essay writing in english pdf why have a business plan essay about science
Juletræ House Doctor
Berber gulvtæppe
Fototapeter
Toilettaske fra Derrière la Porte
Avanceret solbeskyttelse fra lancôme 2007

Endelig har de allerfleste forstået at solen skal dyrkes med omtanke. Betingelsen for sund og smuk solbrun hud er optimal beskyttelse livet igennem..

Endelig har de allerfleste forstået at solen skal dyrkes med omtanke. Betingelsen for sund og smuk solbrun hud er optimal beskyttelse livet igennem. Det handler ganske enkelt om respekt for solen og gode vaner. Det er et spørgsmål om at træffe de rigtige valg. Lancôme tilbyder nu en ny avanceret solserie.

Lancôme Sôleil DNA Guard er et effektivt skjold mod solen, der både beskytter huden på overfladen og frem for alt i dybden. For det er der, solens stråler kan få alvorlige permanente konsekvenser.

Sôleil Reconfort er den ideelle supplerende eftersolpleje til ansigt og krop. Ekstrakt af lakridsrod beroliger og lindrer solvarm hud men fersken tilfører store doser af fugt. Sôleil Reconfort fås som creme til ansigtet og gele til kroppen og i tilgifr også som lotion med ganske let selvbrunende effekt, der holder den brune farve ved lige eller giver lys hud kulør på et øjeblik.

Sôleil DNA Guard er i handlen fra den 18. april. Vejl. 235 kr.

Miljø
6 fif der får dine makeupprodukter til at holde længere

God makeup er dyrt, så det gælder om at få produkterne til at række længst muligt. Her bringer vi en stribe generelle råd, som sikrer optimal holdbarhed samt tips til, hvordan du kan få lidt mere glæde af produkter, som fx er ødelagt eller ved at være opbrugt.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Den svære kunst at skabe dejlige dufte

En meget kraftig og koncentreret duft kan være en temmelig overvældende oplevelse. Hvem har ikke haft en kradsende fornemmelse i halsen, når nogen valser forbi i en sky af parfume. På den anden side, så er det også en ærgerlig oplevelse, at have investeret i en duft, som mister sin kraft allerede...

Læs mere
Skønhed & Pleje
DIY: Genbrug dine teblade i en skøn bodyscrub

Fremstil selv den lækreste bodyscrub med eksfolierende sukker, fugtgivende og plejende aloevera og olivenolie samt citron og duftende (genbrugte!) teblade.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Kan en solcreme blive for gammel?

Ja, en solcreme kan blive for gammel og dermed miste sin solbeskyttende virkning.

Ifølge Forbrugerrådet har en uåbnet solcreme generelt en holdbarhed på 2 til 3 år, mens en åbnet solcreme typisk holder 12 måneder efter åbning. Men holdbarheden og den solbeskyttende virkning forudsætter blandt...

Læs mere
Skønhed & Pleje
Brug sommerens frugt til nærende ansigtsmasker

Sommerens friske råvarer kan ikke alene spises, de kan bruges som opkvikkende og nærende ansigtsmasker.

Læs mere
Forår
Solhysteri?

Af og til er de danske solråd blevet kaldt alt for restriktive, og senest har forskere udfordret myndighedernes anbefalinger med udtalelser om, at solens stråler gør mere godt end skidt for kroppen. Men kritikken af solrådene hviler på et meget tyndt og fejlbehæftet videnskabeligt grundlag, advarer...

Læs mere
Skønhed & Pleje
Smukke bløde sommerfødder

Træt og flad efter en lang dag? Et fodbad, efterfulgt af en god fodmassage er ikke kun rart for trætte fødder og urolige ben, men for hele kroppens ro og balance.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Har du droppet solcremen?

Er du den der lader solcremen ligge på hylden, så er du langt fra den eneste. En ny undersøgelse fra Kosmetik- og hygiejnebranchen viser, at en stor del af danskerne slet ikke beskytter sig med solcreme mod solens skadelige stråler.

Læs mere
Skønhed & Pleje
La Roche-Posay: Mere end 50% kvinder døjer med sensitiv og sart hud

Som en undersøgelse, sponseret af La Roche-Posay Dermatological Laboratory, har vist at mere end 50% kvinder i dag, døjer med sensitiv og sart hud, der udover at være tør, irriteret og kløende, også er særlig følsomhed overfor blandt andet solskoldning.

For at lindrer disse gener og styrke hudens...

Læs mere
Skønhed & Pleje
Unge har solariedebut med mor

En ny undersøgelse viser, at 31 pct. af danske unge, der har prøvet at gå i solarium, havde deres debut med mor. Mange solariebrugere er måske ikke klar over den risiko, de løber, men solariebrug er kræftfremkaldende. Og jo yngre man er, desto farligere er det. Læs mere om 5 udbredte myter om...

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Tid til at forkæle dig selv

Tid til at forkæle dig selv

Sådan får du sunde og smukke krøller

Sådan får du sunde og smukke krøller

Pas godt på din hud gennem hele livet

Pas godt på din hud gennem hele livet

Dolce & Gabbana - Garden

Dolce & Gabbana - Garden

Nye Bøger
Shopping
JULEMARKEDER 2022
^