Sengetøj fra SemiBasic
Havedage
Kandelaber
Buddha havefigur
Boheme-stil

Naturlighed er det helt gennemgåede tema for hårmoden 2013. Den populære stil og det messy look kræver en bevidst indsats, men med de rette hjælpemidler kan stilen blive din ...Hverdagslækker med volumen og bløde krøller

Naturlighed er det helt gennemgåede tema for hårmoden 2013. Håret er stylet, farvet og sat til perfektion, men det hele skal helst se tilfældigt og lettere rodet ud, som om du lige er stået ud af sengen, eller bare er født med bløde glansfulde krøller.

Nu er det jo de færreste af os, som forlader bopælen med morgenhår. Den populære naturlige stil og det messy look kræver en bevidst indsats, men med de rette hjælpemidler kan stilen blive din.

Her viser TONI&GUY, hvordan du med deres nye stylingjern fra Glamour Collection: Jumbo Tong, kan give dit hår fald, volumen og bløde krøller ...Jumbo Tong

Jumbo Tong fra TONI&GUY: Glamour collection er 38 mm i tykkelsen og er dermed et af de største jern på markedet! Det giver dig mulighed for, at skabe præcis det velplejede og bløde look, som ikke ser for sat ud.

Vejl. udsalgspris Jumbo Tong 399,-

Forhandles via Magasin:

Vi tester!
Remington Air3D – Føntørrer i nyt elegant design

Når det kommer til føntørrere, er der sjældent tale om elegant design, derfor var det med en vis nysgerrighed, at vi fik præsenteret Remingtons nylancering. Med Air3D har Remington nemlig designet en hårtørrer i et så super elegant design, at føntørren fremover kan ligge fremme.

Med Air3D...

Læs mere
Skønhed & Pleje
Styling og pleje af 6 smukke frisurer

Omhyggeligt valg af hårplejeprodukter kan give hår og frisurer nyt liv. Her får du tips til styling og pleje af 6 forskellige, skønne frisurer.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Julegaver 2017: Til den dejligste hjemme-spa

Til ham eller hende, der trænger til at være lidt god ved sig selv, er udstyr og plejeprodukter til et hjemmespa alletiders dejlige gave. Her bringer vi sammen med annoncørerne en stribe skønne idéer til gaver, der lægger op til alletiders selvforkælende oplevelse.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Vinterhår? Sådan får du glansfuldt og sundt hår

Stylingprodukter, føntørring, brug af stylingjern og skiftet mellem vinterens fugtige kolde luft ude og den varme, tørre centralvarme inden døre, kan få håret til at se fladt, glansløst og kedeligt ud. Men med lidt nænsom og kærlig pleje, kan selv det mest glansløse og kedelige hår få et skinne...

Læs mere
Skønhed & Pleje
Julerød til læber og negle

Der findes ikke noget som rød læbestift, der på et øjeblik kan forvandle det hverdagsagtige til det sofistikerede og elegante. Med udsigt til stribevis af festlige lejligheder i julen, kan en læbestift i den helt rigtige røde farve, være lige netop dét, der fuldender festlooket.
Og så kan man jo...

Læs mere
Skønhed & Pleje
Intenst blik med tætte vipper

Når man først har styr på teknikken, så er det hverken svært eller tidskrævende, at anvende kunstige vipper. En lille stribe fine, kunstige vipper kan fremhæve dine øjne, give dig et intenst blik og være lige det, der fuldender festmakeuppen.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Få perfekt stylet hår med føntørrer

Den behagelige fornemmelse man kan have, når man forlader frisørsalonen med et perfekt stylet hår, kan man også få derhjemme. Det kræver blot, at man går lidt metodisk til værks og måske ændrer lidt på sine rutiner. Her får du 5 tips til flot hjemmestylet hår.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Sådan får du smukke vipper

Næst efter læbestiften, så er mascaraen det makeupprodukt, danske kvinder helst ikke forlader hjemmet foruden. Men der er heller ikke noget som mascaraen, der kan give et intenst og vågent blik på et øjeblik - især hvis den bruges korrekt ...

Læs mere
Skønhed & Pleje
My Moments by Matas: Lykken er …

Med en gennemsnitlig normal/halvsart nordisk hud, får man tude ørerne fulde af formaninger om at holde sig fra parfumerede produkter. Derfor er jeg heller ikke sikker på, at denne anbefaling var blevet til noget, hvis det ikke var fordi Matas havde sørget for at en stribe testprodukter landede på...

Læs mere
Skønhed & Pleje
6 fif der får dine makeupprodukter til at holde længere

God makeup er dyrt, så det gælder om at få produkterne til at række længst muligt. Her bringer vi en stribe generelle råd, som sikrer optimal holdbarhed samt tips til, hvordan du kan få lidt mere glæde af produkter, som fx er ødelagt eller ved at være opbrugt.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Modvirk alderstegn <BR>med tre fugtgivende ansigtscreme

Modvirk alderstegn
med tre fugtgivende ansigtscreme

Repair balm Nilens Jord

Repair balm Nilens Jord

Undgå tørre og solsvedne læber

Undgå tørre og solsvedne læber

K-Beauty - Innovativ og effektiv koreansk hudpleje

K-Beauty - Innovativ og effektiv koreansk hudpleje

Nye Bøger
Send en hilsen
^