Opbevaring af tøjklemmer
Glaspynt fra Bungalow
Spisestuestole hos BOBO
AURO økologisk bordpladeolie
Snup en spa dag!

Riv en eftermiddag ud af kalenderen og gør noget rigtig rart for dig selv. Planlæg f.eks. dit eget lille wellnessprogram hvor du, i dit eget selskab, og i ro og fred, tager dig god tid til at pusle om og pleje dig selv. Det skal være nogle rare timer, hvor du kun skal koncentrere dig om dig selv og dine egne behov. En eftermiddag hvor du får tid til at finde din indre ro og kan samle lidt overskud.

Ro og orden

  • Det kan være svært at slappe af, hvis hele huset roder og vasketøjet hober sig op. Derfor kan det være en rigtig god ide, forud for din velværedag, at sørge for at der ryddet og rart.
  • Send mand og børn i biffen og ud at spise. Aftal et fast tidspunkt for hvornår de kommer hjem, så du ved nøjagtigt hvor lang tid du har til dig selv.
  • Træk stikket ud og sluk mobiltelefonen, så du ikke bliver forstyrret.
  • Tænd stearinlys og lyt til noget rart og roligt musik.
  • Sæt et stort glas koldt vand med et tvist citron og en stor tallerken med din yndlingsfrugt frem til dig selv. 

Et beroligende og afslappende bad
Start din velværeeftermiddag med et langt, varmt bad. Det virker beroligende og afslappende for både krop og sjæl. Her er 4 skønne produkter, som fugter og plejer hud og hår – og som dufter fantastisk. 

Pleje til håret: Rahua Omega 9 Hair Mask
Måske er det sommerens solferie, der har sat sine spor. Måske er det bare årstiden, men hen på efteråret synes håret at have mistet sin glans. Det føles tørt og porøst, og trænger til lidt nænsom pleje. Rahua Omega 9 Hair Mask er en effektiv hårmaske, som giver samme fine resultat, som det man oplever hos frisøren. Produktet indeholder solsikkekerne olie og Quinoa, en sydamerikansk kornsort, udråbt som superfood. I bund og grund nogle meget enkle ingredienser, men som sammen i en hårkur, synes at give håret en blødere struktur og glans. Rahua Omega 9 Hair Mask har en let og lækker aromatisk duft af lavendel og eucalyptus.
Vejl. udsalgspris (200ml):575 kroner
Forhandlerinfo: Tlf. 55 72 11 00  

Skrub kroppen: Badeanstalten - Dans På Roser Saltskrub
Mens hårmasken virker, får kroppen en tur. Her kan vi varmt anbefale BadeAnstaltens 'Dans på roser saltskrub' som, med plejende olier og havsalt, nænsomt fjerner døde hudceller og efterlader huden blød og glat. Produktet har en let duft af rose og jasmin og opbevares i glas med patentlåg.
Vejl pris (275 g): 115 kroner
Forhandlerinfo: Tlf. 98 77 05 88 

Pleje til kroppen: Moroccanoil - Moroccan Dry Body Oil
Efter badet frotteres kroppen, og kropsolie, som f.eks. Moroccan Dry Body Oil, masseres nænsomt ind i huden. Det lækre ved netop denne olie er, at den hurtigt absorberes og efterlader huden blød og silkeagtig. Moroccan Dry Body Oil  indeholder argan-, oliven- og avokadoolie, som synes at have en blødgørende og helende effekt på områder med tør hud fx albuer, knæ og hænder. Olien bærer Moroccanoils signaturduft – en på én gang varm og eksklusiv duft med noter af musk, patchouli og cedertræ.
Vejl. pris (100 ml.) 365 kroner
Forhandlerinfo: Tlf. 36 16 16 09 

Pleje til ansigtet: MÁDARA ansigtsolie - Anti age recovery oil
Huden i ansigtet har brug for særlig opmærksomhed. Her kan man med fordel anvende særlige ansigtsolier, som både giver huden fugt og øger elasticiteten. MÁDARAs ansigtsolier er udviklet med henblik på at give den sarte hud optimal pleje. Produkterne kombinerer økologiske olier, som hver i sær bidrager med plejende egenskaber. MÁDARA Superseed Age Recovery Organic Facial Oil indeholder olier fra nordiske bær og røde grøntsagsfrø blandt andet fra tomat, rowanbær, gulerodsfrø, tranebærfrø, hindbær- og jordbærfrø samt solbærfrø, havtorn og hybenrosekerneolie.
Vejl. pris (30ml) kr. 349 kroner. 

Pure candle
Ingen spadag uden hyggelige levende lys. Og her har vi valgt et miljøvenligt et af slagsen. Pure Candle er lys, der består af to dele – en udvendig skal, som ikke brænder, men bevarer form og farve samt en indvendig beholder med vegetabilsk olie. Dvs. når olien er brændt ud, er det nemt at sætte en ny refill i lyset. Pure candle har netop lanceret fire nye farver i kollektionen: Sølv, sort, petroleum og lilla.
Vejl. udsalgspris for et sæt bestående af skal og olielys: 39,95 kr. Olierefill: 19,95 kr. 

