Til 4 personer
Tilberedning: 45 minutter
Ingredienser:
- 1/2 spidskål
- 1 tsk. sukker
- 1 tsk. fint salt
- 1 æble
- 25 g mandler
- 1 dl cremefraiche
- 1 spsk. mayonnaise
- 1 spsk. sød sennep
- 1 håndfuld persille, purløg, kørvel eller basilikum
- 4 stk. Santa Maria Whole Wheat Tortillas
- 200 g varmrøget laks
Sådan gør du:
- Fjern de yderste blade og stokken af spidskålen. Snit spidskålen fint. Drys kålen med salt og sukker og kram den godt. Lad kålen trække i ca. 30 minutter.
- Skær æblet i kvarte. Fjern kernehus og skær æblerne i både.
- Rist mandlerne gyldne på en tør pande. Vend kål med æbler og mandler.
- Rør cremefraiche med mayonnaise, sød sennep og hakkede krydderurter.
- Smag dressingen til med salt og peber og vend med spidskålsalaten.
- Lun tortillaerne og top dem med spidskålsalat og varmrøget laks delt i flager.
- Rul tortillaerne sammen.
- Pynt med frisk koriander.