Sommerskøn
Sommerskøn 

Sol, saltvand og sommerbriser sætter sine spor, hvis man ikke tager sine forholdsregler. Her bringer vi en stribe tips til sommerens pleje og makeup ...

Sol, saltvand og sommerbriser sætter sine spor hvis man ikke tager sine forholdsregler. Her bringer vi en stribe tips til sommerens pleje og makeup ...

Sommerkulør

En smuk, ensartet, gyldenbrun hud er det ideelle udgangspunkt for enhver sommermakeup. Solbadning kan sikre dig den gyldne glød, men er også skadelig for huden, og derfor er produkter, der får huden til at se solbrun ud uden sol, populære. Selvbruner giver en varig farve, men det kræver både en god selvbruner og en vis grundighed omkring påføring, at opnå et tilfredsstillende og jævnt resultat. <link http: www.kvindeguiden.dk _self> Om selvbrunere >>

Dagcreme med farve kan også give dig en flot sommerglød - og endelig er der solpudder, som her en compact blush i farven Toasted Toffee og øjenskygge i farven Mokka, som begge er fra BENECOS. Geniale når man trænger til at opfriske sommergløden i løbet af dagen.

4 tips til sommermakeuppen

1. Holdbar mascara
Skrift til vandfast mascara i sommermånederne - den holder både når du sveder - og når du bader.

2. Holdbar rouge og øjenskygge
Brug cremerouge og -øjenskygger hele sommeren. De bliver hvor de er - også selv om du bliver varm og sveder.

3. Vælg lette og friske sommernuancer
Vælg øjenskygge i lyse eller neutrale farver. Lyse farver fremhæver din sommerkulør.

4. Smukke læber
Beskyt dine læber. Brug læbebalsam med SPF-filter - også under eventuel lipgloss eller læbestift.

Naturligt og sexet hår

Drop føn og fladjern - og lad håret lufttørre. Er du heldig at have naturligt fald eller krøller, kan du med hårnåle samle håret løst i nakken i en vild og sexet sommerfrisure, som står i skøn kontrast til sommerfregner og solbrun hud. Brug anti-frizz olie og stylingprodukter med solfaktor, så håret ikke skades af solens stråler. Afholdes ferien i nærheden af strand og saltvand, så fortvivl ikke; Saltvand giver et enestående hold på din nye vilde sommerfrisure!

Sommerfarve på tæerne

Har fødderne fået lidt farve, er det flot med lak på tæerne. Sæt ekstra kulør på sommeren og prøv nogle nye farver: <link http: www.kvindeguiden.dk _self>Sommerlak 2013

Husk også ...

• Forebyg rynker i pande og øjenomgivelser – brug solbriller og bredskygget hat.
• Lad være med at tage parfume på, inden du solbader. Kombinationen af parfume og sol kan resultere i forbrændinger og mørke plamager og misfarvning af huden.

Læs også ...:

• <link http: kvindeguiden.dk _self> Bruger du solcreme nok?
• <link http: kvindeguiden.dk _self> Sådan får du flotte sommerben ...
• <link http: kvindeguiden.dk _self> Pleje af sommerhåret...
• <link http: www.kvindeguiden.dk _self> Kropsolier...

Skønhed & Pleje
Duftende dampbad  

Et dampbad til ansigtet er ren selvforkælelse. Den varme damp blødgør huden, øger blodcirkulationen, åbner og renser porerne, og efterlader huden blød og smidig.

Læs mere
Skønhed & Pleje
DIY: Fremstil selv en skøn body wash med honning og kokosolie 

Blandt honningens mange anvendelsesmuligheder gør dens unikke anti-inflammatoriske og antibakterielle egenskaberer den populær i hudplejeprodukter. Ved at eksperimentere med fremstilling af plejeprodukter derhjemme, kan du få et produkt med nøjagtig de ingredienser, der bedst egner sig til din hud.

Læs mere
Miljø
6 fif der får dine makeupprodukter til at holde længere 

God makeup er dyrt, så det gælder om at få produkterne til at række længst muligt. Her bringer vi en stribe generelle råd, som sikrer optimal holdbarhed samt tips til, hvordan du kan få lidt mere glæde af produkter, som fx er ødelagt eller ved at være opbrugt.

