Tank top & t-shirt B. Copenhagen
Dansk Smykkekunst
AVIVIR Aloe Vera Shampoo
Stor LED pære
Selvbrunere 2014

Nedsæt risikoen for hudkræft, skjoldet og skadet hud samt solrynker. Få skøn sommerkulør med de bedste selvbrunere. Her er vores bud på sommerens bedste !

De fleste af os kan hurtigt blive enige om, at sommerens lette og lyse tøj ser bedre ud, når huden på de bare ben og arme har en pæn, gylden kulør. Men ens forfængelighed bliver sat på en prøve, når man tænker på, hvor sundhedsskadeligt det er, at opholde sig længe i solen. Dertil kommer andre kedelige tegn på soldyrkning, som skjoldet, skadet hud og solrynker.
For mange af os er selvbrunere et oplagt alternativ til solbadning. Problemet er bare, at selvbrunere langt fra altid giver et tilfredsstillende resultat. Det kan være svært at opnå en jævnt og ensartet farve, og mange selvbrunere efterlader et mere gult end gyldent skær. Ved at vælge et godt produkt og peele huden inden brug, er der dog gode chancer for, at du får et resultat, du vil være tilfreds med.

Tips til brug af selvbruner

For at opnå et jævnt og pænt resultat anbefales det:
• at peele/eksfoliere huden godt inden påføring. Ikke mindst huden på knæ, albuer, bagsiden af dine hænder samt huden på dine fødder bør du peele/eksfoliere grundigt, da selvbrunere har en kedelig tendens til at sætte sig på ru hud i gullige skjolder.
• at anvende selvbruner efter bad og grundig frottering.
• kun at påføre tyndt lag selvbruner på områder som knæ, albuer, hænder og fødder.
• at undgå øjenbryn og hårkant.
• at vaske hænder og negle grundigt efter brug.<script type="text/javascript" async src="//assets.pinterest.com/js/pinit.js"></script>
Selvbruner-produkter 2014

1. St. Tropez Self Tan Luxe Dry Oil
Sommerens selvbrunernyhed fra St. Tropez er en såkaldt ”dry oil” af neroli olie. Produktet er lugtfrit, tørrer hurtigt og giver en pæn glød i op til syv dage.
∙ St. Tropez Self Tan Luxe Dry Oil. 100 ml. Vejl. pris 295 kroner

2. St.Tropez Self Tan Bronzing
ST. TROPEZ har gennem mange år været et af de førende mærker indenfor selvbruner produkter. Brandet har udviklet en bred vifte af produkter; fra mousse og lotion, moisturizer, spray og wash of-produkt, til det spritnye "Self tan perfect legs", som er særligt udviklet til at give flotte solbrune ben på rekordtid. St.Tropez´ produkter udmærker sig ved at være lugtfrie og hurtigt absoberende.
∙ St. Tropez Self Tan Mousse. 120 ml. Vejl. pris 299 kroner.
∙ St. Tropez Self Tan Perfect Legs. 75 ml. Vejl. pris 135 kroner
∙ St. Tropez, Gradual Tan Face. 50 ml. Vejl. pris 199 kroner

3. Vita Liberata Rich Body & Vita Liberata Deep for face
Vita Liberatas selvbrunerlotion til kroppen er tintet med guidefarve, hvilket gør det nemmere at fordele produktet jævnt. Produktet er ideelt til dig, som ønsker en lidt mørkere solbrun kulør, og her kan Vita Liberatas påføringshandske med fordel anvendes. Vita Liberata Deep for face er et rigtigt god bud på en god selvbruner til ansigtet. Produktet giver en let kulør og udviklet særligt til hud med pigmentforandringer.
∙ Vita Liberata Rich Body. 200 ml. Vejl. pris 199 kroner
∙ Vita Liberata Deep for face. 100 ml. Vejl. pris 165 kroner
∙ Vita Liberata Tanning Mitt (påføringshandske). Vejl. pris 49 kroner