Skønhed & Pleje
Den nye styler fra ghd - ghd gold® rose gold

Med en stemningsfuld og festlig tid samt julefrokoster og julearrangementer ventende forude, kan det være rart at have styr på look og lokker. Og når det kommer til lækkert festhår, så er der rigtig god hjælp at hente med den spritnye styler fra ghd; ’limited edition ghd gold® rose gold’.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Duft trætheden væk - Guide til et duftende bad

Sommeren går på hæld og hverdagen venter. Hvis det er lidt af en udfordring at komme i gang igen, så skyldes det ofte, at kroppens indre ur er forstyrret af feriens sengetider, døgnrytme og jetlag. Det kan være lidt af en udfordring at komme tilbage på sporet, men faste rutiner i hverdagen omkring...

Læs mere
Skønhed & Pleje
Bevar sommerkuløren længere

Glad for din sommerkulør? Hvis du ikke synes, du er helt klar til at slippe det sommersolkyssede look, så har vi nogle tips til, hvordan du med lidt nænsom pleje, shimmer lotion og solskinspudder, kan bevare den smukke kulør mens sommeren så småt går på hæld.

Læs mere
Forår
Solhysteri?

Af og til er de danske solråd blevet kaldt alt for restriktive, og senest har forskere udfordret myndighedernes anbefalinger med udtalelser om, at solens stråler gør mere godt end skidt for kroppen. Men kritikken af solrådene hviler på et meget tyndt og fejlbehæftet videnskabeligt grundlag, advarer...

Læs mere
Skønhed & Pleje
Nilens Jord Allergy Award

Med deres allergicertificeret læbestift har Nilens Jord netop vundet den anerkendte Allergy Award i kategorien 'Best skin friendly product for Women - face'.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Til kamp mod tørre, sprukne læber

Med frostvejr og vinterens knastørre indeklima, er det igen højsæson for tørre, sprukne læber. Trods regelmæssig pleje, kan læberne være så hårdt medtaget, at ingen læbeprodukter synes at hjælpe -uanset hvor ofte man smører det på. Med den rigtige læbepleje og nogle enkle råd, kan man igen have...

Læs mere
Skønhed & Pleje
Naturlige ingredienser er også allergifremkaldende

Mange hudpleje- og makeupprodukter markedsføres med anprisninger om, at de er økologiske, eller at de kun indeholder naturlige ingredienser. Det kan give indtryk af, at produkterne må være bedre, sundere eller måske mindre allergifremkaldende end produkter med syntetiske ingredienser, skriver...

Læs mere
Vinter
Min spa dag

Der bliver som regel slækket lidt på skønhedsrutinerne i vinterhalvåret. Men egentlig er der jo al mulig grund til at forkæle sig selv lidt de mørke og kolde vinteraftner. For sådan lidt selvforkælelse kan nemt bidrage til øget velvære og overskud - og det er jo lige det, de fleste af os trænger til...

Læs mere
Skønhed & Pleje
Godt lakket til!

Aldrig har udvalget af mærker og farver været større. Der er lækker lak til enhver lejlighed: fra det eksklusive og diskrete, forførende og naturlige, til det vilde og opsigtsvækkende. Bliv klar til at sætte kulør på efteråret med ny lak på neglene. Sæsonens stemningsfulde farvepalette spænder over...

Læs mere
Skønhed & Pleje
De bedste tips til pleje af vinterhuden

Huden kan følses ekstra sårbar om vinteren. Kulde kan udtørre huden og gør den stram og irriteret – og den tørre og varme luft indendøre synes bare at forværre problemet. Det er derfor en god ide, at være ekstra opmærksom på, at tilføre huden fugt og pleje i vintermånederne.

Her får du vores bedste...

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Hold dig sund og rask

Hold dig sund og rask

Træt af alderstegn, der trænger sig på?

Træt af alderstegn, der trænger sig på?

Guide til brystforstørrelse:<BR>5 ting, du bør vide før en BFO

Guide til brystforstørrelse:
5 ting, du bør vide før en BFO

Lip filler - med og uden nål

Lip filler - med og uden nål

Nye Bøger
Oprindelse, Dan Brown

Den nye Dan Brown thriller ligger stadig i toppen af bestsellerlisten. Med 'Oprindelse' har han skrevet endnu en intens historie fyldt med skjulte koder, religion, symboler og kunst - og med den populære professor Robert Langdon i hovedrollen.

Læs mere
Kvinden Mellem Os, Sarah Pekkanen & Greer Hendricks

En psykologisk thriller med et mesterligt plot, der udforsker ægteskabets skjulte kompleksitet og alle de farlige sandheder, som vi ignorerer i kærlighedens navn. Man kunne tro, at det er historien om en jaloux ekskone, som er besat af sin afløser - en smuk, yngre kvinde, som snart skal giftes med...

Læs mere
Eksodus, Lisbeth Zornig og Mikael Lindholm

En spændingsroman af ægteparret Lisbeth Zornig og Mikael Lindholm, forfatterne bag 'Bundfald' og 'Arkimedes'.

Læs mere
Mercedes-Snittet, Anne Mette Hancock

Anne Mette Hancocks 'Mercedes-snittet' er andet selvstændige bind i krimiserien om Kaldan og Schäfer. En nervepirrende psykologisk krimi om hævn, synsbedrag og ar i hjertet.

Læs mere
^