Førstehjælp til vinterhuden

Førstehjælp til vinterhuden 

Nimue er en videnskabelig serie af avanceret hud og kropsprodukter...

Nimue er en videnskabelig serie af avanceret hud og kropsprodukter, som har ry verden over for innovation og forskning, baseret på internationale resultatorienterede derma-cosmeceutiske hudplejeprodukter.
Produkterne er udviklet til at genoprette tidligere skade, forebygge fremtidige skade og til at beskytte hudens sundhed. Nimue kan anvendes til behandling af miljøbelastet, problematisk, hyperpigmenteret såvel som sensitiv hud.

Element Barrier er en let, non oily creme der tilbyder dobbelt barrierebeskyttelse mod miljømæssige faktorer, ekstreme temperaturer, kulde og vind. Et kompleks af blødgørende og barrierebeskyttende ingredienser styrker huden naturlige modstandskraft og beskytter mod dehydrering og inflammation.
Element Barrier 100 ml - 370 kr. vejl.

Super Hydrating Mask En fugt rig crememaske som supplerer, beroliger og hydrerer tør og stresset hud, samtidig med den reducerer de synlige tegn på hudens ældning.
Super Hydrating Mask 100 ml - 395 kr. vejl.

Hydro Lip Therapy En let læbepomade udviklet til at fugte, pleje og beskytte den tynde, fine hud på læberne. Hud der kræver mild men effektiv pleje.
Hydro Lip Therapy 5g - 80 kr. vejl.

Active Heel Treatment er et professionelt produkt til intensiv og effektiv behandling og forebyggelse af revnede og sprækkede hæle. Virker helende, smører huden, fugter og blødgør. Anbefales at anvende i kombination med Nimue Gel Socks; foret med revolutionerende gel indeholdende vitaminstærke olier til at øge væksten af sundt væv.
Kit: 100 ml tube inkl. Nimue Gel Socks og fodfil. 499 kr. vejl.

Treatment shampoo Specielt fremstillet til skånsomt mne effektivt at vaske håret samt behandle hovedbunden uden at fjerne det naturlige fugtindhold.
Hair shampoo 200 ml - 199 kr. vejl.

Derma repair er et andet produkt fra Nimue der fortjener at blive fremhævet. Produktet behandler effektiv ar og strækmærker og er baseret på unikke botaniske ekstrakter og peptider, der tilføres huden via et nanoteknologisk transportsystem.
Derma repair 100 ml - 669 kr. vejl.

Skønhed & Pleje
Parfumer 2023: 12 nye parfumer og unikke duftoplevelser  

Har du næse for god parfume, så skorter det ikke på nye, fristende duftoplevelser i 2023. Her er 12 spritnye, spændende parfumelanceringer fra blandt andet Dior, Marc Jacobs, Valentino, Clean, Escada, Oscar de la Renta og Abercrombie & Fitch.

Med oversigten har vi gjort det nemt for dig at finde…

Læs mere
Sommer
Agurken som lindring og pleje af irriteret hud 

Agurken smager godt, men er faktisk også ganske velegnet som skønhedspleje. Måske bruger du allerede skiver af agurk mod hævede øjenlåg, men den har også en særlig lindrende effekt på irriteret, kløende, solskoldet hud og varmeknopper, og er samtidig mild og skånsom.

Som hudplejeingrediens opfylder…

Læs mere
Skønhed & Pleje
Sommerens skønneste duftnyhed: The Body Shop - Full Ylang Ylang  

Med Full Ylang Ylang har The Body Shop lanceret en eau de parfum, der må være denne sommers allerdejligste duftnyhed. Duften samler de mest eftertragtede duftnoter; ylang-ylang, vanilje og sort peber, i en helt perfekt afstemt symfoni.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Hårfjerning i ansigtet: Fordele og ulemper ved 10 hårfjerningsmetoder 

Som alle ved, så mindskes produktionen af kollagen, når vi nærmer os overgangsalderen. Det ses jo især i ansigtet, hvor huden mister sin spændstighed og der opstår linjer og rynker. Men mens kollagenproduktionen er for nedadgående, så står det besynderligt nok helt anderledes til med produktionen af…

Læs mere
Skønhed & Pleje
Rituals Homme Collection 

Det er ikke altid helt nemt at finde en gave til ham, du holder allermest af, især ikke, hvis han er en nøjsom type, tilfreds med det han har, og selv køber det, han mangler. Men måske er der alligevel noget, han har brug for lidt hjælp til. En ny duft kan være svær selv at vælge, ikke mindst fordi…

Læs mere
Skønhed & Pleje
Aloe vera - alsidig og effektiv 

Aloe vera er kendt og yndet verden over for sine særlige egenskaber. Bladenes saftige gel har så mange alsidige anvendelsesmuligheder, at man med rette kan kalde aloe vera planten for en vidunderplante. For sin medicinske og helbredende virkning, er planten historisk set anvendt siden faraoernes tid…

Læs mere
Skønhed & Pleje
Naturlige ingredienser er også allergifremkaldende 

Mange hudpleje- og makeupprodukter markedsføres med anprisninger om, at de er økologiske, eller at de kun indeholder naturlige ingredienser. Det kan give indtryk af, at produkterne må være bedre, sundere eller måske mindre allergifremkaldende end produkter med syntetiske ingredienser. Men naturlige…

Læs mere
Skønhed & Pleje
Genbrug kaffegrums som blødgørende ansigts- og bodyscrub 

Ansigts- og bodyscrubs af kaffegrums er en absolut klassiker, der effektivt både renser og fugter og efterlader huden silkeblød. Nogle synes tilmed, at ansigtsmasker med kaffe virker opstrammende, beroligende på irriteret hud og har en lindrende effekt på f.eks. hævede, mørke øjenomgivelser.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Kan en øjenserum mindske mørke rander, rynker og poser under øjnene? 

Noget af det allerførste andre lægger mærke til ved et andet menneske, er øjnene. På et splitsekund tolkes mørke rander, markante rynker og poser under øjnene, som træthed. Træthed kan naturligvis være årsagen, men også aldring spiller ind - især efter de 50.

Nogle mennesker føler sig meget…

Læs mere
Skønhed & Pleje
Træt af appelsinhud & persienne-lår? 

Findes der overhoved nogen kur mod bulet appelsinhud og slappe persienne-lår?

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^