Sofapude i okkergul uld
Juletræ House Doctor
Fototapeter
Toilettaske fra Derrière la Porte
Kategori: Rejser
Ski’ lækker luksus på geilo

Vil man gerne give ferien et ekstra strejf af luksus, er skisportsstedet Geilo i Norge og Vestlia Resort i særdeleshed stedet at tage hen ...

En skiferie er den udgiftstungeste del af familiens rejsebudget. Selvfølgelig er der forskel på indhugget i pengepungen, alt afhængigt af om man skrumler af sted i en bus til et discounthotel i Norge med egne gamle ski, kører i bil til en lejet hytte i Østrig eller flyver til Aspen og står på ”champagne-powder-ski”.

Under alle omstændigheder skal der købes kort til skilifter samt mad og drikke, hvor priserne er skruet ligeså mange procent op, som den tilsvarende temperatur i termometeret er faldet på skisportsstedet for ikke at tale om skiudstyret: De rigtige jakker, støvler og briller koster mere end det tredobbelte af, hvad ferieshorts, bikini og solbriller koster selv i en eksklusiv butik i Monaco.

Vestlia Resort er Norges flotteste SPA-center

Men er man først indstillet på, at kreditkortet alligevel får slag og vil man gerne give ferien det ekstra strejf af luksus, er skisportsstedet Geilo i Norge og Vestlia Resort i særdeleshed stedet at tage hen.

Geilo er i forvejen en af danskernes foretrukne destinationer i det hvide element, hvor Doktor Holms Hotel altid har stået som en garant for kvalitet og som værende det lidt bedre af hotellerne i byen. Men den gamle doktor har fået en noget yngre og mere strømlinet konkurrent Vestlia Resort. Det kan oven i købet bryste sig af, at ligge kun 50 meter fra byens absolut bedste skicenter og mest udbyggede skilift-system: Geilolia.

Vestlia Resort tilbyder gennemført luksus med bløde og dybe sofaer i lobbyen, store åbne pejse, veludstyret bar og en kvalitetsrestaurant med udsøgte buffeter og a la carte. Læg dertil et SPA og wellnescenter på hele 1000 kvadratmeter oveni, så har du essensen af en skiferie lidt ud over det sædvanlige.

Overdådige penthouselejligheder

Vestlia Resort er for få år siden blevet gennemrenoveret af førende indretnings-arkitekter og tilbyder 120 værelser samt nogle overdådige penthouselejligheder, hvis man virkelig vil gå amok. Firmaer kan nyde godt af konferencefaciliteter med plads til 120 medarbejdere.
I forbindelse med hotellet ligger der 11 smagfulde hytter alle med åben pejs, stort køkken og tre værelser med plads til seks personer.

Men det, der gør et ophold på Vestlia fuldendt, er netop det faktum, at man kun går få skridt over til de udbyggede lifter, der fører en op i det storslåede terræn hvad enten man er til langrend eller sorte løjper. Vestlia har hele farvespektret i løjper og er derfor overmåde familievenligt.

Dog skal man lige være opmærksom på, at SPA og wellness-afdelingen på hotellet ikke giver adgang for børn under 16, så ingen råbende børn med badevinger, der laver bomber i poolen her. Der findes selvfølgelig en afdeling på hotellet med pool og andre faciliteter for børn under 16.

Alle årstider er gode årstider på Geilo

Skisæsonen er og bliver Geilos højsæson – ingen tvivl om det. Men naturen er storslået på alle tider af året med de imponerende fjelde, som indbyder til trave- og mountainbike-cykelture i forår, sommer og efterår. Og når man ligger i spabadet er udsigten til et sneklædt eller et grønklædt fjeld samme oplevelse.
Vestlia Resort har sågar egen 9 hullers golfbane lige uden for hotellet. En bane, der med sine bunkers og små søer kan være både udfordrende og krævende. Der er greenfee og alle gæster har adgang – sæsonen åbner så snart som mulig når sneen er borte i maj eller juni.

Giv par/venneforholdet et kick

Vestlia Resort har et væld af forskellige tilbud. Bl.a. et såkaldt ”Par i hjerter”, hvor man med sit livs ledsager (eller elskeren/elskerinden) bor to døgn i en suite med fri adgang til SPA, olie-massager og romantiske middage samt champagne og meget mere.
Venindepakken er en rigtig tøsetur med superforkælelse i SPA’afdelingen og herreturen er en mere maskulin ”After Sport”-pakke med tyrkisk bad og massage.

