O.N.E. – Organic New Earth

O.N.E. – Organic New Earth 

For at imødekomme det stigende krav om ”grønne” kosmetiske produkter, har det danske kosmetikfirma Allison A/S udviklet en dermatologisk testet kropsplejeserie baseret på naturlige og økologisk dyrkede ingredienser ...

Den økologisk fremstillede O.N.E. – Organic New Earth-serie indeholder udelukkende naturlige ingredienser som blandt andet kokos, granatæble, olivenbladeekstrakt og papaya ...

O.N.E. - Organic New Earth – er en økologisk certificeret hudplejeserie, der tilgodeser den moderne forbrugers krav om naturlighed, renhed og bæredygtighed til fornuftige priser. Produkterne er udviklet af det danske kosmetikfirma Allison A/S og forhandles eksklusivt hos udvalgte apoteker.

Naturen er på flere måder tidens helt store inspirationskilde, og der er stærkt stigende fokus på bæredygtighed, økologi og sundhed. Interessen omfatter ikke blot vores kost, men i høj grad også de produkter vi anvender til kropspleje.

For at imødekomme det stigende krav om ”grønne” kosmetiske produkter, har det danske kosmetikfirma Allison A/S udviklet en dermatologisk testet kropsplejeserie baseret på naturlige og økologisk dyrkede ingredienser med ekstrakter af blandt andet grøn te, granatæble, papaya, kokos- og vindruekerneolie.

"Den økologiske serie består foreløbig af 8 nærende og plejende ansigts- og kropsplejeprodukter og vi har planer om at supplere med flere", fortæller salgs- og markedschef Annette Bernth fra Allison A/S, der understreger, at et af målene har været at skabe en komplet økologisk hudplejeserie til fornuftige priser.

"O.N.E. – Organic New Earth – indeholder udelukkende ingredienser af naturlig oprindelse og er således fremstillet uden brug af syntetiske farver, parfumer, konserveringsmidler og animalske ingredienser", påpeger Annette Bernth, der forklarer at det har været meget vigtigt at skabe optimal tryghed, åbenhed og troværdighed omkring cremerne.

"Serien er derfor økologisk certificeret af det internationalt anerkendte ECOCERT, der stiller meget strenge krav til indhold og forbrugerinformation. Det betyder for eksempel, at man på emballagen tydeligt kan se mængden af økologi og naturlighed i hvert enkelt produkt. Forbrugerne får på den måde lettere ved at træffe et kvalificeret valg".

O.N.E sælges eksklusivt på apotekerne, og den grønne filosofi bag produkterne påvirker ikke priserne, som holder sig på et niveau, hvor alle kan tillade sig at tænke grønt. En af ideerne bag konceptet er netop at gøre økologiske produkter lettere tilgængelige for en bredere kreds og at gøre op med myten om, at interessen for sundhed og bæredygtighed kun er forbeholdt de få.

Allison A/S, der har mere end 30 års erfaring med salg og udvikling af kosmetik og plejeprodukter, har skabt O.N.E. med vægt på både indhold og æstetisk udtryk. Emballagen er hvid og stringent og forsynet med sarte symbolfarver, der signalerer renhed og naturlighed.

Serien, der sælges hos en række udvalgte apoteker, omfatter dag- og natcreme, rensemælk, skintonic, bodylotion, showergel, deostick og håndcreme til priser fra 70 kr. - 100 kr.

Miljø
6 fif der får dine makeupprodukter til at holde længere 

God makeup er dyrt, så det gælder om at få produkterne til at række længst muligt. Her bringer vi en stribe generelle råd, som sikrer optimal holdbarhed samt tips til, hvordan du kan få lidt mere glæde af produkter, som fx er ødelagt eller ved at være opbrugt.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Akne efter overgangsalderen - Sådan kan det forebygges og behandles 

Når nogle kvinder oplever akne efter overgangsalderen, så skyldes det oftest hormonelle forandringer. Efter overgangsalderen falder østrogenniveauerne, mens androgenniveauerne hos nogle kvinder stiger, hvilket kan øge produktionen af talg og dermed risikoen for akne.

