sample review of a research paper need help in writing an academic essay for london custom my writings
Sofapude i okkergul uld
Berber gulvtæppe
Fototapeter
Toilettaske fra Derrière la Porte
Kategori: Rejser
Kend dine rettigheder som rejsende

Få god besked om hvordan du skal forholde dig hvis du har klager over din sommerrejse..

Kan de utilfredse feriegæster vente med at klage til ferien er slut? Kan rejsebureauet aflyse et arrangement til invasionskysten på D-dag? Kan de rejsende få kompensation af rejsebureauet, fordi naboens hane ødelægger deres nattesøvn?

Forbrugerstyrelsen har udgivet en vigtig håndbog om dine rettigheder som rejsende. Her får du bland andet besked om dine rettigheder hvis rejsen bliver aflyst, hvis du bliver syg inden eller under ferien og hvis bagagen bliver væk, eller hvis du vil klage over rejsen.

"Det skal være dejligt at holde ferie, og ferien skal have det forløb, man havde planlagt og ønsket sig. Derfor er det vigtigt, at forbrugerne kender deres rettigheder både før, under og efter rejsen", siger familie- og forbrugerminister Lars Barfod.

I folderen kan du blandt andet læse:
● At Rejsegarantifonden kan hjælpe med hjemrejse, hvis rejsearrangøren går konkurs
● At du kan klage til Rejseankenævnet, hvis der er mangler på rejsen
● At Rejsesygesikringen kan dække udgifter til lægehjælp, hvis du bliver syg på rejsen
● At du er bedre sikret, hvis du køber din rejse på nettet, så længe hjemmesiden er dansk
● At flyselskabet som udgangspunkt skal finde plads på en anden afgang, hvis flyet er overbooket

Og så får du en tjekliste og pjece med de ting, du skal huske...

Sundhed
Mindsk risikoen for ’turistmave’

Går sommerens rejse til eksotiske rejsemål, er det klogt at indstille sig på at man måske skal tilbringe et par feriedage med maveonde og diarré. En mave-tarm-infektion er nemlig den sygdom, rejsende oftest rammes af på ferie i udlandet i sommermånederne. SOS International vurderer, at hver anden...

Læs mere
Sommer
Parterapeut: Familieferie med nærvær og kvalitet

De fleste drømmer om en ferie fyldt med nærvær og kvalitetstid med dem, som betyder allermest, men alligevel ender ferien for mange med uindfriede forventninger, fortæller parterapeut, Christiane Meulengracht. Derfor giver hun 5 råd, som gør det muligt at omfavne nærværet i sommerferien.

Læs mere
Forår
Blomsterfyrværkeri i Keukenhof

Foråret i Holland er et botanisk festfyrværkeri med tulipanmark efter tulipanmark i alverdens fantastiske farver, så langt øjet rækker. Og i parken Keukenhof i Lisse, omkring 25 km syd for Amsterdam, venter en helt særlig oplevelse.

Her blomstrer ufattelige 7 millioner tulipaner og andre...

Læs mere
Livsstilsmesser
Rejsemesse - Ferie for Alle 2022

Netop som man er ved at blive rigtig godt træt af vinterens mørke og kulde, så åbner rejsebranchen dørene op til årets store rejsemesse. I februar, på rejsemessen 'Ferie for Alle 2022', samles mere end 2.000 rejseeksperter i MCH Messecenter Herning og præsenterer et overflødighedshorn af inspiration...

Læs mere
Rejser
Lyset, vandet, klipperne

Blandt de mange fantastiske oplevelser, der venter, når man vælger at holde ferie i Sverige, er der ikke noget, der slår den svenske skærgård. Lyset, vandet, og den storslåede natur. Her er der ro til at nyde idyllen og den svenske sommerstemning på de solvarme klipper.

Læs mere
Vinterferie
Hvad er en vinterferie uden sne?

Måske er du ikke den store ski-entusiast eller måske rækker budgettet ikke lige til de franske alper, men derfor kan du sagtens nyde sneoplevelser i vinterferien!

Læs mere
Rejser
Nordens Ark i Bohuslän

I Bohuslän i Vestsverige ligger et yderst populært udflugtsmål for alle dyreelskere. 'Nordens Ark' er ikke 'bare' en zoo, hvor der vises eksotiske dyrearter frem, her arbejdes der også på at sikre eksistensen for udrydningstruede dyrearter. Over et halvt hundrede fascinerende arter af dyr, som om...

Læs mere
Rejser
Smålands vilde Vesten

I enhver frisk dreng og pige lever drømmen om cowboys og indianere, og drømmen kan blive til noget nær virkelighed ved et besøg i smålandske High Chaparral, der er så tæt på virkelighedens Wild West, som noget synes at kunne være uden for Guds eget land.

Læs mere
Rejser
Astrid Lindgrens Värld i Vimmerby 2022

Vidste du, at Astrid Lindgren udgav sin første bog om Pippi Langstrømpe allerede i 1945? Det dristige, humørfyldte og elskede barn fylder dermed 78 år i år, og det kan man jo vælge at fejre med et besøg i Astrid Lindgrens Verden i Vimmerby i Smäland.

Læs mere
Haven & altanen
Besøg Sydsveriges haver

Skåne i Sydsverige er rig på skønne haver, eller 'trädgårdar' som det hedder på svensk, og gennem hele sommeren og frem til efteråret åbner de fine haver til ekstraordinære have- og parkoplevelser.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
3 tips til at finde flotte cardigans

3 tips til at finde flotte cardigans

Eden Outcast

Eden Outcast

Adventskalendere til ham og hende

Adventskalendere til ham og hende

Kurve multifarvede

Kurve multifarvede

Nye Bøger
Shopping
JULEMARKEDER 2022
^