Kategori: Rejser
Ski’ lækker luksus på geilo 

Vil man gerne give ferien et ekstra strejf af luksus, er skisportsstedet Geilo i Norge og Vestlia Resort i særdeleshed stedet at tage hen ...

En skiferie er den udgiftstungeste del af familiens rejsebudget. Selvfølgelig er der forskel på indhugget i pengepungen, alt afhængigt af om man skrumler af sted i en bus til et discounthotel i Norge med egne gamle ski, kører i bil til en lejet hytte i Østrig eller flyver til Aspen og står på ”champagne-powder-ski”.

Under alle omstændigheder skal der købes kort til skilifter samt mad og drikke, hvor priserne er skruet ligeså mange procent op, som den tilsvarende temperatur i termometeret er faldet på skisportsstedet for ikke at tale om skiudstyret: De rigtige jakker, støvler og briller koster mere end det tredobbelte af, hvad ferieshorts, bikini og solbriller koster selv i en eksklusiv butik i Monaco.

Vestlia Resort er Norges flotteste SPA-center

Men er man først indstillet på, at kreditkortet alligevel får slag og vil man gerne give ferien det ekstra strejf af luksus, er skisportsstedet Geilo i Norge og Vestlia Resort i særdeleshed stedet at tage hen.

Geilo er i forvejen en af danskernes foretrukne destinationer i det hvide element, hvor Doktor Holms Hotel altid har stået som en garant for kvalitet og som værende det lidt bedre af hotellerne i byen. Men den gamle doktor har fået en noget yngre og mere strømlinet konkurrent Vestlia Resort. Det kan oven i købet bryste sig af, at ligge kun 50 meter fra byens absolut bedste skicenter og mest udbyggede skilift-system: Geilolia.

Vestlia Resort tilbyder gennemført luksus med bløde og dybe sofaer i lobbyen, store åbne pejse, veludstyret bar og en kvalitetsrestaurant med udsøgte buffeter og a la carte. Læg dertil et SPA og wellnescenter på hele 1000 kvadratmeter oveni, så har du essensen af en skiferie lidt ud over det sædvanlige.

Overdådige penthouselejligheder

Vestlia Resort er for få år siden blevet gennemrenoveret af førende indretnings-arkitekter og tilbyder 120 værelser samt nogle overdådige penthouselejligheder, hvis man virkelig vil gå amok. Firmaer kan nyde godt af konferencefaciliteter med plads til 120 medarbejdere.
I forbindelse med hotellet ligger der 11 smagfulde hytter alle med åben pejs, stort køkken og tre værelser med plads til seks personer.

Men det, der gør et ophold på Vestlia fuldendt, er netop det faktum, at man kun går få skridt over til de udbyggede lifter, der fører en op i det storslåede terræn hvad enten man er til langrend eller sorte løjper. Vestlia har hele farvespektret i løjper og er derfor overmåde familievenligt.

Dog skal man lige være opmærksom på, at SPA og wellness-afdelingen på hotellet ikke giver adgang for børn under 16, så ingen råbende børn med badevinger, der laver bomber i poolen her. Der findes selvfølgelig en afdeling på hotellet med pool og andre faciliteter for børn under 16.

Alle årstider er gode årstider på Geilo

Skisæsonen er og bliver Geilos højsæson – ingen tvivl om det. Men naturen er storslået på alle tider af året med de imponerende fjelde, som indbyder til trave- og mountainbike-cykelture i forår, sommer og efterår. Og når man ligger i spabadet er udsigten til et sneklædt eller et grønklædt fjeld samme oplevelse.
Vestlia Resort har sågar egen 9 hullers golfbane lige uden for hotellet. En bane, der med sine bunkers og små søer kan være både udfordrende og krævende. Der er greenfee og alle gæster har adgang – sæsonen åbner så snart som mulig når sneen er borte i maj eller juni.

Giv par/venneforholdet et kick

Vestlia Resort har et væld af forskellige tilbud. Bl.a. et såkaldt ”Par i hjerter”, hvor man med sit livs ledsager (eller elskeren/elskerinden) bor to døgn i en suite med fri adgang til SPA, olie-massager og romantiske middage samt champagne og meget mere.
Venindepakken er en rigtig tøsetur med superforkælelse i SPA’afdelingen og herreturen er en mere maskulin ”After Sport”-pakke med tyrkisk bad og massage.

