Sofapude i okkergul uld
Berber gulvtæppe
Fototapeter
Toilettaske fra Derrière la Porte
Kategori: Rejser
Japansk mad er på hele verdens læber

Sushi, tempura og Shabu Shabu er godt på vej op ad rangstigen, når det gælder de bedste køkkener i verden. Rejsende fra hele verden har stemt japansk mad ind blandt verdens bedste.

Sushi, tempura og Shabu Shabu er godt på vej op ad rangstigen, når det gælder de bedste køkkener i verden. Næst efter det italienske og franske køkken bliver det japanske køkken således stemt ind på en tredjeplads over den bedste mad, man kan indtage på ferien. Det viser en ny global madundersøgelse fra Hotels.com blandt 27.000 rejsende fra hele verden.

Selvom italiensk mad stadig er hver tredjes favorit, og det franske køkken løber med hver fjerde stemme, så er det japanske køkken ikke til at overse, når hele verden skal kåre deres feriemadsfavoritter. Knap hver femte mener nemlig, at det sunde japanske køkken er verdens bedste!

Blandt de traditionelle japanske retter, anbefaler japanerne selv, at rejsende smager det japanske køkken ud fra følgende top 10:

1. Sushi 74 %
2. Tempura 57 %
3. Ramen 33 %
4. Soba nudler 31 %
5. Okonomiyaki 27 %
6. Shabu Shabu 24 %
7. Japansk karryret 14 %
8. Yakiniku 9 %
9. Natto 7 %
10. Fugu 6 %

Længere nede på listen over verdens bedste feriemad finder vi da også adskillige andre asiatiske lande blandt favoritterne. Heriblandt Kina, Thailand samt Taiwan og Indien.

Se også ..:

Uimodståeligt asiatisk
Rejsebog: Turen går til Japan

Sundhed
Mindsk risikoen for ’turistmave’

Går sommerens rejse til eksotiske rejsemål, er det klogt at indstille sig på at man måske skal tilbringe et par feriedage med maveonde og diarré. En mave-tarm-infektion er nemlig den sygdom, rejsende oftest rammes af på ferie i udlandet i sommermånederne. SOS International vurderer, at hver anden...

Læs mere
Sommer
Parterapeut: Familieferie med nærvær og kvalitet

De fleste drømmer om en ferie fyldt med nærvær og kvalitetstid med dem, som betyder allermest, men alligevel ender ferien for mange med uindfriede forventninger, fortæller parterapeut, Christiane Meulengracht. Derfor giver hun 5 råd, som gør det muligt at omfavne nærværet i sommerferien.

Læs mere
Forår
Blomsterfyrværkeri i Keukenhof

Foråret i Holland er et botanisk festfyrværkeri med tulipanmark efter tulipanmark i alverdens fantastiske farver, så langt øjet rækker. Og i parken Keukenhof i Lisse, omkring 25 km syd for Amsterdam, venter en helt særlig oplevelse.

Her blomstrer ufattelige 7 millioner tulipaner og andre...

Læs mere
Livsstilsmesser
Rejsemesse - Ferie for Alle 2022

Netop som man er ved at blive rigtig godt træt af vinterens mørke og kulde, så åbner rejsebranchen dørene op til årets store rejsemesse. I februar, på rejsemessen 'Ferie for Alle 2022', samles mere end 2.000 rejseeksperter i MCH Messecenter Herning og præsenterer et overflødighedshorn af inspiration...

Læs mere
Rejser
Lyset, vandet, klipperne

Blandt de mange fantastiske oplevelser, der venter, når man vælger at holde ferie i Sverige, er der ikke noget, der slår den svenske skærgård. Lyset, vandet, og den storslåede natur. Her er der ro til at nyde idyllen og den svenske sommerstemning på de solvarme klipper.

Læs mere
Vinterferie
Hvad er en vinterferie uden sne?

Måske er du ikke den store ski-entusiast eller måske rækker budgettet ikke lige til de franske alper, men derfor kan du sagtens nyde sneoplevelser i vinterferien!

Læs mere
Rejser
Nordens Ark i Bohuslän

I Bohuslän i Vestsverige ligger et yderst populært udflugtsmål for alle dyreelskere. 'Nordens Ark' er ikke 'bare' en zoo, hvor der vises eksotiske dyrearter frem, her arbejdes der også på at sikre eksistensen for udrydningstruede dyrearter. Over et halvt hundrede fascinerende arter af dyr, som om...

Læs mere
Rejser
Smålands vilde Vesten

I enhver frisk dreng og pige lever drømmen om cowboys og indianere, og drømmen kan blive til noget nær virkelighed ved et besøg i smålandske High Chaparral, der er så tæt på virkelighedens Wild West, som noget synes at kunne være uden for Guds eget land.

Læs mere
Rejser
Astrid Lindgrens Värld i Vimmerby 2022

Vidste du, at Astrid Lindgren udgav sin første bog om Pippi Langstrømpe allerede i 1945? Det dristige, humørfyldte og elskede barn fylder dermed 78 år i år, og det kan man jo vælge at fejre med et besøg i Astrid Lindgrens Verden i Vimmerby i Smäland.

Læs mere
Haven & altanen
Besøg Sydsveriges haver

Skåne i Sydsverige er rig på skønne haver, eller 'trädgårdar' som det hedder på svensk, og gennem hele sommeren og frem til efteråret åbner de fine haver til ekstraordinære have- og parkoplevelser.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Veloursofa i okkerfarvet velour

Veloursofa i okkerfarvet velour

Kurve multifarvede

Kurve multifarvede

Berber gulvtæppe

Berber gulvtæppe

Toilettaske fra Derrière la Porte

Toilettaske fra Derrière la Porte

Nye Bøger
ANNONCER
^