Sofapude i okkergul uld
Berber gulvtæppe
Fototapeter
Toilettaske fra Derrière la Porte
Kategori: Rejser
Storbyrejser og danske destinationer hitter i efterårsferien

Danskerne ser ud til at holde efterårsferie i verdens storbyer, men ferien står også i det danske efterårs tegn. Dugfriske tal fra hoteleksperten Hotels.com™ peger på, at mange danskere planlægger at holde ferie i storbyer verden over – og selvfølgelig er vores egen hovedstad en af favoritdestinationerne.

På ferie i København
København indtager en flot 4. plads på listen fra Hotels.com med de 50 destinationer, hvor danskerne har søgt mest efter hotelovernatninger i efterårsferien. Den danske hovedstad er i flot selskab i top 5. På førstepladsen ligger den engelske hovedstad, London, efterfulgt af en evig favorit blandt danskerne, nemlig Berlin. På tredjepladsen finder vi Hamborg, mens New York sniger sig ind i top 5 som den eneste ikke-europæiske by.

Aarhus mere populær end Venedig

Selvom det danske efterår kan være både koldt og blæsende, så er København ikke den eneste danske by, der er i høj kurs i efterårsferien. På listen over de 50 byer, som danskerne har søgt mest på i jagten på overnatninger, får København nemlig selskab af både Aarhus (nr. 16), Odense (nr. 28), Billund (nr. 39), Herning (nr. 46) og Skagen (nr. 49) blandt danskernes 50 favoritdestinationer i efterårsferien.

Overnatninger i de danske byer er dermed efterspurgt på linje med mere eksotiske rejsemål som Venedig (nr. 18), Bangkok (nr. 31) og Nice (nr. 38), mens Istanbul (nr. 57) og Pattaya (nr. 74) er placeret lige udenfor top 50. Om de flotte placeringer til de danske byer siger Simon Matthews, Senior PR Manager for Hotels.com Brandet:
”Vores tal viser tydeligt, at danskerne elsker at besøge storbyer i efterårsferien. Mange danskere søger mod metropoler som London, Berlin og New York, men ferier i Danmark hitter tydeligvis også, og flere danske byer kan faktisk måle sig med varmere himmelstrøg. Vores brugere har eksempelvis kigget mere flittigt efter hotel i Aarhus end i Venedig, og på samme måde placerer Odense sig lige foran Edinburgh, og Billund er blot en enkelt plads efter Nice på listen,” siger Simon Matthews.

De 50 feriedestinationer, som danskerne har søgt mest på i efterårsferien:

Baseret på danskernes hotelsøgninger på Hotels.com med check-in mellem den 17/10-2016 og 23/10-2016.

Sundhed
Mindsk risikoen for ’turistmave’

Går sommerens rejse til eksotiske rejsemål, er det klogt at indstille sig på at man måske skal tilbringe et par feriedage med maveonde og diarré. En mave-tarm-infektion er nemlig den sygdom, rejsende oftest rammes af på ferie i udlandet i sommermånederne. SOS International vurderer, at hver anden...

Læs mere
Sommer
Parterapeut: Familieferie med nærvær og kvalitet

De fleste drømmer om en ferie fyldt med nærvær og kvalitetstid med dem, som betyder allermest, men alligevel ender ferien for mange med uindfriede forventninger, fortæller parterapeut, Christiane Meulengracht. Derfor giver hun 5 råd, som gør det muligt at omfavne nærværet i sommerferien.

Læs mere
Forår
Blomsterfyrværkeri i Keukenhof

Foråret i Holland er et botanisk festfyrværkeri med tulipanmark efter tulipanmark i alverdens fantastiske farver, så langt øjet rækker. Og i parken Keukenhof i Lisse, omkring 25 km syd for Amsterdam, venter en helt særlig oplevelse.

Her blomstrer ufattelige 7 millioner tulipaner og andre...

Læs mere
Livsstilsmesser
Rejsemesse - Ferie for Alle 2022

Netop som man er ved at blive rigtig godt træt af vinterens mørke og kulde, så åbner rejsebranchen dørene op til årets store rejsemesse. I februar, på rejsemessen 'Ferie for Alle 2022', samles mere end 2.000 rejseeksperter i MCH Messecenter Herning og præsenterer et overflødighedshorn af inspiration...

Læs mere
Rejser
Lyset, vandet, klipperne

Blandt de mange fantastiske oplevelser, der venter, når man vælger at holde ferie i Sverige, er der ikke noget, der slår den svenske skærgård. Lyset, vandet, og den storslåede natur. Her er der ro til at nyde idyllen og den svenske sommerstemning på de solvarme klipper.

Læs mere
Vinterferie
Hvad er en vinterferie uden sne?

Måske er du ikke den store ski-entusiast eller måske rækker budgettet ikke lige til de franske alper, men derfor kan du sagtens nyde sneoplevelser i vinterferien!

Læs mere
Rejser
Nordens Ark i Bohuslän

I Bohuslän i Vestsverige ligger et yderst populært udflugtsmål for alle dyreelskere. 'Nordens Ark' er ikke 'bare' en zoo, hvor der vises eksotiske dyrearter frem, her arbejdes der også på at sikre eksistensen for udrydningstruede dyrearter. Over et halvt hundrede fascinerende arter af dyr, som om...

Læs mere
Rejser
Smålands vilde Vesten

I enhver frisk dreng og pige lever drømmen om cowboys og indianere, og drømmen kan blive til noget nær virkelighed ved et besøg i smålandske High Chaparral, der er så tæt på virkelighedens Wild West, som noget synes at kunne være uden for Guds eget land.

Læs mere
Rejser
Astrid Lindgrens Värld i Vimmerby 2022

Vidste du, at Astrid Lindgren udgav sin første bog om Pippi Langstrømpe allerede i 1945? Det dristige, humørfyldte og elskede barn fylder dermed 78 år i år, og det kan man jo vælge at fejre med et besøg i Astrid Lindgrens Verden i Vimmerby i Smäland.

Læs mere
Haven & altanen
Besøg Sydsveriges haver

Skåne i Sydsverige er rig på skønne haver, eller 'trädgårdar' som det hedder på svensk, og gennem hele sommeren og frem til efteråret åbner de fine haver til ekstraordinære have- og parkoplevelser.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Fototapeter

Fototapeter

Lysestager i kulørt krystalglas

Lysestager i kulørt krystalglas

Hold din hud ung – 3 gode råd

Hold din hud ung – 3 gode råd

Veloursofa i okkerfarvet velour

Veloursofa i okkerfarvet velour

Nye Bøger
ANNONCER
^