Rattan sofa
Hængekøje VENTURE DESIGN
Havestol Venture Design
Eichholtz havestol 'Delta'
Brug sommerens frugt til nærende ansigtsmasker
Redaktionen

Sommerens friske råvarer kan ikke alene spises, de kan bruges som opkvikkende og nærende ansigtsmasker.

Læg en ansigtsmaske

Maskerne lægges i hele ansigtet, også på halsen. Brug en pensel til at fordele masken jævnt. Læg aldrig ansigtsmaske på huden i området omkring øjnene, for her er huden særlig tynd og sart. Frugtmasker kan også bruges andre steder på kroppen og fx blødgøre huden på albuer, knæ og lår.

Hvis du gerne vil undgå mælkeprodukter i dine masker, kan du i stedet anvende sojayoghurt.

Obs!

Er du allergiker, så er en hjemmelavet ansigtsmaske med frugt sjældent nogen god idé. Henvend dig i stedet på apoteket, hvor personalet kan hjælpe dig med at finde en mild ansigtsmaske, som egner særligt sig til sart, atopisk hud.

 • Agurkemaske

  De fleste kender virkningen af en god agurkemaske. Den er velegnet til fedtet hud og som kølende øjenmaske. Det er enkelt nok: Skær agurken i tynde skiver og læg på huden i ca. 15 min.


 • Bananmaske

  Bananen er helt suveræn hvis man ønsker at blødgøre og nære huden. Mos en mellemstor banan og bland med 1 spsk. honning og 4-5 spsk. havregryn. Lad masken virke i ca. 15 min og skyld af med lunkent vand. Bananmasken har også en fantastisk lindrende virkning på solskoldet hud.


 • Blåbærmaske

  Blåbær har en opfriskende og opstrammende effekt på træt hud - og nogen oplever at blåbær virker sammentrækkende på mindre blodsprængninger i huden. Blend blåbær med yoghurt naturel og blade fra citronmelisse og lad massen sidde i 15 min. Skyld af med lunkent vand.

 • Jordbærmaske

  Jordbærmasken er så indbydende, at man næsten ikke kan lade være at smage på den. Blænd jordbær med lidt yoghurt naturel og honning, til en ensartet masse. Lad jordbærmasken virke i 20 min og skyld af med lunkent vand.


 • Hindbærmaske

  Hindbærmasken virker opfriskende og er så super lækker, ikke mindst fordi den dufter så skønt. Blend hindbær med yoghurt naturel. Fordel massen og lad den virke 10-15 min. Vask af med lunkent vand.


 • Tomatmaske

  Tomatmasken virker let exfolierende og opstrammende, men kan ikke anbefales til mennesker med særlig sensitiv og sart hud pga. frugtens syre. Blænd to stk. mellemstore tomater med 3-4 spsk. tomatpuré og ca. 1-2 spsk. smuldret havregryn, til massen er jævn og lind. Fordel masken jævnt - undgå de sarte områder omkring øjnene. Lad masken sidde 25-30 minutter og skyl af med lunkent vand.
 • Citronmaske

  Citroner er helende og forfriskende, og de renser huden og får porerne til at trække sig sammen. Citroner bør dog ikke bruges ved meget sart hud og hud med akne. Blend 3 spsk. citronsaft, 2 spsk. mandelolie og 2 dl. smuldret havregryn. Tilsæt destilleret vand indtil massen er jævn og lind. Fordel masken jævnt - undgå de sarte områder omkring øjnene. Citronmasken skal sidde i ca. 15 min. og skylles derefter af med lunkent vand.


 • Ferskenmaske

  Ferskner virker opfriskende og lindrende til træt hud. Blend to ferskner med lidt yoghurt naturel - og lad masken sidde til den er tør. Skyl af med lunkent vand.


 • Abrikosmaske

  Abrikoser er rige på A-vitamin og gør derfor en tør hud smidig. Læg 4 tørrede abrikoser i blød et døgn. Mos eller blend dem sammen med 3 spsk. yoghurt naturel. Lad masken sidde 20 min. og skyl af.


 • Honningmaske

  Ansigtsmaske med syrnet mælkeprodukt og honning giver fugtighed til tør hud. Rør 2 tsk. yoghurt naturel med 2 tsk. honning. Fordel masken jævnt - undgå de sarte områder omkring øjnene. Lad masken sidde i 10-15 minutter. Vask den af med lunkent vand.
Skønhed & Pleje
5 tips: Sådan får du mest ud af din parfume

Ved du hvorfor håndleddet er det ideelle sted at duppe parfumen? Og vidste du, at der faktisk findes 10 andre steder på kroppen, der ligeledes er særlige velegnede til parfume?

Når du nu har gjort dig umage med at finde din yndlingsduft, så fortjener du at få det fulde udbytte af den ved at bære...

Læs mere
Skønhed & Pleje
Duftsignaler: Hvad signalerer din parfume?

