spirituelle får skønhedsbetydning, når medicinmænd bringes i spil sammen med hellige planter og en søgen efter noget, der rækker ud over egen næsetip. Ifølge sociologer bidrager
det åndelige og spirituelle aspekt med noget, der er større end os selv og matcher tidens
fællesskabsfølelse.

9. Autencitet er den nye luksus
Som kunder bliver vi mere og mere professionelle og søger vores egne sandheder på blogs og andre fora i almindelig menneske-øjenhøjde. Vi belønner brands, der leverer autenticitet med overbevisning. Uanset om det gælder økologi, kliniske apotekervalg eller lavpraktiske basisvarer.

10. Herregodt
Årets herreunivers rummer alt fra cigarsaloner og barbargarager til maskuline cupcakes. Mænd må derudover gerne komme lige fra omklædningsrummet; hvor sportsdufte i udtryk og duft rammer mere testetoron og mindre metro i en tid, hvor kønsrollerne ellers udvandes.

2011 skattede skønheds-ingredienser
Vi flytter fokus fra hvad der ikke er i vores produkter til, hvad der er i. Ingredienslisten over de varmeste skønhedsanbefalinger lyder: broccoli, arganolie, kæmpenatlysolie, ingefær, peptider, granatæble, bambus, alger/tang, hvid/grøn/rød te, koffein og c-vitamin.

Kilde: Danish Beauty Awards

Skønhed & Pleje
Sådan lindres hævede øjne

De fleste oplever fra tid til anden at vågne op med hævede øjne, også kaldt ’puffy eyes’. Hævelserne kan være symptom på en mild allergireaktion, men kan også skyldes indtag af fx alkohol og saltholdige fødevarer eller mangel på søvn. Ved at ændre lidt på livsstilen kan hævede øjne ofte forebygges,...

Læs mere
Skønhed & Pleje
DIY: Fremstil selv duftende læbepleje

Det er super nemt og enkelt selv at fremstille læbepomade. Med ganske få ingredienser, som alle fås i helsekostforretninger, kan du fremstille læbepleje med lige den duft, du holder allermest af. Grundingredienserne er lanolin, koldpresset sheasmør, bivoks og vegetabilsk olie.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Naturlige ingredienser er også allergifremkaldende

Mange hudpleje- og makeupprodukter markedsføres med anprisninger om, at de er økologiske, eller at de kun indeholder naturlige ingredienser. Det kan give indtryk af, at produkterne må være bedre, sundere eller måske mindre allergifremkaldende end produkter med syntetiske ingredienser. Men naturlige...

Læs mere
Skønhed & Pleje
Nye parfumer og unikke duftoplevelser 2022

Har du næse for god parfume, så skorter det ikke på nye, fristende duftoplevelser.

Tjek seneste lanceringer af dufte fra parfumehuse som blandt andet Givenchy, Valentino, Calvin Klein, Gucci, Jean Paul Gaultier og Shisedio. Kig efter parfumer med de duftnoter, du sætter allermest pris på, og få en...

Læs mere
Skønhed & Pleje
5 tips: Sådan får du mest ud af din parfume

Ved du hvorfor håndleddet er det ideelle sted at duppe parfumen? Og vidste du, at der faktisk findes 10 andre steder på kroppen, der ligeledes er særlige velegnede til parfume?

Når du nu har gjort dig umage med at finde din yndlingsduft, så fortjener du at få det fulde udbytte af den ved at bære...

Læs mere
Skønhed & Pleje
Duftsignaler: Hvad signalerer din parfume?

Din parfume er et stærkt signal om, hvem du er, og hvad du vil. Men hvilken duft sender hvilket signal?

Læs mere
Skønhed & Pleje
Parfumestoffer i kosmetiske produkter

Parfumestoffer i fx cremer, lotion og andre personlige plejeprodukter skal, ifølge Forbrugerrådet, som udgangspunkt deklareres som ’parfum’, ’aroma’ eller ’fragrance' i ingredienslisten. Men det kan producenterne undlade, hvis parfumestofferne fx er tilsat som konservering eller har andre...

Læs mere
Skønhed & Pleje
Blomstrer pigmentpletterne?

Med forårssolen følger pigmenttesten: Har du beskyttet din hud tilstrækkeligt med solfaktor, eller er pigmentpletterne sprunget ud i fuldt flor? Hvis ja, hvad gør man så for at mindske skaderne?

Læs mere
Skønhed & Pleje
15 føde- og drikkevarer der misfarver tænderne

Et smukt tandsæt har altid været efterstræbt og til alle tider været et tegn på sundhed, vitalitet og styrke. I den moderne verden signalerer sunde, hvide tænder ligeledes både den sunde livsstil, selvtillid og overskud, og det er derfor ikke så underligt, at der hvert år er tusindvis af danskere,...

Læs mere
Skønhed & Pleje
DIY: Fremstil selv en skøn body wash med honning og kokosolie

Blandt honningens mange anvendelsesmuligheder gør dens unikke anti-inflammatoriske og antibakterielle egenskaberer den populær i hudplejeprodukter. Ved at eksperimentere med fremstilling af plejeprodukter derhjemme, kan du få et produkt med nøjagtig de ingredienser, der bedst egner sig til din hud.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
ECOOKING mascara

ECOOKING mascara

Sådan får du sunde og smukke krøller

Sådan får du sunde og smukke krøller

Disse tre steps bør du have<BR> i din hudplejerutine

Disse tre steps bør du have
i din hudplejerutine

Find din form for skønhed<BR> – både indeni og udenpå

Find din form for skønhed
– både indeni og udenpå

Nye Bøger
De usynlige, af Lone Theils

Pigerne fra Englandsbåden, Den blå digters kone, Heksedrengen og Stilleleg. Lone Theils Nora Sand-serie har solgt over 100.000 eksemplarer og udkommt i 16 lande. Krimiserien tager afsæt i virkelige begivenheder, hvilket også gælder for Lone Theils anmelderroste krimi, De usynlige.

Læs mere
Oprindelse, Dan Brown

Den nye Dan Brown thriller ligger stadig i toppen af bestsellerlisten. Med 'Oprindelse' har han skrevet endnu en intens historie fyldt med skjulte koder, religion, symboler og kunst - og med den populære professor Robert Langdon i hovedrollen.

Læs mere
Kvinden Mellem Os, Sarah Pekkanen & Greer Hendricks

En psykologisk thriller med et mesterligt plot, der udforsker ægteskabets skjulte kompleksitet og alle de farlige sandheder, som vi ignorerer i kærlighedens navn. Man kunne tro, at det er historien om en jaloux ekskone, som er besat af sin afløser - en smuk, yngre kvinde, som snart skal giftes med...

Læs mere
Eksodus, Lisbeth Zornig og Mikael Lindholm

En spændingsroman af ægteparret Lisbeth Zornig og Mikael Lindholm, forfatterne bag 'Bundfald' og 'Arkimedes'.

Læs mere
Shopping
JULEMARKEDER 2022
^