Vitrineskab i genbrugstræ
Møbelkæde med Danmarks største <BR>udvalg af senge slår fast:<BR> Bæredygtighed og sundhed <BR>SKAL prioriteres
Betræk til IKEA sofa
Sugerør glas
Kategori: Påske
Shop: Klar til påske?
Annonce

Æggeruller til fremstilling af marcipan påskeæg, hønseæg - der allerede er pustet og klar til at blive dekoreret, hørduge, glas, bestik og vaser til et smukt og veldækket påskebord. Her får du en stribe tips og dejlige idéer til en skøn og stemningsfuld påske.

 

 

Hjemmelavede chokoladepåskeæg: Har du aldrig hørt om en æggeruller? Hos Odense Marcipan har man udviklet et særligt værktøj, så du nemt ruller marcipanen til fine ensartede påskeæg, som kan dyppes i overtrækschokolade og drysses med guldstøv.
De små hjemmelavede æg kan lægges i dekorative 'Fill Me Egg' fra Nordstjerne, som fås i fire dybe farvetoner, som matcher hinanden perfekt, og skaber helhed i din påskeudsmykning. Se dem hos KAiKU.dk

 

 

 

Rustikt & nordisk påskebord: Den lækre hørdug fra Broste Copenhagen fås i farverne Pure White og Simply Taupe, der passer perfekt til påsken. Designet er enkelt, og tilføjer et cool, nordisk touch til borddækningen. Stenbiderrognen kan serveres på skiferplader fra Nicolas Vahé, lammekøllen på et smukt spækbræt i akacietræ fra Stuff og påskesalaten i en salatskål fra RO Collection.

 

 

 

Elegante glas og guldbestik: Fremhæv dugen og fadenes rustikke udtryk med det elegante bestik 'Tvis' fra Broste Copenhagen og elegante hvidvinsglas fra Riviera Maison.

 

 

 

Sæt forårsblomster på bordet: Vilde forårsblomster, der lige nu pibler op af jorden, er den fineste pynt til bordet. Sæt dem i små glas og vaser, som fx denne fine messingvase fra House Doctor i modellen Lassi. Den fine påskehare i porcelæn fra Bloomingville er enkel og smuk pynt til bordet - især hvis bordet har flere guld- og messingfarvet elementer.

 

 

 

Forårsblomster: Fyld huset med forårsbebudere; påskeliljer, tulipaner, hyacinter, krokus og vintergæk. Her er hvide tulipaner sat i en skøn fajancevase fra House Doctor, mens hyacintløget har fået plads i hyacintglasset 'Cinth'.

Påske
Påskelege og -traditioner

Når nu den store familiepåskefrokost ikke bliver til noget i år, så er der ekstra god tid til hyggelige påskesysler og -lege.

Læs mere
Påske
Lammekølle opskrift

Superlækker, letkrydret lammekølle.

Læs mere
Påske
Flødegratinerede kartofler opskrift

Gratinerede flødekartofler går godt til mange ting, men især til påskelammet må de ikke mangle. Her får du den helt rigtige opskrift.

Læs mere
Påske
Dekorer påskeæg - 8 fine idéer!

Mens vi venter på sol og forårsvejr, kan man skabe forårsmagi og påskestemning inden døre. Sætter du grene fra haven i vaser nu, så når de at springe ud inden påske. Grenene kan pyntes som påsketræer med små dekorerede æg.

Læs mere
Påske
Appelsin- og rødløgssalat

En let og frisk forårsopskrift som tilbehør til påskefrokosten.

Læs mere
Påske
Farvning af æg

Man kan farve påskeæg med andet end frugtfarve. Koger du fx æg med skaller fra rødløg får æggene en rødlig nuance, mens almindelige løg giver en gylden farve. Æg kogt i kaffegrums får en smuk lys mokkafarve, mens te giver lysere nuancer. Du kan også koge æg med rødbede eller rødkål, hvilket...

Læs mere
Påske
Opskrift: Påskemuffins

Påskemuffins med kokos, chokolade og frisk appelsinsaft.

Læs mere
Påske
Myntegelé opskift

Til lam hører myntegelé. Fra den smukke, lille bog 'Mynte - Et frisk pust', bringer vi opskriften på en skøn æble- og myntegelé.

Læs mere
Påske
Lam med æble & mynte

Lækkert - og super nemt at tilberede til påskens frokostbord.

Læs mere
Påske
Rester fra påskebordet

Husk, at rester fra påskebordet ofte kan blive lækkert tilbehør i andre retter i dagene efter påskefrokosten. Birgitte Escherich, ambassadør for forbruger-bevægelsen 'Stop Spild Af Mad' og direktør i Kostkompagniet, har udarbejdet en stribe gode idéer.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Påskeæg

Påskeæg

Porcelæns kanin til påskegrenen

Porcelæns kanin til påskegrenen

Påske æske

Påske æske

Påskehare i træ

Påskehare i træ

Nye Bøger
^