O.N.E. – Organic New Earth

O.N.E. – Organic New Earth 

For at imødekomme det stigende krav om ”grønne” kosmetiske produkter, har det danske kosmetikfirma Allison A/S udviklet en dermatologisk testet kropsplejeserie baseret på naturlige og økologisk dyrkede ingredienser ...

Den økologisk fremstillede O.N.E. – Organic New Earth-serie indeholder udelukkende naturlige ingredienser som blandt andet kokos, granatæble, olivenbladeekstrakt og papaya ...

O.N.E. - Organic New Earth – er en økologisk certificeret hudplejeserie, der tilgodeser den moderne forbrugers krav om naturlighed, renhed og bæredygtighed til fornuftige priser. Produkterne er udviklet af det danske kosmetikfirma Allison A/S og forhandles eksklusivt hos udvalgte apoteker.

Naturen er på flere måder tidens helt store inspirationskilde, og der er stærkt stigende fokus på bæredygtighed, økologi og sundhed. Interessen omfatter ikke blot vores kost, men i høj grad også de produkter vi anvender til kropspleje.

For at imødekomme det stigende krav om ”grønne” kosmetiske produkter, har det danske kosmetikfirma Allison A/S udviklet en dermatologisk testet kropsplejeserie baseret på naturlige og økologisk dyrkede ingredienser med ekstrakter af blandt andet grøn te, granatæble, papaya, kokos- og vindruekerneolie.

"Den økologiske serie består foreløbig af 8 nærende og plejende ansigts- og kropsplejeprodukter og vi har planer om at supplere med flere", fortæller salgs- og markedschef Annette Bernth fra Allison A/S, der understreger, at et af målene har været at skabe en komplet økologisk hudplejeserie til fornuftige priser.

"O.N.E. – Organic New Earth – indeholder udelukkende ingredienser af naturlig oprindelse og er således fremstillet uden brug af syntetiske farver, parfumer, konserveringsmidler og animalske ingredienser", påpeger Annette Bernth, der forklarer at det har været meget vigtigt at skabe optimal tryghed, åbenhed og troværdighed omkring cremerne.

"Serien er derfor økologisk certificeret af det internationalt anerkendte ECOCERT, der stiller meget strenge krav til indhold og forbrugerinformation. Det betyder for eksempel, at man på emballagen tydeligt kan se mængden af økologi og naturlighed i hvert enkelt produkt. Forbrugerne får på den måde lettere ved at træffe et kvalificeret valg".

O.N.E sælges eksklusivt på apotekerne, og den grønne filosofi bag produkterne påvirker ikke priserne, som holder sig på et niveau, hvor alle kan tillade sig at tænke grønt. En af ideerne bag konceptet er netop at gøre økologiske produkter lettere tilgængelige for en bredere kreds og at gøre op med myten om, at interessen for sundhed og bæredygtighed kun er forbeholdt de få.

Allison A/S, der har mere end 30 års erfaring med salg og udvikling af kosmetik og plejeprodukter, har skabt O.N.E. med vægt på både indhold og æstetisk udtryk. Emballagen er hvid og stringent og forsynet med sarte symbolfarver, der signalerer renhed og naturlighed.

Serien, der sælges hos en række udvalgte apoteker, omfatter dag- og natcreme, rensemælk, skintonic, bodylotion, showergel, deostick og håndcreme til priser fra 70 kr. - 100 kr.

Skønhed & Pleje
Parfumer 2023: 12 nye parfumer og unikke duftoplevelser  

Har du næse for god parfume, så skorter det ikke på nye, fristende duftoplevelser i 2023. Her er 12 spritnye, spændende parfumelanceringer fra blandt andet Dior, Marc Jacobs, Valentino, Clean, Escada, Oscar de la Renta og Abercrombie & Fitch.

Med oversigten har vi gjort det nemt for dig at finde…

Læs mere
Sommer
Agurken som lindring og pleje af irriteret hud 

Agurken smager godt, men er faktisk også ganske velegnet som skønhedspleje. Måske bruger du allerede skiver af agurk mod hævede øjenlåg, men den har også en særlig lindrende effekt på irriteret, kløende, solskoldet hud og varmeknopper, og er samtidig mild og skånsom.

Som hudplejeingrediens opfylder…

Læs mere
Skønhed & Pleje
Sommerens skønneste duftnyhed: The Body Shop - Full Ylang Ylang  

Med Full Ylang Ylang har The Body Shop lanceret en eau de parfum, der må være denne sommers allerdejligste duftnyhed. Duften samler de mest eftertragtede duftnoter; ylang-ylang, vanilje og sort peber, i en helt perfekt afstemt symfoni.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Hårfjerning i ansigtet: Fordele og ulemper ved 10 hårfjerningsmetoder 

Som alle ved, så mindskes produktionen af kollagen, når vi nærmer os overgangsalderen. Det ses jo især i ansigtet, hvor huden mister sin spændstighed og der opstår linjer og rynker. Men mens kollagenproduktionen er for nedadgående, så står det besynderligt nok helt anderledes til med produktionen af…

Læs mere
Skønhed & Pleje
Rituals Homme Collection 

Det er ikke altid helt nemt at finde en gave til ham, du holder allermest af, især ikke, hvis han er en nøjsom type, tilfreds med det han har, og selv køber det, han mangler. Men måske er der alligevel noget, han har brug for lidt hjælp til. En ny duft kan være svær selv at vælge, ikke mindst fordi…

Læs mere
Skønhed & Pleje
Aloe vera - alsidig og effektiv 

Aloe vera er kendt og yndet verden over for sine særlige egenskaber. Bladenes saftige gel har så mange alsidige anvendelsesmuligheder, at man med rette kan kalde aloe vera planten for en vidunderplante. For sin medicinske og helbredende virkning, er planten historisk set anvendt siden faraoernes tid…

Læs mere
Skønhed & Pleje
Naturlige ingredienser er også allergifremkaldende 

Mange hudpleje- og makeupprodukter markedsføres med anprisninger om, at de er økologiske, eller at de kun indeholder naturlige ingredienser. Det kan give indtryk af, at produkterne må være bedre, sundere eller måske mindre allergifremkaldende end produkter med syntetiske ingredienser. Men naturlige…

Læs mere
Skønhed & Pleje
Genbrug kaffegrums som blødgørende ansigts- og bodyscrub 

Ansigts- og bodyscrubs af kaffegrums er en absolut klassiker, der effektivt både renser og fugter og efterlader huden silkeblød. Nogle synes tilmed, at ansigtsmasker med kaffe virker opstrammende, beroligende på irriteret hud og har en lindrende effekt på f.eks. hævede, mørke øjenomgivelser.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Kan en øjenserum mindske mørke rander, rynker og poser under øjnene? 

Noget af det allerførste andre lægger mærke til ved et andet menneske, er øjnene. På et splitsekund tolkes mørke rander, markante rynker og poser under øjnene, som træthed. Træthed kan naturligvis være årsagen, men også aldring spiller ind - især efter de 50.

Nogle mennesker føler sig meget…

Læs mere
Skønhed & Pleje
Træt af appelsinhud & persienne-lår? 

Findes der overhoved nogen kur mod bulet appelsinhud og slappe persienne-lår?

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^