Efterårets hårtrends

Efterårets hårtrends 

Hvad er sæsonens hårmode og hvordan matcher den din personlige stil?

Modeugerne i London, Paris, Milano og New York er veloverståede og med inspiration fra catwalks til highstreet er Schwarzkopf Professional nu klar med deres bud på efterårets hotte frisurer.
Schwarzkopf Professional præsenterer nu deres verdenskendte Essential Looks efterårskollektion kogt ned til fire meget forskellige stilarter.

Future Classics - Den stilsikre kvinde med en god portion selvtillid slår sig løs i dette look.
Til trods for en simpel, minimalistisk og stram tøjstil, er stilen gennemsyret af et modigt twist imod det mere avantgarde.
Hårmoden er futuristisk med skarpe kanter og ekstreme farver, der stiller krav til frisørerne. Til kvinden med mod!The Tomboys - Her bliver feminine og maskuline dyder mixet og passer til den rebelske kvinde, der er cool og sikker på sig selv og sin sexualitet.
Stramt mandetøj møder den elegante stil fra eksempelvis Chanel. Hårmoden nulstiller ligeledes den gængse opfattelse af feminitet.
Frisuren er kort, barberet med en punket undertone. Til den kække rebel, der tør stå ved, hvem hun er!

Twisted Luxe - Twisted Luxe kvinden er cool med hendes ”hvad rager det mig” attitude og viser, hvordan luksus kan gå i samspil med ligegyldighed.
Håret udstråler elegance med en mørk undertone af rock’n’roll. Frisuren er glansfuld og bevægelig med ekstreme og meget intense farver som platinblond, dyb sort eller candy pink.New Order - Det generelle skift i moden fra den afslappede stil til den skarpe, skræddersyede styling skinner igennem her. Både mænd og kvinder fremstår perfekt stylet og meget velsoignerede i New Order trenden. Hårmoden er en tidsrejse fra 80’ernes Wall Street til 60´ernes oprør og 90’ernes trends.

Skønhed & Pleje
Parfumer 2023: 12 nye parfumer og unikke duftoplevelser  

Har du næse for god parfume, så skorter det ikke på nye, fristende duftoplevelser i 2023. Her er 12 spritnye, spændende parfumelanceringer fra blandt andet Dior, Marc Jacobs, Valentino, Clean, Escada, Oscar de la Renta og Abercrombie & Fitch.

Med oversigten har vi gjort det nemt for dig at finde…

Læs mere
Sommer
Agurken som lindring og pleje af irriteret hud 

Agurken smager godt, men er faktisk også ganske velegnet som skønhedspleje. Måske bruger du allerede skiver af agurk mod hævede øjenlåg, men den har også en særlig lindrende effekt på irriteret, kløende, solskoldet hud og varmeknopper, og er samtidig mild og skånsom.

Som hudplejeingrediens opfylder…

Læs mere
Skønhed & Pleje
Sommerens skønneste duftnyhed: The Body Shop - Full Ylang Ylang  

Med Full Ylang Ylang har The Body Shop lanceret en eau de parfum, der må være denne sommers allerdejligste duftnyhed. Duften samler de mest eftertragtede duftnoter; ylang-ylang, vanilje og sort peber, i en helt perfekt afstemt symfoni.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Hårfjerning i ansigtet: Fordele og ulemper ved 10 hårfjerningsmetoder 

Som alle ved, så mindskes produktionen af kollagen, når vi nærmer os overgangsalderen. Det ses jo især i ansigtet, hvor huden mister sin spændstighed og der opstår linjer og rynker. Men mens kollagenproduktionen er for nedadgående, så står det besynderligt nok helt anderledes til med produktionen af…

Læs mere
Skønhed & Pleje
Rituals Homme Collection 

Det er ikke altid helt nemt at finde en gave til ham, du holder allermest af, især ikke, hvis han er en nøjsom type, tilfreds med det han har, og selv køber det, han mangler. Men måske er der alligevel noget, han har brug for lidt hjælp til. En ny duft kan være svær selv at vælge, ikke mindst fordi…

Læs mere
Skønhed & Pleje
Aloe vera - alsidig og effektiv 

Aloe vera er kendt og yndet verden over for sine særlige egenskaber. Bladenes saftige gel har så mange alsidige anvendelsesmuligheder, at man med rette kan kalde aloe vera planten for en vidunderplante. For sin medicinske og helbredende virkning, er planten historisk set anvendt siden faraoernes tid…

Læs mere
Skønhed & Pleje
Naturlige ingredienser er også allergifremkaldende 

Mange hudpleje- og makeupprodukter markedsføres med anprisninger om, at de er økologiske, eller at de kun indeholder naturlige ingredienser. Det kan give indtryk af, at produkterne må være bedre, sundere eller måske mindre allergifremkaldende end produkter med syntetiske ingredienser. Men naturlige…

Læs mere
Skønhed & Pleje
Genbrug kaffegrums som blødgørende ansigts- og bodyscrub 

Ansigts- og bodyscrubs af kaffegrums er en absolut klassiker, der effektivt både renser og fugter og efterlader huden silkeblød. Nogle synes tilmed, at ansigtsmasker med kaffe virker opstrammende, beroligende på irriteret hud og har en lindrende effekt på f.eks. hævede, mørke øjenomgivelser.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Kan en øjenserum mindske mørke rander, rynker og poser under øjnene? 

Noget af det allerførste andre lægger mærke til ved et andet menneske, er øjnene. På et splitsekund tolkes mørke rander, markante rynker og poser under øjnene, som træthed. Træthed kan naturligvis være årsagen, men også aldring spiller ind - især efter de 50.

Nogle mennesker føler sig meget…

Læs mere
Skønhed & Pleje
Træt af appelsinhud & persienne-lår? 

Findes der overhoved nogen kur mod bulet appelsinhud og slappe persienne-lår?

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^