4. Rimmel Sunshimmer Pre Tan Eksfoliator
Ved at peele huden inden du anvender selvbrunere, får du et mere ensartet og holdbart resultat. Rimmel Sunshimmer Pre Tan Eksfoliator er udviklet netop til dette formål, og virker samtidig blødgørende, da den indeholder macadamia og argan olie.
∙ Rimmel Sunshimmer Pre Tan Eksfoliator. 125 ml. Vejl. pris 80 kroner

5. Matas selvbruner
Selvbruner produkter finder du også i Matas stribede serie. De to produkter til henholdsvis krop og ansigt udmærker sig ved at være Svanemærket.
∙ Matas Selvbruner Lotion til kroppen 200 ml. Vejl. pris 40 kroner
∙ Matas Selvbruner Lotion til ansigt. 80 ml. Vejl. pris 30 kroner

6. La Roche Posay Autohelios Selftan
Fugtgivende selvbruner, der er let at fordele for en gradvis og jævn solbrun glød.
∙ La Roche Posay Autohelios Selftan. 100 ml. Vejl. pris 119 kroner

7. Clarins Self Tanning Instant
Clarins selvbruner er en forfriskende gelé, som giver en pæn, naturlig farve øjeblikkeligt.
∙ Clarins Self Tanning Instant Gel. 125 ml. Vejl. pris 220 kroner

8. Sensai Silky Bronze Self Tanning for Face
Sensai selvbruner er en gele-creme, som nemt giver en naturlig, jævn og holdbar bronzegylden farve til ansigtet. Produktet indeholder også SENSAI´s anti-ageing hovedingrediens CPX-Vital Extract samt Koishimaru Silk.
∙ Sensai Silky Bronze Self Tanning for Face. 50 ml. Vejl. pris 525 kroner.

9. JAMES READ TAN
JAMES READ er en nyhed i Danmark, men mærket har, siden lanceringen i februar 2013, bla. høstet meget anerkendelse ved de store modeshows i London, Paris og New York. Bag mærket står briten James Read, som med sine 12 års erfaring på området, bliver kaldt Englands selvbruningsekspert. Serien rummer 15 selvbruner-produkter, som hver især er udviklet til at imødekomme individuelle behov. Serien indeholder bla. bronzing mousse, bronzing spray og wash off body tan samt:
∙ BB Gradual Tan Face 25 ml er en ansigtslotion med Q10, der ved anvendelse to til tre gange om ugen, giver huden en gylden tone. Med produktet følger en handy børsteapplikator, der gør produktet ekstra nemt at anvende. Produktet findes også som bodylotion i 200 ml. 25 ml. Vejl. pris 195 kroner
∙ Sleep Mask Tan Face 50 ml. er en ”beauty over night” ansigtslotion med selvbruner, der virker mens du sover. 50 ml. Vejl. pris 225 kroner
∙ Liquid Tan 250 ml. er et selvbrunerprodukt til kroppen. Her får du det bedste resultat ved at peele huden inden anvendelse og påføre produktet med handske. 250 ml. Vejl. pris 245 kroner.

Skønhed & Pleje
Trin-for-trin: Den klassiske le chignon

En klassiske knude i nakken, eller som franskmændene kalder frisuren 'Le Chignon', er nem og elegant i al sin enkelthed. Den smukke, populære frisure er både super praktisk, og med håret oppe, blottes nakke og hals og fremhæver på smukkeste vis ansigt og profil.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Makeup & hudpleje: 8 lækre, innovative produktnyheder

Lækre, innovative produktnyheder til din makeup, hud- og hårpleje fra Maria Nila, The Bodyshop, Beautyblender, Juhldal, GOSH Copenhagen, L´Oreal Paris og Kknekki fra Bon Dep.

Læs mere
Forbrugernyt
Klager over frisører er velkendte hos Forbrugerklagenævnet

Julemåneden summer af travlhed, der er meget, der skal planlægges og være klar inden den store aften. Mellem de mange praktiske gøremål, kan der måske også lige blive tid til at få ordnet lokkerne, men det kræver, at man er tidligt ude, for juletiden er også en travl tid hos frisørerne.

Travlhed er...

