Havedage
Engelsk porcelæn
Kandelaber
Buddha havefigur
Supermodellen julia stegner til maybelline

Den smukke tyske supermodel og mediestjerne, Julia Stegner, bliver Maybelline New York´s nye ansigt ...

Nu kan Maybelline New York føje den smukke tyske supermodel og mediestjerne, Julia Stegner, til listen af kendte som har repræsenteret Maybelline New York.

Om Julia Stegner
Julia blev opdaget i 1999 af et modelbureau i München, mens hun stadig gik i gymnasiet. Efter studentereksamen tog hun til Paris med sin mor for at mødes med de største modehuse, som overbeviste hende om, at hun skulle arbejde som model på fuld tid. I 2003 åbnede hun Yves Saint Laurents efterår/vinter show i Paris og arbejdede derefter som model i deres kampagne. Kort efter kom hun på forsiden af det italienske Vogue og blev hurtigt en efterspurgt model til alle de store blade, deriblandt det franske og japanske Vogue, det tyske Elle og I-D Magazine. De to første år af sin karriere boede hun stadig i Tyskland men flyttede herefter til New York.

Friskt og kosmopolitisk
Julia komplementerer modellerne for Maybelline New York perfekt. Hun er smuk med et friskt og kosmopolitisk præg, og så er hun intelligent, veltalende og engageret. I maj 2006 rejste hun til Sierra Leone som ambassadør for UNICEF. Turen blev fulgt af det tyske Vogue for at skabe opmærksomhed om projektet. Julia er stadig engageret i Unicef og har planer om at gå dybere ind i organisationens arbejde i fremtiden.

”Julia er et naturligt valg for os, fordi der gemmer sig så meget mere bag det kønne ansigt. Julia repræsenterer Maybelline New Yorks kosmopolitiske energi. Hun har rejst meget og er af natur en meget videbegærlig og engageret ung kvinde, som giver meget til sine omgivelser. Hun er intelligent, stræbsom og smuk, men samtidig meget nede på jorden. Hun har det hele”, siger Cyril Chapuy, International General Manager for Maybelline New York Worldwide.

Julia glæder sig meget til at skulle repræsentere Maybelline New York, som hun husker fra sine teenageår som et brand repræsenteret af supermodeller, og som også tilbød de første kosmetikprodukter hun brugte. ”Som teenager brugte jeg altid Maybelline New York produkter. Min første mascara var en Great Lash. Alle brugte den dengang, og jeg bruger den stadig i dag.” Julia er beæret over at blive en del af teamet som ”Maybelline pige”.

Når hun ikke rejser verden rundt for at arbejde eller deltage i velgørenhedsbegivenheder, spiller Julia basketball eller kører ture på sin cykel i New Yorks forstæder.

Derudover har hun arbejdet som model i kampagner for Ralph Lauren, Hugo Boss, Dolce & Gabbana og mange flere. Hun har også arbejdet sammen med nogle af verdens mest berømte modefotografer, heriblandt Mario Testino, Patrick Demarchelier, Peter Lindbergh, Craig McDean, Inez and Vinoodh, Steven Klein, Mert and Marcus og David Sims.

Forår
Solhysteri?

Af og til er de danske solråd blevet kaldt alt for restriktive, og senest har forskere udfordret myndighedernes anbefalinger med udtalelser om, at solens stråler gør mere godt end skidt for kroppen. Men kritikken af solrådene hviler på et meget tyndt og fejlbehæftet videnskabeligt grundlag, advarer...

Læs mere
Skønhed & Pleje
Nilens Jord Allergy Award

Med deres allergicertificeret læbestift har Nilens Jord netop vundet den anerkendte Allergy Award i kategorien 'Best skin friendly product for Women - face'.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Til kamp mod tørre, sprukne læber

Med frostvejr og vinterens knastørre indeklima, er det igen højsæson for tørre, sprukne læber. Trods regelmæssig pleje, kan læberne være så hårdt medtaget, at ingen læbeprodukter synes at hjælpe -uanset hvor ofte man smører det på. Med den rigtige læbepleje og nogle enkle råd, kan man igen have...

