Tro, håb og kærlighed...

Kategori: Parforhold

Tro, håb og kærlighed...

Tro, håb og kærlighed...  

...er når jeg ser det bedste i dig, når jeg hver morgen spørger mig selv: Hvad kan jeg gøre for dig i dag for vise dig min kærlighed?

...er når jeg ser det bedste i dig, når jeg hver morgen spørger mig selv: Hvad kan jeg gøre for dig i dag for vise dig min kærlighed? Eller endnu bedre - Jeg kan spørge DIG om hvad DU ønsker jeg gør, for at vise min kærlighed. For i et parforhold er det jo sådan, at jeg bærer 50 % af ansvaret for, at min kærlighed til dig stiger og ikke dør ud.

Kærlighed bliver der altid mere af, når det gives væk.….og derfor er det ren egoisme når jeg spørger mig selv og dig hvad jeg kan gøre, for det er mit ønske at vores sammenhold varer ved og derfor vil jeg yde min del for at det skal lykkes.

Og det er jo kærlighedens væsen, at det nogen dage er mig der bærer os og andre dage dig der bærer os, men at jeg altid er bevist om at ansvaret for MIN lykke ligger på min tungespids og at jeg selv, med ord og handling må sørge for at tage det ansvar.

Hvor jeg før brugte mange negative kræfter på tanker som ”Hvad er der galt med mig? Hvad er der galt med os? Hvad er der galt med verden?”, så vil jeg i stedet fokusere på mit egoistiske ønske… og det jeg ønsker mest for mig - det er jo dig (!).
Nu vil jeg, helt bevist, fokusere på at være der for dig og sige til dig: I dag og de næste dage - en hel måned frem, vil jeg hver morgen spørge dig min søde: Hvad ville føles som kærlighed, at jeg gjorde for dig i dag?


---------------------------------------------------

Alt hvad du giver, får du tifold igen.

Ovenstående metode er god til, bevist og målrettet, at arbejde på at få en egen tilfredsstillelse i parforholdet. Og så er der faktisk helt gratis sidegevinster ved denne metode.
For når du spørger din partner er han/hun nød til at tage stilling til hvad kærlighed egentlig er for en størrelse for ham/hende?
Hvad indeholder en sådan?
Hvordan vises den?
Hvordan mærker din partner egentlig til hverdag at han/hun er elsket?

Så din partner er nødt til at gennemgå en bevidsthedskarrusel - og du? Ja, du lærer måske forbløffende nyt om hvad din partner rent faktisk anser for at være dine gaver til ham eller hende, for vi skal ikke glemme , at man oftest giver det væk man helst vil give og tror (ofte fejlagtigt) at det er det din partner helst vil have, i stedet for at give dig hvad din partner i virkeligheden har behov for!

Parterapeut
Han vil ikke fortælle, hvad der er galt 

Fra brevkassen: Hvad gør man, når ens mand pludselig er fraværende og virker trist, men ikke vil fortælle, hvad der er galt?

Læs mere
Parforhold
Hun vil mødes med sin gamle kæreste 

Fra brevkassen: Hun spørger parterapeuten, hvorvidt hun bør fortælle sin mand, at hun vil mødes med sin ekskæreste.

Læs mere
Parterapeut
Skal hun kæmpe eller søge skilsmisse? 

Med en datter i dyb krise, burde det være en fælles kamp at holde sammen på familien. Men hendes mand har kun foragt tilovers for deres datter, hvilket igen og igen munder ud i skænderier. Hun føler sig alene i kampen for børnenes trivsel og overvejer nu at lade sig skille.

Læs mere
Parforhold
Ny hjælp til voldsramte unge 

'Bryd Tavsheden' åbner i dag Danmarks første Snapchat-rådgivning for børn og unge, der er udsat for vold i familien eller fra kæresten. Hver dag vil de frivillige rådgivere sidde parate på Snapchat for at hjælpe unge, som er udsat vold, eller hvis man har venner, som har brug for professionel hjælp.

Læs mere
Psykolog
At erkende skilsmisse 

Fra brevkassen: De har levet et ægteskab uden respekt og kærlige følelser, alligevel frustreres hun over, at han nu har fundet en anden, at dele fremtiden med ...

Læs mere
Parforhold
#STÅRSTADIG 

Hvert år udsættes 33.000 kvinder for partnervold i hjemmet i Danmark, skriver Danners Krisecenter. Nu efterlyser Danner din støtte til at hjælpe voldsramte kvinder til et liv uden vold.

Læs mere
Psykolog
Svigermor vil ikke sin svigerdatter 

En læser skriver om sin frustration over, at hendes svigermor gennem 15 år, stadig ikke vil acceptere hende. "Hvad skal man stille op?" spørger hun.

Læs mere
Parforhold
Fordeling af børn i skilsmisser 

Hun har læst så manges forskellige meninger om og holdninger til, hvordan man bedst ”deler” børn, at hun er blevet i tvivl om, hvad der egentlig er den bedste løsning. Læs brevkassen ...

Læs mere
Parforhold
Flere gode diskussioner 

Slut med diskussioner, som udvikler sig til skænderier. Ved hjælp af nogle enkle regler, kan diskussioner blive fornuftige meningsudvekslinger, hvor man kan få luft for sine synspunkter og blive hørt – uden at såre og krænke hinanden.

Læs mere
Parforhold
Skam over seksualitet  

Fra brevkassen: Hun har længe vidst at hun er homoseksuel, men har aldrig udlevet sin seksualitet.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
^