literature review on avoidant personality disorder how to write a university essay bjpinchbeck homework help reseach paper
Sofapude i okkergul uld
Berber gulvtæppe
Fototapeter
Toilettaske fra Derrière la Porte
Det perfekte er upersonligt

”Det perfekte er upersonligt ! ”, siger Rachel Weisz, 40-årige Oscar-vinder og talsperson for L'Oréal Paris ...

Rachel Weisz sætter snart Danmark på verdenskortet, når hun skal spille med i filmen The Danish Girl. Filmen optages her til sommer og handler om den danske maler Einar Wegener, der som den første i verden skiftede køn.
Netop det uperfekte er for Rachel Weisz ægte skønhed, fortalte hun for nylig i forbindelse med lanceringen af en ny dagcreme med solbeskyttelse i Revitalift-serien. For den smukke Oscar-belønnede skuespiller og frontfigur for hudplejeserie Revitalift er den "perfekte skønhed" kedelig og upersonlig.
”Som jeg ser det, er skønhed en blanding af selvtillid, sårbarhed - og også småfejl. Personligt foretrækker jeg småfejl frem for det absolut perfekte. Så jeg kan lide mennesker, hvor ansigterne ikke udtrykker fejlfri skønhed, men har deres egen personlige særpræg. Det er smukkere end noget andet”, fortalte Rachel Weisz ved lanceringen af dagcremen Revitalift Total Repair 10.
Rachel lagde også vægt på, at dét som gør en kvinde smuk er, at hun hviler i sig selv og kan vise følelser.
”Dét, der gør en kvinde smuk, er en blanding af selvtillid og sandt kendskab til, hvem hun er – og også vise sårbarhed og en vis portion åbensind”, fortæller Rachel.

Aktiv skuespiller, hustru og mor
Selvom Rachel Weisz ikke stiler efter det absolutte perfekte, ønsker hun som millioner af kvinder verden over stadig at se smuk og frisk ud i huden. Og som mor, hustru og skuespiller i 40’erne med et hektisk liv, ved hun, at det kræver sin indsats. Derfor er hun for andet år i træk frontfigur for Revitalift, der henvender sig til kvinder i 40’erne.
Total Repair 10’ fra L’Oréal Paris er baseret på en formel, der er endnu mere effektiv til kvinder over hele verden med et aktivt liv.

Universelt anti-rynke-produkt med solbeskyttelse
10 aktive ingredienser giver Total Repair 10 en multifunktionel respons, som kan anvendes afhæn¬gig af individuelle behov som et universelt anti-rynke-produkt. Cremen har SPF20 med UVA-filter for at beskytte huden mod solens stråler.

Revitalift-serien består af: Revitalift Day Cream, Revitalift Night Cream, Revitalift Eye Cream, Revitalift Fractured Wrinkles, Revitalift Face Contours & Neck, Revitalift Double Lifting Eye, Revitalift Revitalising Milk, Revitalift Revitalising Tonic samt Revitalift Total Repair 10.

Skønhed & Pleje
Sådan lindres hævede øjne

De fleste oplever fra tid til anden at vågne op med hævede øjne, også kaldt ’puffy eyes’. Hævelserne kan være symptom på en mild allergireaktion, men kan også skyldes indtag af fx alkohol og saltholdige fødevarer eller mangel på søvn. Ved at ændre lidt på livsstilen kan hævede øjne ofte forebygges,...

Læs mere
Skønhed & Pleje
DIY: Fremstil selv duftende læbepleje

Det er super nemt og enkelt selv at fremstille læbepomade. Med ganske få ingredienser, som alle fås i helsekostforretninger, kan du fremstille læbepleje med lige den duft, du holder allermest af. Grundingredienserne er lanolin, koldpresset sheasmør, bivoks og vegetabilsk olie.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Naturlige ingredienser er også allergifremkaldende

Mange hudpleje- og makeupprodukter markedsføres med anprisninger om, at de er økologiske, eller at de kun indeholder naturlige ingredienser. Det kan give indtryk af, at produkterne må være bedre, sundere eller måske mindre allergifremkaldende end produkter med syntetiske ingredienser. Men naturlige...

Læs mere
Skønhed & Pleje
Nye parfumer og unikke duftoplevelser 2022

Har du næse for god parfume, så skorter det ikke på nye, fristende duftoplevelser.

