Nye plejende vinterfavoritter
Dameur Bering Classic
DroneRune plakat
Spisebordsstole til Sverige

Til forskel fra de kulturer, hvor gamle ritualer er en integreret del af den moderne livsstil, så kniber det noget med traditioner og ritualer herhjemme. Men så kan man jo låne lidt, og skabe sine egne ritualer...

Rituals: The Ritual of Sakura

 

Ritualer er i mange kulturer verden over en væsentlig og vigtig del af tilværelsen; Stille stunder, hvor man gennem små ritualer og ceremonier, finder indre ro og balance. Måske kan ’den slags’ synes spild af tid i vores egen stressede hverdag, for hvordan i alverden skulle man kunne finde plads til dét i kalenderen?

Men hvad nu hvis netop sådanne små pauser, kan bidrage til følelsen af indre ro og balance? Hvad nu hvis pauser viser sig at øge koncentrationen, følelse af overskud og din evne til at præstere, være opmærksom og til stede?

Herhjemme synes flere mennesker at opleve fordelene ved at tage sig tid til en stille stund med plads til fordybelse og egne små ritualer. For nogle kan det endda være dét, der får hverdagen til at hænge sammen og giver overskud til at takle udfordringer.

Skønhedsritual inspireret af Fjernøstens gamle traditioner

Til forskel fra de kulturer, hvor gamle ritualer er en integreret del af den moderne livsstil, så kniber det noget med traditioner og ritualer herhjemme. Men så kan man jo låne lidt, og skabe sine egne ritualer.
Og savner man inspiration, så står vi heldigvis i en smeltedigel af et samfund, hvor mange kulturer er repræsenteret. Rigtig mange virksomheder har desuden været med til, og haft stor succes med, at fremme verdens kulturer gennem udvikling og salg af livsstilsprodukter.

Det gælder blandt andet det populære, hollandske beautybrand, Rituals, der især har ladet sig inspirere af Fjernøstens gamle traditioner. Ifølge grundlæggeren, Raymond Cloosterman, så bygger deres store succes først og fremmest på, at der er lagt et stort arbejde i nøje at studere alle aspekter af de gamle ritualer. Det gælder både de små ceremonier, produkter, ingredienser og dufte. På baggrund af deres studier, er produkterne udviklet i kombination med moderne teknologier og design.

The Ritual of Sakura

Rituals har gennem årene præsenteret flere lækre kollektioner, blandt andet bestseller kollektionen ’The Ritual of Sakura’ med en fortryllende duft af kirsebærblomst fra det japanske kirsebærtræ, Sakura-træet, og blødgørende, fugtende rismælk.

Kollektionen rummer alle produkter til et traditionelt japansk skønhedsritual; duftende hudpleje i fineste kvalitet i form af håndsæbe, shampoo og conditioner, hånd- og kropscremer, kropsolier, body scrub, duftlys og -pinde, antiperspirant, håndsprit, hair & body mist, te, vaskemiddel, duftposer til klædeskabet og gaveæsker.

Til kollektionen er der endvidere tilføjet en ny duftspray til boligen 'The Ritual of Sakura Parfum d'Interieur', kropsolien 'The Ritual of Sakura Dry Body Oil' og den livlige nye duft 'Eau de Parfum, Rêve de Hanam', der kombinerer en cremet og blomstret duft med toner af litchi, pære og bergamot, en fin afrunding af et sammenspil mellem rav og træ samt en snert af vanilje og elegant patchouli.

Her deler vi Rituals opskrift på et smukt, plejende og afstressende skønhedsritual:

The Ritual of Sakura – Duftlys

Lad lyset brænde i mindst 3-4 timer for første gang for at smelte det øverste lag for en jævn forbrænding.

Meditationstip: Fokuser på den flimrende flamme, og lad dette enkelt billede optage dit sind. Forestil dig, at du indånder og udånder stearinlyset.

Pris: 165

 

 


The Ritual of Sakura – Foaming Shower Gel

Giv din hud gaven at få en ny begyndelse med den skummende kropsgel fra The Ritual of Sakura. Den har den fornyende duft af kirsebærblomst og økologisk rismælk og den unikke egenskab, at gelen omdanner sig til silkeblødt, rensende skum. Gør hver dag til en ny begyndelse ved at kombinere den med en lækker bodycreme fra samme kollektion.
Pris: 70


The Ritual of Sakura – Body Scrub

Body scrub på basis af en luksuriøs kombination af sukker og vidunderlige blødgørende olier for blidt og intenst at fjerne døde hudceller. Specielt udviklet til at nære og revitalisere selv den allertørreste ud. Beriget med nærende Rismælk og blomsterduft af Kirsebærblomst. Brugge en eller to gange om ugen for blød, sund hud med fin glød.
Pris: 120