Din parfume er et stærkt signal om, hvem du er, og hvad du vil. Men hvilken duft sender hvilket signal?

Læs mere
Skønhed & Pleje
Blomstrer pigmentpletterne?

Med forårssolen følger pigmenttesten: Har du beskyttet din hud tilstrækkeligt med solfaktor, eller er pigmentpletterne sprunget ud i fuldt flor? Hvis ja, hvad gør man så for at mindske skaderne?

Læs mere
Skønhed & Pleje
15 føde- og drikkevarer der misfarver tænderne

Et smukt tandsæt har altid været efterstræbt og til alle tider været et tegn på sundhed, vitalitet og styrke. I den moderne verden signalerer sunde, hvide tænder ligeledes både den sunde livsstil, selvtillid og overskud, og det er derfor ikke så underligt, at der hvert år er tusindvis af danskere,...

Læs mere
Skønhed & Pleje
DIY: Fremstil selv en skøn body wash med honning og kokosolie

Blandt honningens mange anvendelsesmuligheder gør dens unikke anti-inflammatoriske og antibakterielle egenskaberer den populær i hudplejeprodukter. Ved at eksperimentere med fremstilling af plejeprodukter derhjemme, kan du få et produkt med nøjagtig de ingredienser, der bedst egner sig til din hud.

Læs mere
Miljø
6 fif der får dine makeupprodukter til at holde længere

God makeup er dyrt, så det gælder om at få produkterne til at række længst muligt. Her bringer vi en stribe generelle råd, som sikrer optimal holdbarhed samt tips til, hvordan du kan få lidt mere glæde af produkter, som fx er ødelagt eller ved at være opbrugt.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Den svære kunst at skabe dejlige dufte

En meget kraftig og koncentreret duft kan være en temmelig overvældende oplevelse. Hvem har ikke haft en kradsende fornemmelse i halsen, når nogen valser forbi i en sky af parfume. På den anden side, så er det også en ærgerlig oplevelse, at have investeret i en duft, som mister sin kraft allerede...

Læs mere
Skønhed & Pleje
DIY: Genbrug dine teblade i en skøn bodyscrub

Fremstil selv den lækreste bodyscrub med eksfolierende sukker, fugtgivende og plejende aloevera og olivenolie samt citron og duftende (genbrugte!) teblade.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Kan en solcreme blive for gammel?

Ja, en solcreme kan blive for gammel og dermed miste sin solbeskyttende virkning.

Ifølge Forbrugerrådet har en uåbnet solcreme generelt en holdbarhed på 2 til 3 år, mens en åbnet solcreme typisk holder 12 måneder efter åbning. Men holdbarheden og den solbeskyttende virkning forudsætter blandt...

Læs mere
Forår
Solhysteri?

Af og til er de danske solråd blevet kaldt alt for restriktive, og senest har forskere udfordret myndighedernes anbefalinger med udtalelser om, at solens stråler gør mere godt end skidt for kroppen. Men kritikken af solrådene hviler på et meget tyndt og fejlbehæftet videnskabeligt grundlag, advarer...

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Permanent hårfjerning med IPL

Permanent hårfjerning med IPL

Burberry - London For Her

Burberry - London For Her

Danmarks Dufte:<BR> Mild og duftende hudpleje

Danmarks Dufte:
Mild og duftende hudpleje

Disse tre steps bør du have<BR> i din hudplejerutine

Disse tre steps bør du have
i din hudplejerutine

Nye Bøger
De usynlige, af Lone Theils

Pigerne fra Englandsbåden, Den blå digters kone, Heksedrengen og Stilleleg. Lone Theils Nora Sand-serie har solgt over 100.000 eksemplarer og udkommt i 16 lande. Krimiserien tager afsæt i virkelige begivenheder, hvilket også gælder for Lone Theils anmelderroste krimi, De usynlige.

Læs mere
Oprindelse, Dan Brown

Den nye Dan Brown thriller ligger stadig i toppen af bestsellerlisten. Med 'Oprindelse' har han skrevet endnu en intens historie fyldt med skjulte koder, religion, symboler og kunst - og med den populære professor Robert Langdon i hovedrollen.

Læs mere
Kvinden Mellem Os, Sarah Pekkanen & Greer Hendricks

En psykologisk thriller med et mesterligt plot, der udforsker ægteskabets skjulte kompleksitet og alle de farlige sandheder, som vi ignorerer i kærlighedens navn. Man kunne tro, at det er historien om en jaloux ekskone, som er besat af sin afløser - en smuk, yngre kvinde, som snart skal giftes med...

Læs mere
Eksodus, Lisbeth Zornig og Mikael Lindholm

En spændingsroman af ægteparret Lisbeth Zornig og Mikael Lindholm, forfatterne bag 'Bundfald' og 'Arkimedes'.

Læs mere
^