Jul og sul på første klasse

I det mere familiemindede tilbud kan bl.a. nævnes julepakken, hvor der er et væld af aktiviteter for hele familien (udover skiturene på løjperne naturligvis). Kanekørsel, besøg af julemand med rensdyr, keramikmaling, bagværk, biograffilm og meget meget mere. Hertil overdådige julemiddage samt frokoster.
Vestlia Resort er luksus og forkælelse på højt plan. Og den slags koster – især i Norge. ”Hvis man vil ha’ kirsebær, må man betale for det”, lyder det gamle mundheld, men kirsebærrene kan også blive for dyre i nogle tilfælde.
Med et ophold på Vestlia Resort får man dog fuld valuta for pengene. Man behøver ikke være nyslået lottomillionær eller have arvet en gammel rig tante for at få råd til et ophold.

Tjek priser og faciliteter her

Vinterferie
Hvad er en vinterferie uden sne?  

Måske er du ikke den store ski-entusiast eller måske rækker budgettet ikke lige til de franske alper, men derfor kan du sagtens nyde svenske sneoplevelser i vinterferien. I år er Vallåsen ganske vist lukket, men på tre andre skønne skidestinationer er der åbent i vinterferien.

Læs mere
Rejser
Hvor rejste vi hen i 2023? 

Hvis du i 2023 besøgte Tyskland, Sverige, Spanien eller Italien, så var du ikke alene. De fire destinationer er blandt sidste års mest populære rejsemål blandt danskerne, skriver Hotels.com, der har taget et blik tilbage på danskernes rejsevaner i 2023.

Og begejstringen for sidste års favoritter,…

Læs mere
Vinterferie
En knæskade kan koste kassen på skiferien 

En skiulykke med et skadet knæ eller en brækket ryg kan koste dig dyrt, advarer Forsikringsoplysningen, som opfordrer rejsende til at have styr på rejseforsikringen forud for skiferien i EU.

Læs mere
Rejser
Vinterferie: Skal du på skiferie i bil? Tips om sikkerhed og forsikring 

Vinterferien står for døren, og en del danskere vælger at tage turen til sne og pister i bil. Hvis du er en af dem, er der et par ting, du med fordel kan sætte dig ind i hjemmefra.

Læs mere
Sundhed
Mindsk risikoen for ’turistmave’ 

Går sommerens rejse til eksotiske rejsemål, er det klogt at indstille sig på at man måske skal tilbringe et par feriedage med maveonde og diarré. En mave-tarm-infektion er nemlig den sygdom, rejsende oftest rammes af på ferie i udlandet i sommermånederne. SOS International vurderer, at hver anden…

Læs mere
Sommer
Parterapeut: Familieferie med nærvær og kvalitet 

De fleste drømmer om en ferie fyldt med nærvær og kvalitetstid med dem, som betyder allermest, men alligevel ender ferien for mange med uindfriede forventninger, fortæller parterapeut, Christiane Meulengracht. Derfor giver hun 5 råd, som gør det muligt at omfavne nærværet i sommerferien.

Læs mere
Forår
Blomsterfyrværkeri i Keukenhof 

Foråret i Holland er et botanisk festfyrværkeri med tulipanmark efter tulipanmark i alverdens fantastiske farver, så langt øjet rækker. Og i parken Keukenhof i Lisse, omkring 25 km syd for Amsterdam, venter en helt særlig oplevelse.

Her blomstrer ufattelige 7 millioner tulipaner og andre…

Læs mere
Livsstilsmesser
Rejsemesse - Ferie for Alle 2022 

Netop som man er ved at blive rigtig godt træt af vinterens mørke og kulde, så åbner rejsebranchen dørene op til årets store rejsemesse. I februar, på rejsemessen 'Ferie for Alle 2022', samles mere end 2.000 rejseeksperter i MCH Messecenter Herning og præsenterer et overflødighedshorn af inspiration…

Læs mere
Rejser
Lyset, vandet, klipperne 

Blandt de mange fantastiske oplevelser, der venter, når man vælger at holde ferie i Sverige, er der ikke noget, der slår den svenske skærgård. Lyset, vandet, og den storslåede natur. Her er der ro til at nyde idyllen og den svenske sommerstemning på de solvarme klipper.

Læs mere
Rejser
Nordens Ark i Bohuslän 

I Bohuslän i Vestsverige ligger et yderst populært udflugtsmål for alle dyreelskere. 'Nordens Ark' er ikke 'bare' en zoo, hvor der vises eksotiske dyrearter frem, her arbejdes der også på at sikre eksistensen for udrydningstruede dyrearter. Over et halvt hundrede fascinerende arter af dyr, som om…

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
^