6 x 1. Hjælp til sommerhud

6 x 1. Hjælp til sommerhud 

Efter en sommer med masser af sol er det ekstra vigtig at tilføre huden fugt. Her er 6 lækre fugtgivende produkter til din trængende sommerhud, både ansigt og krop, i forskellige prisklasser ...1.
SARD 100% ren, økologisk fairtrade arganolie, som er helt uden parfume eller duftmaninpulerede ingredienser. Arganolie til ansigt, krop og hår. Opstrammer, opheler, dæmper hyperpigmentering i huden. Forebygger strækmærker på mave, balder, lår og barm. Mild og velegnet til sart/eksemhud og strålebeskadiget hud. 100 ml. vejl. 209 kr.

2.
Matas Natur Body Butter er en rig creme til tør hud med økologisk aloe vera, ekstrakt fra gojibær, et højt indhold af sheabutter og og shoreabutter samt glycerin, som fugter i dybden. Cremen er Svanemærket.
200 ml. 79,95 kr.

3.
Comwell Spalosophy Moisturizing Face Mask er en dejlig mild og fugtgivende ansigtsmaske. Min. 90% af indholdet er af naturlig oprindelse. Indeholder hvid hibiscus-ekstrakt og økologisk avocado-olie. Indeholder ingen parabener. 75 ml. 79,95 kr.

4.
Nimue Bodylotion er en unik sammensat bodylotion der indeholder AHA og Kigelia Africana Complex. Huden genopbygges og bliver glansfuld og smidig. En cremet bodylotion med højt indhold af antioxidanter, der reducerer solskader, og forbedrer hudens farve og struktur. Nimue’s bodylotion efterlader huden smuk, blød, glat og gennemfugtet med en følelse af velvære.
200 ml. 225 kr.

5.
Acorelle Ingrown hair treatment sørger for efter en sommer med ritualistisk hårfjerning at eliminere indgroede hår, irritationer, udslæt, knopper og kløe. Indeholder rensende ingredienser og antibakterielle organiske essenser som fjerner døde celler, og efterlader din hud fri for irritationer. Kan anvendes dagligt, også velegnet til sensitive områder som f.eks. bikinilinje og armhuler. Acorelle er certificeret økologisk og mild hårfjerning og pleje.
Pris: 100 kr.

6.
L´oréal´s Age Perfect Intense Nutrition Serum til moden hud har en effektiv formel med en lækker, smeltende konsistens – en nydelse for sanserne! Den praktiske pipette gør derudover serummet let at dosere i nøjagtig den rigtige mængde.
30 ml. 189,95 kr.

Skønhed & Pleje
Parfumer 2023: 12 nye parfumer og unikke duftoplevelser  

Har du næse for god parfume, så skorter det ikke på nye, fristende duftoplevelser i 2023. Her er 12 spritnye, spændende parfumelanceringer fra blandt andet Dior, Marc Jacobs, Valentino, Clean, Escada, Oscar de la Renta og Abercrombie & Fitch.

Med oversigten har vi gjort det nemt for dig at finde…

Læs mere
Sommer
Agurken som lindring og pleje af irriteret hud 

Agurken smager godt, men er faktisk også ganske velegnet som skønhedspleje. Måske bruger du allerede skiver af agurk mod hævede øjenlåg, men den har også en særlig lindrende effekt på irriteret, kløende, solskoldet hud og varmeknopper, og er samtidig mild og skånsom.

Som hudplejeingrediens opfylder…

Læs mere
Skønhed & Pleje
Sommerens skønneste duftnyhed: The Body Shop - Full Ylang Ylang  

Med Full Ylang Ylang har The Body Shop lanceret en eau de parfum, der må være denne sommers allerdejligste duftnyhed. Duften samler de mest eftertragtede duftnoter; ylang-ylang, vanilje og sort peber, i en helt perfekt afstemt symfoni.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Hårfjerning i ansigtet: Fordele og ulemper ved 10 hårfjerningsmetoder 

Som alle ved, så mindskes produktionen af kollagen, når vi nærmer os overgangsalderen. Det ses jo især i ansigtet, hvor huden mister sin spændstighed og der opstår linjer og rynker. Men mens kollagenproduktionen er for nedadgående, så står det besynderligt nok helt anderledes til med produktionen af…

Læs mere
Skønhed & Pleje
Rituals Homme Collection 

Det er ikke altid helt nemt at finde en gave til ham, du holder allermest af, især ikke, hvis han er en nøjsom type, tilfreds med det han har, og selv køber det, han mangler. Men måske er der alligevel noget, han har brug for lidt hjælp til. En ny duft kan være svær selv at vælge, ikke mindst fordi…

Læs mere
Skønhed & Pleje
Aloe vera - alsidig og effektiv 

Aloe vera er kendt og yndet verden over for sine særlige egenskaber. Bladenes saftige gel har så mange alsidige anvendelsesmuligheder, at man med rette kan kalde aloe vera planten for en vidunderplante. For sin medicinske og helbredende virkning, er planten historisk set anvendt siden faraoernes tid…

Læs mere
Skønhed & Pleje
Naturlige ingredienser er også allergifremkaldende 

Mange hudpleje- og makeupprodukter markedsføres med anprisninger om, at de er økologiske, eller at de kun indeholder naturlige ingredienser. Det kan give indtryk af, at produkterne må være bedre, sundere eller måske mindre allergifremkaldende end produkter med syntetiske ingredienser. Men naturlige…

Læs mere
Skønhed & Pleje
Genbrug kaffegrums som blødgørende ansigts- og bodyscrub 

Ansigts- og bodyscrubs af kaffegrums er en absolut klassiker, der effektivt både renser og fugter og efterlader huden silkeblød. Nogle synes tilmed, at ansigtsmasker med kaffe virker opstrammende, beroligende på irriteret hud og har en lindrende effekt på f.eks. hævede, mørke øjenomgivelser.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Kan en øjenserum mindske mørke rander, rynker og poser under øjnene? 

Noget af det allerførste andre lægger mærke til ved et andet menneske, er øjnene. På et splitsekund tolkes mørke rander, markante rynker og poser under øjnene, som træthed. Træthed kan naturligvis være årsagen, men også aldring spiller ind - især efter de 50.

Nogle mennesker føler sig meget…

Læs mere
Skønhed & Pleje
Træt af appelsinhud & persienne-lår? 

Findes der overhoved nogen kur mod bulet appelsinhud og slappe persienne-lår?

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^