Nye plejende vinterfavoritter
Dameur Bering Classic
Stribet sengetøj
Spisebordsstole til Sverige

Til forskel fra de kulturer, hvor gamle ritualer er en integreret del af den moderne livsstil, så kniber det noget med traditioner og ritualer herhjemme. Men så kan man jo låne lidt, og skabe sine egne ritualer...

Rituals: The Ritual of Sakura

 

Ritualer er i mange kulturer verden over en væsentlig og vigtig del af tilværelsen; Stille stunder, hvor man gennem små ritualer og ceremonier, finder indre ro og balance. Måske kan ’den slags’ synes spild af tid i vores egen stressede hverdag, for hvordan i alverden skulle man kunne finde plads til dét i kalenderen?

Men hvad nu hvis netop sådanne små pauser, kan bidrage til følelsen af indre ro og balance? Hvad nu hvis pauser viser sig at øge koncentrationen, følelse af overskud og din evne til at præstere, være opmærksom og til stede?

Herhjemme synes flere mennesker at opleve fordelene ved at tage sig tid til en stille stund med plads til fordybelse og egne små ritualer. For nogle kan det endda være dét, der får hverdagen til at hænge sammen og giver overskud til at takle udfordringer.

Skønhedsritual inspireret af Fjernøstens gamle traditioner

Til forskel fra de kulturer, hvor gamle ritualer er en integreret del af den moderne livsstil, så kniber det noget med traditioner og ritualer herhjemme. Men så kan man jo låne lidt, og skabe sine egne ritualer.
Og savner man inspiration, så står vi heldigvis i en smeltedigel af et samfund, hvor mange kulturer er repræsenteret. Rigtig mange virksomheder har desuden været med til, og haft stor succes med, at fremme verdens kulturer gennem udvikling og salg af livsstilsprodukter.

Det gælder blandt andet det populære, hollandske beautybrand, Rituals, der især har ladet sig inspirere af Fjernøstens gamle traditioner. Ifølge grundlæggeren, Raymond Cloosterman, så bygger deres store succes først og fremmest på, at der er lagt et stort arbejde i nøje at studere alle aspekter af de gamle ritualer. Det gælder både de små ceremonier, produkter, ingredienser og dufte. På baggrund af deres studier, er produkterne udviklet i kombination med moderne teknologier og design.

The Ritual of Sakura

Rituals har gennem årene præsenteret flere lækre kollektioner, blandt andet bestseller kollektionen ’The Ritual of Sakura’ med en fortryllende duft af kirsebærblomst fra det japanske kirsebærtræ, Sakura-træet, og blødgørende, fugtende rismælk.

Kollektionen rummer alle produkter til et traditionelt japansk skønhedsritual; duftende hudpleje i fineste kvalitet i form af håndsæbe, shampoo og conditioner, hånd- og kropscremer, kropsolier, body scrub, duftlys og -pinde, antiperspirant, håndsprit, hair & body mist, te, vaskemiddel, duftposer til klædeskabet og gaveæsker.

Til kollektionen er der endvidere tilføjet en ny duftspray til boligen 'The Ritual of Sakura Parfum d'Interieur', kropsolien 'The Ritual of Sakura Dry Body Oil' og den livlige nye duft 'Eau de Parfum, Rêve de Hanam', der kombinerer en cremet og blomstret duft med toner af litchi, pære og bergamot, en fin afrunding af et sammenspil mellem rav og træ samt en snert af vanilje og elegant patchouli.

Her deler vi Rituals opskrift på et smukt, plejende og afstressende skønhedsritual:

The Ritual of Sakura – Duftlys

Lad lyset brænde i mindst 3-4 timer for første gang for at smelte det øverste lag for en jævn forbrænding.

Meditationstip: Fokuser på den flimrende flamme, og lad dette enkelt billede optage dit sind. Forestil dig, at du indånder og udånder stearinlyset.

Pris: 165

 

 


The Ritual of Sakura – Foaming Shower Gel

Giv din hud gaven at få en ny begyndelse med den skummende kropsgel fra The Ritual of Sakura. Den har den fornyende duft af kirsebærblomst og økologisk rismælk og den unikke egenskab, at gelen omdanner sig til silkeblødt, rensende skum. Gør hver dag til en ny begyndelse ved at kombinere den med en lækker bodycreme fra samme kollektion.
Pris: 70


The Ritual of Sakura – Body Scrub

Body scrub på basis af en luksuriøs kombination af sukker og vidunderlige blødgørende olier for blidt og intenst at fjerne døde hudceller. Specielt udviklet til at nære og revitalisere selv den allertørreste ud. Beriget med nærende Rismælk og blomsterduft af Kirsebærblomst. Brugge en eller to gange om ugen for blød, sund hud med fin glød.
Pris: 120


