Nordal - Ny kollektion
Zink potter
Sæber Meraki
Broste Copenhagen - Sofa nyhed
Kategori: Påske
Påske-makroner

Bag skønne mundfulde i herlige påskefarver. Her en opskrift på macarons udviklet af Dr. Oetker.

(25-30 stk.)

Ingredienser:

  • 3 æggehvider, stuetemperatur
  • 50 g sukker
  • 2 poser (100 g) mandelmel
  • 200 g flormelis
  • ½ tsk. rød konditorfarve

Fyld:

  • 100 g smør
  • 175 g flormelis
  • 2 spsk. piskefløde
  • 1 tsk. rød konditorfarve
  • 1 tsk. pebermyntearoma

Tilberedning: 

  • Tag æggehviderne ud af køleskabet 1 time før tilberedning.
  • Tænd ovnen på 160° C varmluft eller 145° C traditionel varme.
  • Pisk æggehviderne næsten stive. Tilsæt sukker og pisk æggehviderne helt stive.
  • Rør mandelmel og flormelis sammen og vend blandingen i æggehviderne, samtidig med at lidt af luften slås ud af hviderne, indtil massen er ensartet.
  • Kom makronmassen i en sprøjtepose med en 10 mm tylle og sprøjt massen ud som små, runde kager på en bageplade beklædt med bagepapir. 
  • Lad makronerne tørre mindst 20 minutter og bag dem derefter 15-20 minutter. 
  • Lad dem hvile et par minutter, inden de pilles af bagepapiret. Læg dem til afkøling på en bagerist, så de passer sammen parvis i størrelse.

Fyld:

  • Pisk smør, flormelis og fløde sammen til en luftig creme. Farv cremen med konditorfarve og tilsæt pebermyntearoma.
  • Kom cremen i en sprøjtepose med en rund, lille tylle. Sprøjt cremen ud på halvdelen af makronerne og læg de andre ovenpå. Makronerne opbevares i en lukket beholder i køleskabet.
Påske
Påskelege og -traditioner

Påskedagene er perfekte til hyggelige sammenkomster og leg. Her bringer vi 6 traditionelle påskelege.

Læs mere
Påske
Farvning af æg

Man kan farve påskeæg med andet end frugtfarve. Koger du fx æg med skaller fra rødløg får æggene en rødlig nuance, mens almindelige løg giver en gylden farve. Æg kogt i kaffegrums får en smuk lys mokkafarve, mens te giver lysere nuancer. Du kan også koge æg med rødbede eller rødkål, hvilket...

Læs mere
Påske
Påskemuffins

Påskemuffins med kokos, chokolade og frisk appelsinsaft.

Læs mere
Påske
Rester fra påskebordet

Husk, at rester fra påskebordet ofte kan blive lækkert tilbehør i andre retter i dagene efter påskefrokosten. Birgitte Escherich, ambassadør for forbruger-bevægelsen 'Stop Spild Af Mad' og direktør i Kostkompagniet, har udarbejdet en stribe gode idéer.

Læs mere
Påske
Lammekølle opskrift

Superlækker, letkrydret lammekølle.

Læs mere
Påske
Flødegratinerede kartofler opskrift

Gratinerede flødekartofler går godt til mange ting, men især til påskelammet må de ikke mangle. Her får du den helt rigtige opskrift.

Læs mere
Påske
Påskeæg med nougatcrunch

Odense Marcipan deler ud af påskeopskrifterne. Her får du opskriften på de lækreste påskeæg med nougatcrunch.

Læs mere
Påske
Myntegelé opskift

Til lam hører myntegelé. Fra den smukke, lille bog 'Mynte - Et frisk pust', bringer vi opskriften på en skøn æble- og myntegelé.

Læs mere
Påske
Shop: Klar til påske?

Æggeruller til fremstilling af marcipan påskeæg, hønseæg - der allerede er pustet og klar til at blive dekoreret, hørduge, glas, bestik og vaser til et smukt og veldækket påskebord. Her får du en stribe tips og dejlige idéer til en skøn og stemningsfuld påske.

 

Læs mere
Påske
Dét vidste vi ægge!

Æg og påske hører sammen som risalamande og jul. Men hvorfor gør de det? Her er, hvad du måske 'ægge' vidste om påskeæg:

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Påskehare i træ

Påskehare i træ

Påskeæg

Påskeæg

Påskedekoration

Påskedekoration

Påskehøns fra Nääsgränsgården

Påskehøns fra Nääsgränsgården

Nye Bøger
Send en hilsen
^