Sofapude i okkergul uld
Berber gulvtæppe
Fototapeter
Toilettaske fra Derrière la Porte
Kategori: Påske

Hvordan snapsen nydes bedst er i høj grad en smagssag. Alligevel har snapseelskere nogle tips og idéer til serveringen. Her er snapsen flot præsenteret i snapseglas fra Holmegaard.

Tips til servering af snaps
Redaktionen

Om du foretrækker din snaps fra frys, køl eller ved rumtemperatur, er en temperamentssag. Ifølge mange snapseelskere folder en iskold snaps sig perfekt ud i mundhulens 32° varme, og så er der jo også stor æstetik i at servere snapsen i et koldt, frosted glas.

Derimod er gyldne snapse og snapse med et svagere kommenindhold beregnet til at skulle have en varmere serveringstemperatur. Desuden må en snaps med et svagt kommenindhold også gerne serveres i et tulipanformet glas, som muliggør at man kan slynge glasset og dermed skabe en større overflade og en bedre flavour frigørelse fra akvavitten.
 

Påske
Opskrift: Salade Nicoise & grahamsboller

Den er ikke til at komme uden om, så her er opskriften på den skønne, klassike Salade Nicoise til påskefrokosten.

Læs mere
Påske
Lam med æble & mynte

Lækkert - og super nemt at tilberede til påskens frokostbord.

Læs mere
Påske
Opskrift: Flødegratinerede kartofler

Gratinerede flødekartofler går godt til mange ting, men især til påskelammet må de ikke mangle. Her får du den helt rigtige opskrift.

Læs mere
Påske
Farvning af påskeæg med rødløg, kaffe, rødkål, gurkemeje og spinat

Man kan farve påskeæg med andet end frugtfarve. Koger du fx æg med skaller fra rødløg får æggene en rødlig nuance, mens almindelige løg giver en gylden farve. Æg kogt i kaffegrums får en smuk lys mokkafarve, mens te giver lysere nuancer. Du kan også koge æg med rødbede eller rødkål, hvilket...

Læs mere
Påske
Opskrift: Myntegelé

Til lam hører myntegelé. Fra den smukke, lille bog 'Mynte - Et frisk pust', bringer vi opskriften på en skøn æble- og myntegelé.

Læs mere
Påske
Opskrift: Lammekoteletter

Nem opskrift på hvidløgsmarinerede lammekoteletter til påskefrokosten.

Læs mere
Påske
Påskemuffins med likøræg

At bage muffins, er hyggelig adspredelse i påsken, og disse fine påskemuffins pyntet med frosting og likøræg er særlig festlige.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Panna cotta med lime tvist

Panna cotta er en klassisk italiensk dessert i stil med flødebudding. Her med et frisk tvist af lime. Både panna cotta og limesauce kan med fordel laves dagen før. Beregn tilberedningstiden til ca. 1 time plus 3 timer på køl.

Læs mere
Påske
Lammelår & rødvinssauce

Lammekød hører påsken til, og du behøver ikke at være en mesterkok for at tilberede en god og saftig lammesteg. Fyld stegen med hvidløg og rosmarin. Find stegetermometeret frem og steg lammet godt og længe. Resultatet er mørt og velsmagende, og næsten himmelsk, hvis du tilmed serverer rødvinssauce...

Læs mere
Påske
Opskrift: Påskebrød

De fine flettede påskebrød har en rund smag af mandel og sirup, og en fin, blød krumme. Herligt brød til påskebordet.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Designer æg fra dbkd

Designer æg fra dbkd

Påskehare

Påskehare

Kunstige blomster fra Bungalow

Kunstige blomster fra Bungalow

Bergs Potter Påske

Bergs Potter Påske

Nye Bøger
ANNONCER
^