Læs mere
Skønhed & Pleje
Naturlige ingredienser er også allergifremkaldende

Mange hudpleje- og makeupprodukter markedsføres med anprisninger om, at de er økologiske, eller at de kun indeholder naturlige ingredienser. Det kan give indtryk af, at produkterne må være bedre, sundere eller måske mindre allergifremkaldende end produkter med syntetiske ingredienser, skriver...

Læs mere
Vinter
Min spa dag

Der bliver som regel slækket lidt på skønhedsrutinerne i vinterhalvåret. Men egentlig er der jo al mulig grund til at forkæle sig selv lidt de mørke og kolde vinteraftner. For sådan lidt selvforkælelse kan nemt bidrage til øget velvære og overskud - og det er jo lige det, de fleste af os trænger til...

Læs mere
Skønhed & Pleje
Godt lakket til!

Aldrig har udvalget af mærker og farver været større. Der er lækker lak til enhver lejlighed: fra det eksklusive og diskrete, forførende og naturlige, til det vilde og opsigtsvækkende. Bliv klar til at sætte kulør på efteråret med ny lak på neglene. Sæsonens stemningsfulde farvepalette spænder over...

Læs mere
Skønhed & Pleje
De bedste tips til pleje af vinterhuden

Huden kan følses ekstra sårbar om vinteren. Kulde kan udtørre huden og gør den stram og irriteret – og den tørre og varme luft indendøre synes bare at forværre problemet. Det er derfor en god ide, at være ekstra opmærksom på, at tilføre huden fugt og pleje i vintermånederne.

Her får du vores bedste...

Læs mere
Skønhed & Pleje
Kan et billigt makeupmærke måle sig med dyrere brands?

Pris og kvalitet hænger ofte sammen - men ikke altid. Heller ikke når det kommer til makeup, hvor brands som Rimmel, Maybelline og Max Factor ofte kan imponere med gode produkter til en brøkdel af prisen på tilsvarende 'high end' produkter. Senest har amerikanske e.l.f. Cosmetics gjort sig bemærket...

Læs mere
Skønhed & Pleje
Tre nye stylingjern - tre skønne looks

På jagt efter skånsomme og effektive stylingjern, prøver vi tre nyheder fra Remington; Glattejernet ’Advanced Colour Protect Intelligent Straightener’, den elektrisk rundbørste ’Volume og Straight Brush’ og krøllejernet ’Advanced Colour Protect Wand’.

Se før og efter billeder i videoen...

Læs mere
Skønhed & Pleje
10 makeupnyheder - efterår

Når du har en lille stund og har lyst til lidt adspredelse, så har du her 10 af efterårets skønne makeupnyheder.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Makeuppung i velour

Makeuppung i velour

Diamantslibning af huden

Diamantslibning af huden

Hold dig sund og rask

Hold dig sund og rask

Lip filler - med og uden nål

Lip filler - med og uden nål

Nye Bøger
Oprindelse, Dan Brown

Den nye Dan Brown thriller ligger stadig i toppen af bestsellerlisten. Med 'Oprindelse' har han skrevet endnu en intens historie fyldt med skjulte koder, religion, symboler og kunst - og med den populære professor Robert Langdon i hovedrollen.

Læs mere
Kvinden Mellem Os, Sarah Pekkanen & Greer Hendricks

En psykologisk thriller med et mesterligt plot, der udforsker ægteskabets skjulte kompleksitet og alle de farlige sandheder, som vi ignorerer i kærlighedens navn. Man kunne tro, at det er historien om en jaloux ekskone, som er besat af sin afløser - en smuk, yngre kvinde, som snart skal giftes med...

Læs mere
Eksodus, Lisbeth Zornig og Mikael Lindholm

En spændingsroman af ægteparret Lisbeth Zornig og Mikael Lindholm, forfatterne bag 'Bundfald' og 'Arkimedes'.

Læs mere
Mercedes-Snittet, Anne Mette Hancock

Anne Mette Hancocks 'Mercedes-snittet' er andet selvstændige bind i krimiserien om Kaldan og Schäfer. En nervepirrende psykologisk krimi om hævn, synsbedrag og ar i hjertet.

Læs mere
Send en hilsen
^