Sofapude i okkergul uld
Juletræ House Doctor
Fototapeter
Toilettaske fra Derrière la Porte
Kategori: Rejser
Ski’ lækker luksus på geilo

Vil man gerne give ferien et ekstra strejf af luksus, er skisportsstedet Geilo i Norge og Vestlia Resort i særdeleshed stedet at tage hen ...

En skiferie er den udgiftstungeste del af familiens rejsebudget. Selvfølgelig er der forskel på indhugget i pengepungen, alt afhængigt af om man skrumler af sted i en bus til et discounthotel i Norge med egne gamle ski, kører i bil til en lejet hytte i Østrig eller flyver til Aspen og står på ”champagne-powder-ski”.

Under alle omstændigheder skal der købes kort til skilifter samt mad og drikke, hvor priserne er skruet ligeså mange procent op, som den tilsvarende temperatur i termometeret er faldet på skisportsstedet for ikke at tale om skiudstyret: De rigtige jakker, støvler og briller koster mere end det tredobbelte af, hvad ferieshorts, bikini og solbriller koster selv i en eksklusiv butik i Monaco.

Vestlia Resort er Norges flotteste SPA-center

Men er man først indstillet på, at kreditkortet alligevel får slag og vil man gerne give ferien det ekstra strejf af luksus, er skisportsstedet Geilo i Norge og Vestlia Resort i særdeleshed stedet at tage hen.

Geilo er i forvejen en af danskernes foretrukne destinationer i det hvide element, hvor Doktor Holms Hotel altid har stået som en garant for kvalitet og som værende det lidt bedre af hotellerne i byen. Men den gamle doktor har fået en noget yngre og mere strømlinet konkurrent Vestlia Resort. Det kan oven i købet bryste sig af, at ligge kun 50 meter fra byens absolut bedste skicenter og mest udbyggede skilift-system: Geilolia.

Vestlia Resort tilbyder gennemført luksus med bløde og dybe sofaer i lobbyen, store åbne pejse, veludstyret bar og en kvalitetsrestaurant med udsøgte buffeter og a la carte. Læg dertil et SPA og wellnescenter på hele 1000 kvadratmeter oveni, så har du essensen af en skiferie lidt ud over det sædvanlige.

Overdådige penthouselejligheder

Vestlia Resort er for få år siden blevet gennemrenoveret af førende indretnings-arkitekter og tilbyder 120 værelser samt nogle overdådige penthouselejligheder, hvis man virkelig vil gå amok. Firmaer kan nyde godt af konferencefaciliteter med plads til 120 medarbejdere.
I forbindelse med hotellet ligger der 11 smagfulde hytter alle med åben pejs, stort køkken og tre værelser med plads til seks personer.

Men det, der gør et ophold på Vestlia fuldendt, er netop det faktum, at man kun går få skridt over til de udbyggede lifter, der fører en op i det storslåede terræn hvad enten man er til langrend eller sorte løjper. Vestlia har hele farvespektret i løjper og er derfor overmåde familievenligt.

Dog skal man lige være opmærksom på, at SPA og wellness-afdelingen på hotellet ikke giver adgang for børn under 16, så ingen råbende børn med badevinger, der laver bomber i poolen her. Der findes selvfølgelig en afdeling på hotellet med pool og andre faciliteter for børn under 16.

Alle årstider er gode årstider på Geilo

Skisæsonen er og bliver Geilos højsæson – ingen tvivl om det. Men naturen er storslået på alle tider af året med de imponerende fjelde, som indbyder til trave- og mountainbike-cykelture i forår, sommer og efterår. Og når man ligger i spabadet er udsigten til et sneklædt eller et grønklædt fjeld samme oplevelse.
Vestlia Resort har sågar egen 9 hullers golfbane lige uden for hotellet. En bane, der med sine bunkers og små søer kan være både udfordrende og krævende. Der er greenfee og alle gæster har adgang – sæsonen åbner så snart som mulig når sneen er borte i maj eller juni.

Giv par/venneforholdet et kick

Vestlia Resort har et væld af forskellige tilbud. Bl.a. et såkaldt ”Par i hjerter”, hvor man med sit livs ledsager (eller elskeren/elskerinden) bor to døgn i en suite med fri adgang til SPA, olie-massager og romantiske middage samt champagne og meget mere.
Venindepakken er en rigtig tøsetur med superforkælelse i SPA’afdelingen og herreturen er en mere maskulin ”After Sport”-pakke med tyrkisk bad og massage.

