Skønne duftende kropsolier
Skønne duftende kropsolier 

En skøn kropsolie er - især i sommermånederne - et suverænt supplement til cremer og lotion. Få tips til hvordan du får mest ud af din yndlings kropsolie...

Se 7 skønne kropsolier !

En skøn kropsolie er - især i sommermånederne - et suverænt supplement til cremer og lotion. Kropsolier tilfører fugt til huden, gør huden smidig og blød, og giver huden en smuk og silkeagtigt finish, som klæder den bare sommerhud. Og så er der som regel kræset om de æteriske olier og dufte, som tilsættes kropsolier, så olierne udover at give fugt og smuk silkehud også tilfører kroppen en let og subtil duft.
• Brug kropsolien på letfugtig hud straks efter bad.
• Massér olien ind i huden og vær særlig opmærksom på områder med tør og irriteret hud, som albuer, knæ og fødder.

Syv lækre olier til sommerkroppen
Her er syv super lækre og velduftende kropsolier, som tilfører huden fugt uden at fedte ...<script type="text/javascript" async src="//assets.pinterest.com/js/pinit.js"></script><link http: www.kvindeguiden.dk _self>∙ SARD økologisk Argan Oil med let duft (100 ml.) Vejl. 269. ∙ Comwell Spa Senses Dry Body Oil med abrikoskerne-olie og acaibær (150 ml.) Vejl. 100. ∙ Sasé Body Oil med en let duft af mandarin, ylang ylang, jasmin og bergamot. (100 ml) Vejl. 199. ∙ Ole Henriksen Lavender Body Oil med sesam- og mandelolier og fransk lavendel (355 ml) Vejl. 360. ∙ Karmameju Wild bodyoil med appelsin, spearmint og may chang (200 ml.) Vejl. 300.∙ Pai Jasmine & May Chang Body Oil med mandelolie, jordbærkerneolie, jasmin og may chang (100 ml.) 420 kr. ∙ Dr. Scheller Granatæble olie. (150 ml.) Vejl. 70.

Alsidig anvendelse af kropsolie
Men du kan anvende din yndlingskropsolie i mange flere sammenhænge:
• Lipscrub: Bland et par skefulde olie med strøsukker eller fint salt til du har en jævn scrub. Dub læberne med scrubben og lad det sidde et øjeblik, massér derefter nænsomt med fingerspidserne i små cirklebevægelser. Vask af med lunkent vand. Bagefter har du de dejligste bløde læber.
• Manicure: Anvend olien til at blødgøre neglebånd.
• Pedicure: Smør fødderne ind i olie, tag en par tykke bomuldssokker på og lad olien virke over natten
• Body Scrub: Lav bodyscrub ved at blande sin yndlings kropsolie med strøsukker eller fint salt i en lille skål. Gnid nænsomt scrubben i cirkelbevægelser og skyld under bruser. En bodyscrub øger hudens blodcirkulation, og gør huden super blød.
• Olie mod spaltede og tørre spidser: Gnid et par dråber olie mellem hænderne. Kør hænderne gennem håret et par gange og kram hårspidserne.
• Olie som hårkur: Tørt og mat hår kan få nyt liv med en oliekur. Gnid olie ind i håret inden sengetid. Sæt håret op i en knold og læg et håndklæde over puden og lad olien virke over natten. Vask håret og se hvordan olien har tilført håret glans og struktur.
• Brug olie efter barbering: Det reducerer irritation og gør behovet for fugtighedscreme overflødig.
_________________________

Fra bazaren:

∙ <link http: www.lookdeluxe.dk shop ole-henriksen-lavender-306p.html _blank> Ole Henriksen´s Lavender body oil. Tilbud: kr. 306 hos Look de Luxe.dk >>
∙ <link http: www.kaiku.dk vare _blank> Karmameju Wild bodyoil hos Kaiku.dk >>


Skønhed & Pleje
Duftende dampbad  

Et dampbad til ansigtet er ren selvforkælelse. Den varme damp blødgør huden, øger blodcirkulationen, åbner og renser porerne, og efterlader huden blød og smidig.

Læs mere
Skønhed & Pleje
DIY: Fremstil selv en skøn body wash med honning og kokosolie 

Blandt honningens mange anvendelsesmuligheder gør dens unikke anti-inflammatoriske og antibakterielle egenskaberer den populær i hudplejeprodukter. Ved at eksperimentere med fremstilling af plejeprodukter derhjemme, kan du få et produkt med nøjagtig de ingredienser, der bedst egner sig til din hud.