The Ritual of Sakura – Body Cream

Vores mest populære bodycreme fra The Ritual of Sakura er lige, hvad du skal bruge til at blomstre. Denne fede creme giver intens næring, gør huden hurtig, og benytter en særlig teknologi, som gør den fløjlsblød og nem at udføre. Blandingen indeholder også antioxidanter, E-vitamin og asiatisk centella, så du får den blødeste hud, med en fornyende duft af kirsebærblomst og rismælk.
Pris: 150


The Ritual of Sakura – Hair&Body Mist

Udstrål friskhed fra top til tå med denne mist til hår og krop fra The Ritual of Sakura. Den er beriget med fornyende kirsebærblomst og rismælk, og blandingen er alkoholfri, så den er ideel til følsom hud og kan bruges på tekstileren. Gør hver dag til en ny begyndelse ved at bruge produkter fra samme serie, så de supplerer hinanden.
Pris 145


 

The Ritual of Sakura – Håndsæbe

Omdan hverdagens rutiner til meningsfyldte ritualer med denne håndsæbe fra The Ritual of Sakura. Den sæbefri blanding, beriget med rismælk og kirsebærblomst, hydrerer og beskytter dine hænder. Brug den sammen med en håndbalm fra samme kollektion og stil delene på en af vores luksusbakker for at gøre det hele stilfuldt. Fås også i vores chikke og miljøvenlige refill.

Pris: 80

Miljø
6 fif der får dine makeupprodukter til at holde længere

God makeup er dyrt, så det gælder om at få produkterne til at række længst muligt. Her bringer vi en stribe generelle råd, som sikrer optimal holdbarhed samt tips til, hvordan du kan få lidt mere glæde af produkter, som fx er ødelagt eller ved at være opbrugt.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Den svære kunst at skabe dejlige dufte

En meget kraftig og koncentreret duft kan være en temmelig overvældende oplevelse. Hvem har ikke haft en kradsende fornemmelse i halsen, når nogen valser forbi i en sky af parfume. På den anden side, så er det også en ærgerlig oplevelse, at have investeret i en duft, som mister sin kraft allerede...

Læs mere
Skønhed & Pleje
DIY: Genbrug dine teblade i en skøn bodyscrub

Fremstil selv den lækreste bodyscrub med eksfolierende sukker, fugtgivende og plejende aloevera og olivenolie samt citron og duftende (genbrugte!) teblade.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Kan en solcreme blive for gammel?

Ja, en solcreme kan blive for gammel og dermed miste sin solbeskyttende virkning.

Ifølge Forbrugerrådet har en uåbnet solcreme generelt en holdbarhed på 2 til 3 år, mens en åbnet solcreme typisk holder 12 måneder efter åbning. Men holdbarheden og den solbeskyttende virkning forudsætter blandt...

Læs mere
Skønhed & Pleje
Brug sommerens frugt til nærende ansigtsmasker

Sommerens friske råvarer kan ikke alene spises, de kan bruges som opkvikkende og nærende ansigtsmasker.

Læs mere
Forår
Solhysteri?

Af og til er de danske solråd blevet kaldt alt for restriktive, og senest har forskere udfordret myndighedernes anbefalinger med udtalelser om, at solens stråler gør mere godt end skidt for kroppen. Men kritikken af solrådene hviler på et meget tyndt og fejlbehæftet videnskabeligt grundlag, advarer...

Læs mere
Skønhed & Pleje
Smukke bløde sommerfødder

Træt og flad efter en lang dag? Et fodbad, efterfulgt af en god fodmassage er ikke kun rart for trætte fødder og urolige ben, men for hele kroppens ro og balance.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Har du droppet solcremen?

Er du den der lader solcremen ligge på hylden, så er du langt fra den eneste. En ny undersøgelse fra Kosmetik- og hygiejnebranchen viser, at en stor del af danskerne slet ikke beskytter sig med solcreme mod solens skadelige stråler.

Læs mere
Skønhed & Pleje
La Roche-Posay: Mere end 50% kvinder døjer med sensitiv og sart hud

Som en undersøgelse, sponseret af La Roche-Posay Dermatological Laboratory, har vist at mere end 50% kvinder i dag, døjer med sensitiv og sart hud, der udover at være tør, irriteret og kløende, også er særlig følsomhed overfor blandt andet solskoldning.

For at lindrer disse gener og styrke hudens...

Læs mere
Skønhed & Pleje
Unge har solariedebut med mor

En ny undersøgelse viser, at 31 pct. af danske unge, der har prøvet at gå i solarium, havde deres debut med mor. Mange solariebrugere er måske ikke klar over den risiko, de løber, men solariebrug er kræftfremkaldende. Og jo yngre man er, desto farligere er det. Læs mere om 5 udbredte myter om...

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Permanent hårfjerning med IPL

Permanent hårfjerning med IPL

Få smukke og lange vipper<BR> med vippeserum

Få smukke og lange vipper
med vippeserum

Sådan får du sundt og skinnende hår

Sådan får du sundt og skinnende hår

Dolce & Gabbana - Garden

Dolce & Gabbana - Garden

Nye Bøger
^