The Ritual of Sakura – Body Cream

Vores mest populære bodycreme fra The Ritual of Sakura er lige, hvad du skal bruge til at blomstre. Denne fede creme giver intens næring, gør huden hurtig, og benytter en særlig teknologi, som gør den fløjlsblød og nem at udføre. Blandingen indeholder også antioxidanter, E-vitamin og asiatisk centella, så du får den blødeste hud, med en fornyende duft af kirsebærblomst og rismælk.
Pris: 150


The Ritual of Sakura – Hair&Body Mist

Udstrål friskhed fra top til tå med denne mist til hår og krop fra The Ritual of Sakura. Den er beriget med fornyende kirsebærblomst og rismælk, og blandingen er alkoholfri, så den er ideel til følsom hud og kan bruges på tekstileren. Gør hver dag til en ny begyndelse ved at bruge produkter fra samme serie, så de supplerer hinanden.
Pris 145


 

The Ritual of Sakura – Håndsæbe

Omdan hverdagens rutiner til meningsfyldte ritualer med denne håndsæbe fra The Ritual of Sakura. Den sæbefri blanding, beriget med rismælk og kirsebærblomst, hydrerer og beskytter dine hænder. Brug den sammen med en håndbalm fra samme kollektion og stil delene på en af vores luksusbakker for at gøre det hele stilfuldt. Fås også i vores chikke og miljøvenlige refill.

Pris: 80

Skønhed & Pleje
Guldlak til sommertæer og -fingre

Læg den smukke gyldne lak i et enkelt lag eller to, og du opnår samme glimtende effekt, som når du lader dine fingre glide gennem det gyldene strandsand en sommerdag.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Mascara - Guide til de bedste

Det ville unægteligt være temmelig meget nemmere, hvis der fandtes en enkelt mascara, der garanterede os allesammen de perfekte vipper. Men da der er stor forskel på den vippeform, -længde og -fylde vi hver især har, og ikke mindst hvilket look vi hver især tilstræber, så risikerer man at skulle...

Læs mere
Skønhed & Pleje
Makeup tips med Anastasia Beverly Hills

Det kræver tålmodighed og en sikker hånd, men med nogle enkle tricks fra de professionelle makeupartister, kan du lægge en makeup, som er elegant og festlig, uden at være prætentiøst.

 

Læs mere
Skønhed & Pleje
Fodpleje: Forkæl dine fødder

Nogle gange er et fodblad noget af det allerbedste man kan gøre for sig selv. I en travl hverdag glemmer man nemt at give fødderne pleje og opmærksomhed, og det er lidt ærgerligt. Et fodbad, lidt fodpleje og en gang massage af fødderne kan gøre underværker og ikke kun bidrage til smukke, bløde...

Læs mere
Skønhed & Pleje
Keratosis Pilaris: Knopper på lår og arme

Små hårde knopper på lår, overarme og bagdel kan ofte skyldes Keratosis Pilaris. Keratosis Pilaris er en udbredt og ufarlig hudlidelse, der sjældent medfører hverken kløe eller anden fysisk ubehag. Til gengæld kan de små knopper, rent kosmetisk, være en gene - og samtidig kræve en tålmodig indsats...

Læs mere
Skønhed & Pleje
Derfor er argan olie exceptionel

Som hud- og hårpleje er argan olie kendt og elsket verden over. Med den fine olies fremragende egenskaber bliver genstridigt hår silke blødt og glansfuldt, ligesom den nemt absorberes, nærer og fugter huden.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Min spa dag

En stille og afslappende stund med et duftende bad og god tid til nænsom pleje af hud, hår og negle, kan være lige dét man trænger til efter en tid, hvor der er blevet slækket på skønhedsrutinerne.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Spa-stemning

Skab den skønneste spastemning i dit eget badeværelse. Se de lækre idéer fra blandt andet Rivièra Maison, Meraki, Tine K, Yamazaki, Bathlife, LaForma, og Ordinary Things.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Økologisk kosmetik, hud- og hårpleje

Vægter man økologi og kvalitet i hverdagen, så kender man danske Green People. Virksomheden har, gennem mere end 20 år, udviklet både makeup og komplet hud- og hårplejeserie af certificerede økologiske produkter. Alle produkter indeholder naturlige og økologiske ingredienser, som beskytter, nærer og...

Læs mere
Skønhed & Pleje
Idéer fra Rituals til din Valentinsdag

Valentine kan være en rigtig fin anledning til at forkæle og være ekstra opmærksom på dem, vi holder allermest af. Men i en travl hverdag med job og børn, hvor de fleste af døgnet vågne timer går med at imødekomme og tilfredsstille alle andres behov, burde man måske overveje at bruge lidt af sin...

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Permanent hårfjerning med IPL

Permanent hårfjerning med IPL

Pas godt på din hud gennem hele livet

Pas godt på din hud gennem hele livet

Sådan får du sunde og smukke krøller

Sådan får du sunde og smukke krøller

Dolce & Gabbana - Garden

Dolce & Gabbana - Garden

Nye Bøger
^