Tjek seneste lanceringer af dufte fra parfumehuse som blandt andet Givenchy, Valentino, Calvin Klein, Gucci, Jean Paul Gaultier og Shisedio. Kig efter parfumer med de duftnoter, du sætter allermest pris på, og få en...

Læs mere
Skønhed & Pleje
5 tips: Sådan får du mest ud af din parfume

Ved du hvorfor håndleddet er det ideelle sted at duppe parfumen? Og vidste du, at der faktisk findes 10 andre steder på kroppen, der ligeledes er særlige velegnede til parfume?

Når du nu har gjort dig umage med at finde din yndlingsduft, så fortjener du at få det fulde udbytte af den ved at bære...

Læs mere
Skønhed & Pleje
Duftsignaler: Hvad signalerer din parfume?

Din parfume er et stærkt signal om, hvem du er, og hvad du vil. Men hvilken duft sender hvilket signal?

Læs mere
Skønhed & Pleje
Parfumestoffer i kosmetiske produkter

Parfumestoffer i fx cremer, lotion og andre personlige plejeprodukter skal, ifølge Forbrugerrådet, som udgangspunkt deklareres som ’parfum’, ’aroma’ eller ’fragrance' i ingredienslisten. Men det kan producenterne undlade, hvis parfumestofferne fx er tilsat som konservering eller har andre...

Læs mere
Skønhed & Pleje
Blomstrer pigmentpletterne?

Med forårssolen følger pigmenttesten: Har du beskyttet din hud tilstrækkeligt med solfaktor, eller er pigmentpletterne sprunget ud i fuldt flor? Hvis ja, hvad gør man så for at mindske skaderne?

Læs mere
Skønhed & Pleje
15 føde- og drikkevarer der misfarver tænderne

Et smukt tandsæt har altid været efterstræbt og til alle tider været et tegn på sundhed, vitalitet og styrke. I den moderne verden signalerer sunde, hvide tænder ligeledes både den sunde livsstil, selvtillid og overskud, og det er derfor ikke så underligt, at der hvert år er tusindvis af danskere,...

Læs mere
Skønhed & Pleje
DIY: Fremstil selv en skøn body wash med honning og kokosolie

Blandt honningens mange anvendelsesmuligheder gør dens unikke anti-inflammatoriske og antibakterielle egenskaberer den populær i hudplejeprodukter. Ved at eksperimentere med fremstilling af plejeprodukter derhjemme, kan du få et produkt med nøjagtig de ingredienser, der bedst egner sig til din hud.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Find din form for skønhed<BR> – både indeni og udenpå

Find din form for skønhed
– både indeni og udenpå

Få smukke og lange vipper<BR> med vippeserum

Få smukke og lange vipper
med vippeserum

Toilettaske fra Derrière la Porte

Toilettaske fra Derrière la Porte

ECOOKING mascara

ECOOKING mascara

Nye Bøger
De usynlige, af Lone Theils

Pigerne fra Englandsbåden, Den blå digters kone, Heksedrengen og Stilleleg. Lone Theils Nora Sand-serie har solgt over 100.000 eksemplarer og udkommt i 16 lande. Krimiserien tager afsæt i virkelige begivenheder, hvilket også gælder for Lone Theils anmelderroste krimi, De usynlige.

Læs mere
Oprindelse, Dan Brown

Den nye Dan Brown thriller ligger stadig i toppen af bestsellerlisten. Med 'Oprindelse' har han skrevet endnu en intens historie fyldt med skjulte koder, religion, symboler og kunst - og med den populære professor Robert Langdon i hovedrollen.

Læs mere
Kvinden Mellem Os, Sarah Pekkanen & Greer Hendricks

En psykologisk thriller med et mesterligt plot, der udforsker ægteskabets skjulte kompleksitet og alle de farlige sandheder, som vi ignorerer i kærlighedens navn. Man kunne tro, at det er historien om en jaloux ekskone, som er besat af sin afløser - en smuk, yngre kvinde, som snart skal giftes med...

Læs mere
Eksodus, Lisbeth Zornig og Mikael Lindholm

En spændingsroman af ægteparret Lisbeth Zornig og Mikael Lindholm, forfatterne bag 'Bundfald' og 'Arkimedes'.

Læs mere
Shopping
JULEMARKEDER 2022
^