Jul og sul på første klasse

I det mere familiemindede tilbud kan bl.a. nævnes julepakken, hvor der er et væld af aktiviteter for hele familien (udover skiturene på løjperne naturligvis). Kanekørsel, besøg af julemand med rensdyr, keramikmaling, bagværk, biograffilm og meget meget mere. Hertil overdådige julemiddage samt frokoster.
Vestlia Resort er luksus og forkælelse på højt plan. Og den slags koster – især i Norge. ”Hvis man vil ha’ kirsebær, må man betale for det”, lyder det gamle mundheld, men kirsebærrene kan også blive for dyre i nogle tilfælde.
Med et ophold på Vestlia Resort får man dog fuld valuta for pengene. Man behøver ikke være nyslået lottomillionær eller have arvet en gammel rig tante for at få råd til et ophold.

Tjek priser og faciliteter her

Forår
Flyforsinkelse og kompensation

Det er forår, og mange danskere bruger de ekstra fridage på en miniferie i udlandet. Faktisk tager hver femte af os årligt på storbyferie. For enkelte kan turen dog ende i flyforsinkelser og -aflysninger eller hotelværelser uden udsigt, og så kan det være rart, at kende sine rettigheder i forhold...

Læs mere
Rejser
Derfor peger Lonely Planet på Wales

Der er noget særligt betagende over Wales. Storslåede græsklædte bjerge, skrænter og dybe slugter, hundredevis af gamle borgruiner og fæstningsanlæg, og landsbyer med sære navne som Blaenau Ffestiniog, Cwmaman, Hay-on-Wye, Pontarddulais, Llanfairpwllgwyngyll og Abercwmboi. Wales emmer af eventyr og...

Læs mere
Rejser
Hvad bliver årets favoritdestinationer?

Nu er der nok ikke nogen tvivl om, at når det kommer til oversøiske rejsemål, vil USA og Thailand igen i år toppe listen over danskernes favoritdestinationer. Men spørger man Lonely Planet, der udgiver verdens mest læste rejsebøger, hvilke destinationer de mener fortjener særlig opmærksomhed i 2017,...

Læs mere
Rejser
Her finder du årets rejse!

Tracking i Himalaya, shopping i New York, dykning i havet ved Maldiverne, flodsejlads gennem Amazonas jungle, rundrejse i Californien. Uanset hvilken del af verden du drømmer om at besøge, og uanset hvilken form for rejse du foretrækker, så vil du med stor sandsynlighed kunne finde inspiration på...

Læs mere
Rejser
Charterselskab: Mere end hver tredje foretrækker charter

Meget er sket i charterbranchen siden det første charterfly lettede fra Danmark med kurs mod Mallorca i 1953. Men skal man tro et af Danmarks største charterselskaber, så er charterrejser lige så hot i dag, som det var dengang. Ifølge rejsebureauet Apollo er ferieformen med årene faktisk blevet en...

Læs mere
Rejser
Colombia

Årtiers borgerkrig og voldskriminalitet afholdte i mange år selv de mest hærdede fra at rejse i Colombia. I dag er Colombia forandret, og Lonely Planet fremhæver Colombia for dets levende kultur, natur og gæstfrihed. Års stædige kamp for fred, udmundede sidste år i en fredsaftale, der satte punktum...

Læs mere
Rejser
Finland

I år fejrer finnerne 100 års uafhængighed, og det vil, ifølge Visit Finland, blive fejret med stribevis af arrangementer, koncerter, kulinariske events, saunaaftener og udstillinger. Men jubilæumsårets mange kulturelle arrangementer, er kun en del af årsagen til, at Finland er landet på Lonely...

Læs mere
Rejser
Canada

Når Canada, med dets unge, energiske leder, Justin Trudeau, i spidsen, indtager førstepladsen over Lonely Planets favoritdestinationer i 2017, så skyldes det blandt andet de storslåede naturoplevelser, der venter rejsende, der vil opleve Canadas endeløse vildmark. Men Canada fremhæves også for deres...

Læs mere
Rejser
Storbyrejser og danske destinationer hitter i efterårsferien

Danskerne ser ud til at holde efterårsferie i verdens storbyer, men ferien står også i det danske efterårs tegn. Dugfriske tal fra hoteleksperten Hotels.com™ peger på, at mange danskere planlægger at holde ferie i storbyer verden over – og selvfølgelig er vores egen hovedstad en af...

Læs mere
Rejser
Danske hoteller hitter

Der er vist ingen tvivl om, at der er mange steder i verden, hvor solen skinner mere end i Danmark, og hvor somrene ikke drukner i regn. Men hvis man spørger danskerne, behøver du hverken medbringe dit rødbedefarvede pas eller din parlør for at få et godt hotelophold.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Indskudsbakker

Indskudsbakker

3 tips til at finde flotte cardigans

3 tips til at finde flotte cardigans

Elegant æske med spil Tre på Stribe fra by Margit Brandt

Elegant æske med spil Tre på Stribe fra by Margit Brandt

Adventskalendere til ham og hende

Adventskalendere til ham og hende

Nye Bøger
Shopping
JULEMARKEDER 2022
^