Jul og sul på første klasse

I det mere familiemindede tilbud kan bl.a. nævnes julepakken, hvor der er et væld af aktiviteter for hele familien (udover skiturene på løjperne naturligvis). Kanekørsel, besøg af julemand med rensdyr, keramikmaling, bagværk, biograffilm og meget meget mere. Hertil overdådige julemiddage samt frokoster.
Vestlia Resort er luksus og forkælelse på højt plan. Og den slags koster – især i Norge. ”Hvis man vil ha’ kirsebær, må man betale for det”, lyder det gamle mundheld, men kirsebærrene kan også blive for dyre i nogle tilfælde.
Med et ophold på Vestlia Resort får man dog fuld valuta for pengene. Man behøver ikke være nyslået lottomillionær eller have arvet en gammel rig tante for at få råd til et ophold.

Tjek priser og faciliteter her

Rejser
En knæskade kan koste kassen på skiferien

En skiulykke med et skadet knæ eller en brækket ryg kan koste dig dyrt, advarer Forsikringsoplysningen, som opfordrer rejsende til at have styr på rejseforsikringen forud for skiferien i EU.

Læs mere
Sommer
Skal du også holde sommerferie i Danmark?

Danmark er dejlig om sommeren. Og det faktum lader ikke til at være gået danskernes næse forbi. Op mod halvdelen af os holder en eller flere ferier i Danmark i løbet af året, og i sommerferien gerne i områder tæt på strand og natur, på en campingplads, i et feriehus eller hos familie og venner. Når...

Læs mere
Rejser
De bedste rejsemål for foodies

For rigtig mange rejsende er den lokale mad en stor og vigtig del af rejseoplevelsen. Ikke mindst den yngre generation synes at sætte lighedstegn mellem gode rejseoplevelser og mad. Ifølge en ny undersøgelse vælger næsten to tredjedele af de unge 'foodies' deres feriedestination ud fra hvilke...

Læs mere
Vinterferie
Dansk Skiforbund: God skiferiekvalitet til lavpris

Transporttiden er mere end overskuelig. Piste- og liftsystemer passer til både øvede og nybegyndere. Naturen er enestående rå og smuk. Mange ting taler for Sverige som skiferieland, alligevel er det i høj grad muligheden for at komme billigt afsted, som gør Sverige særlig attraktiv.

Læs mere
Rejser
Oplev midnatssolen

Den nordiske sommerferiesæson begynder til sankthans i juni, og her samles folk i hele Norden for at fejre solhverv. Mange nordiske traditioner er forbundet med Johannes Døberens fødselsdag og med mere verdslige markeringer som sankthansbål og majstang på linje med sæsonens lokale fristelser til...

Læs mere
Rejser
Pas på biller i bagagen

Det kan være fristende at tage eksotiske planter med hjem fra ferien, men det kan både være skadeligt for naturen og forbudt at bringe planterne til Danmark. For selvom det i mange tilfælde kan være fuldt lovligt, og selvom planten ser sund og rask ud, kan det få store konsekvenser både for dansk...

Læs mere
Rejser
Et lækkert, lille spaophold

Et lille ophold på et førsteklasses kurbad kan være lige, hvad man trænger til i efteråret. Et par dage i smukke, fredfyldte omgivelser, hvor man nænsomt plejes og forkæles med skøn mad, massage og varme bade.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Krebsegilde - en traditionsrig sensommerfest i Sverige

Når sommeren går på held, venter der en herlig oplevelse i Sverige. For det er nu man kan opleve en af svenskernes mest markante traditioner: Krebsegildet eller 'kräftskiva', som det hedder på svensk. Krebsegildet er en traditionsrig sensommerfest i Sverige, hvor familier og venner samles om bordet...

Læs mere
Rejser
Nordisk lykke - World Happiness Report 2021

Ifølge World Happiness Report er de nordiske lande blandt de lykkeligste i verden – de ligger faktisk på Top 10-listen, med Finland som topscorer. Herefter kommer Island, hvorefter Danmark brillierer på tredjepladsen.

Se hele listen.

Læs mere
Rejser
Hver anden dansker tjekker ikke sin rejseforsikring inden sommerferien

Sommerferiesæsonen står for døren, og snart sætter hundredetusindvis af danskere kursen mod varmere himmelstrøg. Men kun 50 procent af danskerne husker at tjekke, om de har en rejseforsikring, selv om hver tredje dansker har oplevet uheld på en udlandsrejse. Det viser en ny undersøgelse, som...

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Adventskalendere til ham og hende

Adventskalendere til ham og hende

Skulptur: Yoga Man in Flying Position

Skulptur: Yoga Man in Flying Position

Gulvløber og kludetæppe fra Bongusta

Gulvløber og kludetæppe fra Bongusta

Toilettaske fra Derrière la Porte

Toilettaske fra Derrière la Porte

Nye Bøger
Shopping
JULEMARKEDER 2022
^