Kategori: Rejser
Raw food – nu også på ferien
Raw food – nu også på ferien 

Fremtidsforskere har udnævnt raw food til den hotteste madtrend - nu kan man også tage på "rå" ferie ...

Raw food er blevet udnævnt til den nye store trend indenfor sund mad, og som noget nyt kan man nu også tage på ”rå” ferie i form af Fruit Retreat. Retreat er en oplagt ferieform for mennesker, der gerne vil bruge deres ferie på at blive sundere, og så ligger det lige for at kombinere sundhedsferien med raw food.
Firmaet Raw n Ripe er de første i Danmark til at tilbyde Fruit Retreat, som holdes i et lille, lukket resort i Thailand. Her kan man i en afslappet atmosfære dyrke yoga og lære om raw food og sund livsstil, alt imens man nyder sol og strand.

Naturligt, behageligt og ufarligt
"På Fruit Retreat er der ingen tarmskylninger, ingen faste og ingen superfoods eller mystiske kosttilskud." siger arrangøren Petr Cech. "I stedet tilbringer man to uger med at spise sig mæt i lækker, eksotisk frugt, grønne smoothies og salater. Filosofien bag Fruit Retreat er, at kroppen selv klarer al den udrensning, den har brug for, hvis blot den får de rette betingelser. Og det kræver ingen mirakelmidler, kun viden om hvordan man lever i overensstemmelse med sin krops naturlige behov. Derfor er der både fælles undervisning og individuel vejledning til deltagerne."
Målgruppen for Fruit Retreat er alle, der har lyst til at blive sundere på en behagelig måde og som holder af et afbræk fra den nordiske vinter.

Om raw food
Raw food er frisk frugt, grøntsager, nødder og frø, som ikke har været opvarmet over 42 grader. Mens raw food allerede har været stor i USA i årevis, især blandt kendisser som Uma Thurman, Woody Harrelson, Demi Moore, Alicia Silverstone, er det relativt nyt i Danmark. Men sidste år udkom en helt ny bog om raw food og nu myldrer det frem med raw food-aktiviteter og spisesteder. Fremtidsforskere har udnævnt raw food til den hotteste madtrend i de kommende år.
<link http: www.kvindeguiden.dk _self> Mere om bogen "Raw Food" af Jens Casupei

Om Raw n Ripe
Raw n Ripe er et nyt dansk firma, der tilbyder kurser, workshops og foredrag om raw food og sund livsstil. Bag firmaet står Annette Davidsson, som er yogalærer og lifestyle coach, og Petr Cech, som er en af de mest erfarne raw food-eksperter i Danmark. Begge har selv levet af raw food i omkring 10 år.
RawnRipe kan kontaktes på 40 58 44 14

Vinterferie
Hvad er en vinterferie uden sne?  

Måske er du ikke den store ski-entusiast eller måske rækker budgettet ikke lige til de franske alper, men derfor kan du sagtens nyde svenske sneoplevelser i vinterferien. I år er Vallåsen ganske vist lukket, men på tre andre skønne skidestinationer er der åbent i vinterferien.

Læs mere
Rejser
Hvor rejste vi hen i 2023? 

Hvis du i 2023 besøgte Tyskland, Sverige, Spanien eller Italien, så var du ikke alene. De fire destinationer er blandt sidste års mest populære rejsemål blandt danskerne, skriver Hotels.com, der har taget et blik tilbage på danskernes rejsevaner i 2023.

Og begejstringen for sidste års favoritter,…

Læs mere
Vinterferie
En knæskade kan koste kassen på skiferien 

En skiulykke med et skadet knæ eller en brækket ryg kan koste dig dyrt, advarer Forsikringsoplysningen, som opfordrer rejsende til at have styr på rejseforsikringen forud for skiferien i EU.

Læs mere
Rejser
Vinterferie: Skal du på skiferie i bil? Tips om sikkerhed og forsikring 

Vinterferien står for døren, og en del danskere vælger at tage turen til sne og pister i bil. Hvis du er en af dem, er der et par ting, du med fordel kan sætte dig ind i hjemmefra.

Læs mere
Sundhed
Mindsk risikoen for ’turistmave’ 

Går sommerens rejse til eksotiske rejsemål, er det klogt at indstille sig på at man måske skal tilbringe et par feriedage med maveonde og diarré. En mave-tarm-infektion er nemlig den sygdom, rejsende oftest rammes af på ferie i udlandet i sommermånederne. SOS International vurderer, at hver anden…

Læs mere
Sommer
Parterapeut: Familieferie med nærvær og kvalitet 

De fleste drømmer om en ferie fyldt med nærvær og kvalitetstid med dem, som betyder allermest, men alligevel ender ferien for mange med uindfriede forventninger, fortæller parterapeut, Christiane Meulengracht. Derfor giver hun 5 råd, som gør det muligt at omfavne nærværet i sommerferien.

Læs mere
Forår
Blomsterfyrværkeri i Keukenhof 

Foråret i Holland er et botanisk festfyrværkeri med tulipanmark efter tulipanmark i alverdens fantastiske farver, så langt øjet rækker. Og i parken Keukenhof i Lisse, omkring 25 km syd for Amsterdam, venter en helt særlig oplevelse.

Her blomstrer ufattelige 7 millioner tulipaner og andre…

Læs mere
Livsstilsmesser
Rejsemesse - Ferie for Alle 2022 

Netop som man er ved at blive rigtig godt træt af vinterens mørke og kulde, så åbner rejsebranchen dørene op til årets store rejsemesse. I februar, på rejsemessen 'Ferie for Alle 2022', samles mere end 2.000 rejseeksperter i MCH Messecenter Herning og præsenterer et overflødighedshorn af inspiration…

Læs mere
Rejser
Lyset, vandet, klipperne 

Blandt de mange fantastiske oplevelser, der venter, når man vælger at holde ferie i Sverige, er der ikke noget, der slår den svenske skærgård. Lyset, vandet, og den storslåede natur. Her er der ro til at nyde idyllen og den svenske sommerstemning på de solvarme klipper.

Læs mere
Rejser
Nordens Ark i Bohuslän 

I Bohuslän i Vestsverige ligger et yderst populært udflugtsmål for alle dyreelskere. 'Nordens Ark' er ikke 'bare' en zoo, hvor der vises eksotiske dyrearter frem, her arbejdes der også på at sikre eksistensen for udrydningstruede dyrearter. Over et halvt hundrede fascinerende arter af dyr, som om…

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
^