Stress og øget produktion af…

Læs mere
Guide til de bedste 6 hverdagsparfumer
Skønhed & Pleje
Hverdagsparfumer: 6 bud på skønne og ukomplicerede dufte til hverdagsbrug 

At finde den perfekte hverdagsparfume kan være en udfordring. Det kræver en duft, der er let, ukompliceret og behagelig, en duft der efterlader et subtilt indtryk - uden nogensinde at være overvældende eller generende for ens omgivelser. Her præsenterer vi seks sikre valg af dufte til hverdagsbrug.

Læs mere
Din parfume er et stærkt signal om, hvem du er, og hvad du vil.
Skønhed & Pleje
Duftsignaler: Hvad signalerer din parfume? 

Din parfume er et stærkt signal om, hvem du er, og hvad du vil. Men hvilken duft sender hvilket signal?

Læs mere
Optimer din parfumeoplevelse: 5 tips til korrekt parfumebrug
Skønhed & Pleje
5 tips: Sådan får du mest ud af din parfume 

Ved du hvorfor håndleddet er det ideelle sted at duppe parfumen? Og vidste du, at der faktisk findes 10 andre steder på kroppen, der ligeledes er særlige velegnede til parfume?

Når du nu har gjort dig umage med at finde din yndlingsduft, så fortjener du at få det fulde udbytte af den ved at bære…

Læs mere
Skønhed & Pleje
Giv dig selv en zen-oplevelse med japansk inspirerede baderitualer 

At skabe et japansk inspireret hjemmespa er en skøn og effektiv måde, at lindre stressen og få ro i krop og sind. Men vores gør-det-selv guide får du tips til, hvordan du kan sammensætte de eget lille ritual ...

Læs mere
Skønhed & Pleje
Japanske baderitualer: Tradition og velvære i hjertet af kulturen 

I Japan er spa ritualer mere end blot en måde at rense kroppen på; de er en dybt forankret del af kulturen, hvor tusinde års gamle skikke og traditioner holdes i hævd. Disse ritualer udøves især i de traditionelle badehuse, kendt som 'sentos', der ikke kun fungerer som badeanstalter, men som steder…

Læs mere
Skønhed & Pleje
The Ritual of Yozakur - Ny limited edition fra Rituals 

Forårets Limited Edition fra Rituals er The Ritual of Yozakura - en nyfortolkning af den populære The Ritual of Sakura. Serien er inspireret af den japanske forårstradition, Yozakura, hvor man drager ud om natten for at se det spektakulære syn af oplyste blomstrende kirsebærtræer. 

Læs mere
Skønhed & Pleje
Duftende dampbad  

Et dampbad til ansigtet er ren selvforkælelse. Den varme damp blødgør huden, øger blodcirkulationen, åbner og renser porerne, og efterlader huden blød og smidig.

Læs mere
Skønhed & Pleje
DIY: Fremstil selv en skøn body wash med honning og kokosolie 

Blandt honningens mange anvendelsesmuligheder gør dens unikke anti-inflammatoriske og antibakterielle egenskaberer den populær i hudplejeprodukter. Ved at eksperimentere med fremstilling af plejeprodukter derhjemme, kan du få et produkt med nøjagtig de ingredienser, der bedst egner sig til din hud.

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
De usynlige, af Lone Theils

Pigerne fra Englandsbåden, Den blå digters kone, Heksedrengen og Stilleleg. Lone Theils Nora Sand-serie har solgt over 100.000 eksemplarer og udkommt i 16 lande. Krimiserien tager afsæt i virkelige begivenheder, hvilket også gælder for Lone Theils anmelderroste krimi, De usynlige.

Læs mere
Oprindelse, Dan Brown

Den nye Dan Brown thriller ligger stadig i toppen af bestsellerlisten. Med 'Oprindelse' har han skrevet endnu en intens historie fyldt med skjulte koder, religion, symboler og kunst - og med den populære professor Robert Langdon i hovedrollen.

Læs mere
Kvinden Mellem Os, Sarah Pekkanen & Greer Hendricks

En psykologisk thriller med et mesterligt plot, der udforsker ægteskabets skjulte kompleksitet og alle de farlige sandheder, som vi ignorerer i kærlighedens navn. Man kunne tro, at det er historien om en jaloux ekskone, som er besat af sin afløser - en smuk, yngre kvinde, som snart skal giftes med…

Læs mere
Eksodus, Lisbeth Zornig og Mikael Lindholm

En spændingsroman af ægteparret Lisbeth Zornig og Mikael Lindholm, forfatterne bag 'Bundfald' og 'Arkimedes'.

Læs mere
Shopping
^