Nye plejende vinterfavoritter
Dameur Bering Classic
DroneRune plakat
Spisebordsstole til Sverige
Kategori: Påske
Påskeopskrift: Appelsin- og rødløgssalat
Redaktionen

En let og frisk forårsopskrift som tilbehør til påskefrokosten.

Det skal du bruge:

Til salaten:

  • 4-5 appelsiner
  • 1 rødløg
  • ½ potte frisk koriander
  • Frisk spinat

Til dressingen:

  • 1 spsk. sukker
  • 1 spsk. dijonsennep
  • 2 spsk. hvidvinseddike
  • 3-4 spsk. olivenolie
  • salt og peber

Sådan gør du:

  • Skræl appelsinerne og fjern også den hvide hinde. Skær dem i tynde skiver.
  • Skyld de friske spinatblade grundigt .
  • Finhak løg og koriander og bland i.
  • Bland ingredienserne til dressingen og suppler olivenolien. Smag til med salt og peber. 
  • Bland dressingen i salaten og lad den stå og trække lidt før servering.
Påske
Lam med æble & mynte

Lækkert - og super nemt at tilberede til påskens frokostbord.

Læs mere
Påske
Opskrift: Flødegratinerede kartofler

Gratinerede flødekartofler går godt til mange ting, men især til påskelammet må de ikke mangle. Her får du den helt rigtige opskrift.

Læs mere
Påske
Farvning af påskeæg med rødløg, kaffe, rødkål, gurkemeje og spinat

Man kan farve påskeæg med andet end frugtfarve. Koger du fx æg med skaller fra rødløg får æggene en rødlig nuance, mens almindelige løg giver en gylden farve. Æg kogt i kaffegrums får en smuk lys mokkafarve, mens te giver lysere nuancer. Du kan også koge æg med rødbede eller rødkål, hvilket...

Læs mere
Påske
Opskrift: Myntegelé

Til lam hører myntegelé. Fra den smukke, lille bog 'Mynte - Et frisk pust', bringer vi opskriften på en skøn æble- og myntegelé.

Læs mere
Påske
Opskrift: Lammekoteletter

Nem opskrift på hvidløgsmarinerede lammekoteletter til påskefrokosten.

Læs mere
Påske
Påskemuffins med likøræg

At bage muffins, er hyggelig adspredelse i påsken, og disse fine påskemuffins pyntet med frosting og likøræg er særlig festlige.

Læs mere
Påske
Tips til servering af snaps

Om du foretrækker din snaps fra frys, køl eller ved rumtemperatur, er en temperamentssag. Ifølge mange snapseelskere folder en iskold snaps sig perfekt ud i mundhulens 32° varme, og så er der jo også stor æstetik i at servere snapsen i et koldt, frosted glas.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Panna cotta med lime tvist

Panna cotta er en klassisk italiensk dessert i stil med flødebudding. Her med et frisk tvist af lime. Både panna cotta og limesauce kan med fordel laves dagen før. Beregn tilberedningstiden til ca. 1 time plus 3 timer på køl.

Læs mere
Påske
Lammelår & rødvinssauce

Lammekød hører påsken til, og du behøver ikke at være en mesterkok for at tilberede en god og saftig lammesteg. Fyld stegen med hvidløg og rosmarin. Find stegetermometeret frem og steg lammet godt og længe. Resultatet er mørt og velsmagende, og næsten himmelsk, hvis du tilmed serverer rødvinssauce...

Læs mere
Påske
Opskrift: Påskebrød

De fine flettede påskebrød har en rund smag af mandel og sirup, og en fin, blød krumme. Herligt brød til påskebordet.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Kulørte påskehøns

Kulørte påskehøns

Påske lys

Påske lys

Kunstige blomster fra Bungalow

Kunstige blomster fra Bungalow

Påskehøns fra Nääsgränsgården

Påskehøns fra Nääsgränsgården

Nye Bøger
^