Kalkun Gordon Bleu med bagte rødbeder med basilikumpesto
Ingredienser:
Kalkun Gordon Bleu
- 2 tykke kalkunschnitzler
- 2 skiver Økologisk Kornblomst 30+
- Olie til stegning
- Salt og peber
- Bagte rødbeder med ramsløgspesto:
- 500 g rødbeder
- 1 bundt basilikum (alternativt løvstikke)
- 2 spsk parmesan
- 2 spsk olie
- Salt og peber
Kartoffel:
- 5 kartofler á 60g
Fremgangsmåde:
Kalkun Gordon Bleu:
Skær et dybt snit i schnitzlen og brun dem i olie på panden et par minutter. Læg en skive ost i hver og læg dem på et lille fad med bagepapir. Krydder med salt og peber og steg schnitzlen i ovnen ved 220C i ca. 20 min.
Bagte rødbeder
Skræl rødbederne og skær dem i mundrette kvarter. Læg dem på et fad med bagepapir og bag dem i ovnen ved 220C i ca. 35 minutter. Blend basilikum, olie, parmesan og salt sammen og smag til. Vend det med de færdigbagte rødbeder.
Kartofler:
Kog kartoflerne eller snit dem tæt på den ene side og bag dem i ovnen i ca. 45 min. Smager godt med hvidløgssmørret.