Læs mere
Miljø
6 fif der får dine makeupprodukter til at holde længere 

God makeup er dyrt, så det gælder om at få produkterne til at række længst muligt. Her bringer vi en stribe generelle råd, som sikrer optimal holdbarhed samt tips til, hvordan du kan få lidt mere glæde af produkter, som fx er ødelagt eller ved at være opbrugt.

Læs mere
Skønhed & Pleje
5 tips: Sådan får du mest ud af din parfume 

Ved du hvorfor håndleddet er det ideelle sted at duppe parfumen? Og vidste du, at der faktisk findes 10 andre steder på kroppen, der ligeledes er særlige velegnede til parfume?

Når du nu har gjort dig umage med at finde din yndlingsduft, så fortjener du at få det fulde udbytte af den ved at bære…

Læs mere
Skønhed & Pleje
Parfumer 2023: 12 nye parfumer og unikke duftoplevelser  

Har du næse for god parfume, så skorter det ikke på nye, fristende duftoplevelser i 2023. Her er 12 spritnye, spændende parfumelanceringer fra blandt andet Dior, Marc Jacobs, Valentino, Clean, Escada, Oscar de la Renta og Abercrombie & Fitch.

Med oversigten har vi gjort det nemt for dig at finde…

Læs mere
Skønhed & Pleje
Duftsignaler: Hvad signalerer din parfume? 

Din parfume er et stærkt signal om, hvem du er, og hvad du vil. Men hvilken duft sender hvilket signal?

Læs mere
Sommer
Agurken som lindring og pleje af irriteret hud 

Agurken smager godt, men er faktisk også ganske velegnet som skønhedspleje. Måske bruger du allerede skiver af agurk mod hævede øjenlåg, men den har også en særlig lindrende effekt på irriteret, kløende, solskoldet hud og varmeknopper, og er samtidig mild og skånsom.

Som hudplejeingrediens opfylder…

Læs mere
Skønhed & Pleje
Sommerens skønneste duftnyhed: The Body Shop - Full Ylang Ylang  

Med Full Ylang Ylang har The Body Shop lanceret en eau de parfum, der må være denne sommers allerdejligste duftnyhed. Duften samler de mest eftertragtede duftnoter; ylang-ylang, vanilje og sort peber, i en helt perfekt afstemt symfoni.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Hårfjerning i ansigtet: Fordele og ulemper ved 10 hårfjerningsmetoder 

Som alle ved, så mindskes produktionen af kollagen, når vi nærmer os overgangsalderen. Det ses jo især i ansigtet, hvor huden mister sin spændstighed og der opstår linjer og rynker. Men mens kollagenproduktionen er for nedadgående, så står det besynderligt nok helt anderledes til med produktionen af…

Læs mere
Skønhed & Pleje
Rituals Homme Collection 

Det er ikke altid helt nemt at finde en gave til ham, du holder allermest af, især ikke, hvis han er en nøjsom type, tilfreds med det han har, og selv køber det, han mangler. Men måske er der alligevel noget, han har brug for lidt hjælp til. En ny duft kan være svær selv at vælge, ikke mindst fordi…

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
De usynlige, af Lone Theils

Pigerne fra Englandsbåden, Den blå digters kone, Heksedrengen og Stilleleg. Lone Theils Nora Sand-serie har solgt over 100.000 eksemplarer og udkommt i 16 lande. Krimiserien tager afsæt i virkelige begivenheder, hvilket også gælder for Lone Theils anmelderroste krimi, De usynlige.

Læs mere
Oprindelse, Dan Brown

Den nye Dan Brown thriller ligger stadig i toppen af bestsellerlisten. Med 'Oprindelse' har han skrevet endnu en intens historie fyldt med skjulte koder, religion, symboler og kunst - og med den populære professor Robert Langdon i hovedrollen.

Læs mere
Kvinden Mellem Os, Sarah Pekkanen & Greer Hendricks

En psykologisk thriller med et mesterligt plot, der udforsker ægteskabets skjulte kompleksitet og alle de farlige sandheder, som vi ignorerer i kærlighedens navn. Man kunne tro, at det er historien om en jaloux ekskone, som er besat af sin afløser - en smuk, yngre kvinde, som snart skal giftes med…

Læs mere
Eksodus, Lisbeth Zornig og Mikael Lindholm

En spændingsroman af ægteparret Lisbeth Zornig og Mikael Lindholm, forfatterne bag 'Bundfald' og 'Arkimedes'.

Læs mere
^