Nye plejende vinterfavoritter
Dameur Bering Classic
DroneRune plakat
Spisebordsstole til Sverige
Kategori: Rejser
Dyk med delfiner i el gouna

Dykkerfaciliteter i verdensklasse - blot fem timer med fly fra Danmark. Det lyder som en drøm ...

Dykkerfaciliteter i verdensklasse - blot fem timer med fly fra Danmark. Det lyder som en drøm, men El Gouna ligger ved Det Røde Hav og kan prale med imponerende koralrev og millioner af farverige fisk ...

Et paradis for eventyrlystne dykkere
Den ægyptiske revolution i februar sendte antallet af besøgende danskere i nul, men nu kan landets ferieperler atter nydes. En sejltur med et af El Gounas dykkercentre giver den enkelte dykkerentusiast mulighed for dybe dyk, snorkling og leg med delfiner. Til de mere eventyrlystne dykkere er der desuden mulighed for at udforske skibsvrag.

Så danskerne behøver ikke længere at bekoste lange flyrejser til Det Fjerne Østen eller Caribien for at nyde koraler og trompetfisk i luksuriøse omgivelser. El Gouna er Rødehavets perle med hele ni PADI-certificerede dykkercentre og en bred vifte af kurser både til øvede dykkere og til nybegyndere. Disse dykkercentre er bl.a. ejet af El Gouna-hotellerne Mövenpick, Sheraton og Easy Divers.
Det er muligt at opleve et højt niveau af luksus og service til usædvanligt rimelige priser på hotellerne, der desuden råder over specielle faciliteter til børn og turister i kørestol.

El Gouna har de seneste par år oplevet et boom som turistattraktion, ikke mindst pga. rejsende fra Norden. Svenske Niklas Funk har i over ti år drevet dykkercenter i El Gouna. Colona Divers, som centret hedder, har svenske instruktører og 10.000 besøgende om året – størstedelen skandinaver.
”El Gouna egner sig perfekt både til erfarne dykkere, der gerne vil tage dykkercertifikat, og til dem, der bare elsker at snorkle. Fem dage om ugen tager vi ud og kigger på delfiner. Hvis vi er heldige, kan vores gæster hoppe i vandet og nyde at svømme og snorkle med delfinerne – en fantastisk oplevelse’, fortæller Niklas Funk.

El Gouna har som dykkerdestination åbent hele året rundt. I februar, hvor luften er omkring 20 grader, holder Det Røde Hav den samme temperatur. I de varme sommerperioder i juli og august er luften 40 grader, mens vandet er 27-29 grader varmt.

Både Spies, Apollorejser, Startours og Atlantisrejser arrangerer rejser til El Gouna

Elgouna.com

Vinterferie
Hvad er en vinterferie uden sne?

Måske er du ikke den store ski-entusiast eller måske rækker budgettet ikke lige til de franske alper, men derfor kan du sagtens nyde svenske sneoplevelser i vinterferien. I år er Vallåsen ganske vist lukket, men på tre andre skønne skidestinationer er der åbent i vinterferien.

Læs mere
Sundhed
Mindsk risikoen for ’turistmave’

Går sommerens rejse til eksotiske rejsemål, er det klogt at indstille sig på at man måske skal tilbringe et par feriedage med maveonde og diarré. En mave-tarm-infektion er nemlig den sygdom, rejsende oftest rammes af på ferie i udlandet i sommermånederne. SOS International vurderer, at hver anden...

Læs mere
Sommer
Parterapeut: Familieferie med nærvær og kvalitet

De fleste drømmer om en ferie fyldt med nærvær og kvalitetstid med dem, som betyder allermest, men alligevel ender ferien for mange med uindfriede forventninger, fortæller parterapeut, Christiane Meulengracht. Derfor giver hun 5 råd, som gør det muligt at omfavne nærværet i sommerferien.

Læs mere
Forår
Blomsterfyrværkeri i Keukenhof

Foråret i Holland er et botanisk festfyrværkeri med tulipanmark efter tulipanmark i alverdens fantastiske farver, så langt øjet rækker. Og i parken Keukenhof i Lisse, omkring 25 km syd for Amsterdam, venter en helt særlig oplevelse.

Her blomstrer ufattelige 7 millioner tulipaner og andre...

Læs mere
Livsstilsmesser
Rejsemesse - Ferie for Alle 2022

Netop som man er ved at blive rigtig godt træt af vinterens mørke og kulde, så åbner rejsebranchen dørene op til årets store rejsemesse. I februar, på rejsemessen 'Ferie for Alle 2022', samles mere end 2.000 rejseeksperter i MCH Messecenter Herning og præsenterer et overflødighedshorn af inspiration...

Læs mere
Rejser
Lyset, vandet, klipperne

Blandt de mange fantastiske oplevelser, der venter, når man vælger at holde ferie i Sverige, er der ikke noget, der slår den svenske skærgård. Lyset, vandet, og den storslåede natur. Her er der ro til at nyde idyllen og den svenske sommerstemning på de solvarme klipper.

Læs mere
Rejser
Nordens Ark i Bohuslän

I Bohuslän i Vestsverige ligger et yderst populært udflugtsmål for alle dyreelskere. 'Nordens Ark' er ikke 'bare' en zoo, hvor der vises eksotiske dyrearter frem, her arbejdes der også på at sikre eksistensen for udrydningstruede dyrearter. Over et halvt hundrede fascinerende arter af dyr, som om...

Læs mere
Rejser
Smålands vilde Vesten

I enhver frisk dreng og pige lever drømmen om cowboys og indianere, og drømmen kan blive til noget nær virkelighed ved et besøg i smålandske High Chaparral, der er så tæt på virkelighedens Wild West, som noget synes at kunne være uden for Guds eget land.

Læs mere
Rejser
Astrid Lindgrens Värld i Vimmerby 2022

Vidste du, at Astrid Lindgren udgav sin første bog om Pippi Langstrømpe allerede i 1945? Det dristige, humørfyldte og elskede barn fylder dermed 78 år i år, og det kan man jo vælge at fejre med et besøg i Astrid Lindgrens Verden i Vimmerby i Smäland.

Læs mere
Haven & altanen
Besøg Sydsveriges haver

Skåne i Sydsverige er rig på skønne haver, eller 'trädgårdar' som det hedder på svensk, og gennem hele sommeren og frem til efteråret åbner de fine haver til ekstraordinære have- og parkoplevelser.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Dameur Bering Classic

Dameur Bering Classic

DroneRune plakat

DroneRune plakat

Serveringsbakker

Serveringsbakker

Julepynt Xmas var

Julepynt Xmas var

Nye Bøger
^