Læs mere
Skønhed & Pleje
Den nye styler fra ghd - ghd gold® rose gold

Med en stemningsfuld og festlig tid samt julefrokoster og julearrangementer ventende forude, kan det være rart at have styr på look og lokker. Og når det kommer til lækkert festhår, så er der rigtig god hjælp at hente med den spritnye styler fra ghd; ’limited edition ghd gold® rose gold’.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Duft trætheden væk - Guide til et duftende bad

Sommeren går på hæld og hverdagen venter. Hvis det er lidt af en udfordring at komme i gang igen, så skyldes det ofte, at kroppens indre ur er forstyrret af feriens sengetider, døgnrytme og jetlag. Det kan være lidt af en udfordring at komme tilbage på sporet, men faste rutiner i hverdagen omkring...

Læs mere
Skønhed & Pleje
Bevar sommerkuløren længere

Glad for din sommerkulør? Hvis du ikke synes, du er helt klar til at slippe det sommersolkyssede look, så har vi nogle tips til, hvordan du med lidt nænsom pleje, shimmer lotion og solskinspudder, kan bevare den smukke kulør mens sommeren så småt går på hæld.

Læs mere
Forår
Solhysteri?

Af og til er de danske solråd blevet kaldt alt for restriktive, og senest har forskere udfordret myndighedernes anbefalinger med udtalelser om, at solens stråler gør mere godt end skidt for kroppen. Men kritikken af solrådene hviler på et meget tyndt og fejlbehæftet videnskabeligt grundlag, advarer...

Læs mere
Skønhed & Pleje
Nilens Jord Allergy Award

Med deres allergicertificeret læbestift har Nilens Jord netop vundet den anerkendte Allergy Award i kategorien 'Best skin friendly product for Women - face'.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Til kamp mod tørre, sprukne læber

Med frostvejr og vinterens knastørre indeklima, er det igen højsæson for tørre, sprukne læber. Trods regelmæssig pleje, kan læberne være så hårdt medtaget, at ingen læbeprodukter synes at hjælpe -uanset hvor ofte man smører det på. Med den rigtige læbepleje og nogle enkle råd, kan man igen have...

Læs mere
Skønhed & Pleje
Naturlige ingredienser er også allergifremkaldende

Mange hudpleje- og makeupprodukter markedsføres med anprisninger om, at de er økologiske, eller at de kun indeholder naturlige ingredienser. Det kan give indtryk af, at produkterne må være bedre, sundere eller måske mindre allergifremkaldende end produkter med syntetiske ingredienser, skriver...

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Træt af alderstegn, der trænger sig på?

Træt af alderstegn, der trænger sig på?

Diamantslibning af huden

Diamantslibning af huden

K-Beauty - Innovativ og <BR>effektiv koreansk hudpleje

K-Beauty - Innovativ og
effektiv koreansk hudpleje

Repair balm Nilens Jord

Repair balm Nilens Jord

Nye Bøger
Oprindelse, Dan Brown

Den nye Dan Brown thriller ligger stadig i toppen af bestsellerlisten. Med 'Oprindelse' har han skrevet endnu en intens historie fyldt med skjulte koder, religion, symboler og kunst - og med den populære professor Robert Langdon i hovedrollen.

Læs mere
Kvinden Mellem Os, Sarah Pekkanen & Greer Hendricks

En psykologisk thriller med et mesterligt plot, der udforsker ægteskabets skjulte kompleksitet og alle de farlige sandheder, som vi ignorerer i kærlighedens navn. Man kunne tro, at det er historien om en jaloux ekskone, som er besat af sin afløser - en smuk, yngre kvinde, som snart skal giftes med...

Læs mere
Eksodus, Lisbeth Zornig og Mikael Lindholm

En spændingsroman af ægteparret Lisbeth Zornig og Mikael Lindholm, forfatterne bag 'Bundfald' og 'Arkimedes'.

Læs mere
Mercedes-Snittet, Anne Mette Hancock

Anne Mette Hancocks 'Mercedes-snittet' er andet selvstændige bind i krimiserien om Kaldan og Schäfer. En nervepirrende psykologisk krimi om hævn, synsbedrag og ar i hjertet.

Læs mere
^