Læs mere
Skønhed & Pleje
5 tips: Sådan får du mest ud af din parfume 

Ved du hvorfor håndleddet er det ideelle sted at duppe parfumen? Og vidste du, at der faktisk findes 10 andre steder på kroppen, der ligeledes er særlige velegnede til parfume?

Når du nu har gjort dig umage med at finde din yndlingsduft, så fortjener du at få det fulde udbytte af den ved at bære…

Læs mere
Skønhed & Pleje
Parfumer 2023: 12 nye parfumer og unikke duftoplevelser  

Har du næse for god parfume, så skorter det ikke på nye, fristende duftoplevelser i 2023. Her er 12 spritnye, spændende parfumelanceringer fra blandt andet Dior, Marc Jacobs, Valentino, Clean, Escada, Oscar de la Renta og Abercrombie & Fitch.

Med oversigten har vi gjort det nemt for dig at finde…

Læs mere
Skønhed & Pleje
Duftsignaler: Hvad signalerer din parfume? 

Din parfume er et stærkt signal om, hvem du er, og hvad du vil. Men hvilken duft sender hvilket signal?

Læs mere
Sommer
Agurken som lindring og pleje af irriteret hud 

Agurken smager godt, men er faktisk også ganske velegnet som skønhedspleje. Måske bruger du allerede skiver af agurk mod hævede øjenlåg, men den har også en særlig lindrende effekt på irriteret, kløende, solskoldet hud og varmeknopper, og er samtidig mild og skånsom.

Som hudplejeingrediens opfylder…

Læs mere
Skønhed & Pleje
Sommerens skønneste duftnyhed: The Body Shop - Full Ylang Ylang  

Med Full Ylang Ylang har The Body Shop lanceret en eau de parfum, der må være denne sommers allerdejligste duftnyhed. Duften samler de mest eftertragtede duftnoter; ylang-ylang, vanilje og sort peber, i en helt perfekt afstemt symfoni.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Hårfjerning i ansigtet: Fordele og ulemper ved 10 hårfjerningsmetoder 

Som alle ved, så mindskes produktionen af kollagen, når vi nærmer os overgangsalderen. Det ses jo især i ansigtet, hvor huden mister sin spændstighed og der opstår linjer og rynker. Men mens kollagenproduktionen er for nedadgående, så står det besynderligt nok helt anderledes til med produktionen af…

Læs mere
Skønhed & Pleje
Rituals Homme Collection 

Det er ikke altid helt nemt at finde en gave til ham, du holder allermest af, især ikke, hvis han er en nøjsom type, tilfreds med det han har, og selv køber det, han mangler. Men måske er der alligevel noget, han har brug for lidt hjælp til. En ny duft kan være svær selv at vælge, ikke mindst fordi…

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
De usynlige, af Lone Theils

Pigerne fra Englandsbåden, Den blå digters kone, Heksedrengen og Stilleleg. Lone Theils Nora Sand-serie har solgt over 100.000 eksemplarer og udkommt i 16 lande. Krimiserien tager afsæt i virkelige begivenheder, hvilket også gælder for Lone Theils anmelderroste krimi, De usynlige.

Læs mere
Oprindelse, Dan Brown

Den nye Dan Brown thriller ligger stadig i toppen af bestsellerlisten. Med 'Oprindelse' har han skrevet endnu en intens historie fyldt med skjulte koder, religion, symboler og kunst - og med den populære professor Robert Langdon i hovedrollen.

Læs mere
Kvinden Mellem Os, Sarah Pekkanen & Greer Hendricks

En psykologisk thriller med et mesterligt plot, der udforsker ægteskabets skjulte kompleksitet og alle de farlige sandheder, som vi ignorerer i kærlighedens navn. Man kunne tro, at det er historien om en jaloux ekskone, som er besat af sin afløser - en smuk, yngre kvinde, som snart skal giftes med…

Læs mere
Eksodus, Lisbeth Zornig og Mikael Lindholm

En spændingsroman af ægteparret Lisbeth Zornig og Mikael Lindholm, forfatterne bag 'Bundfald' og 'Arkimedes'.

Læs mere
^